- 22 Temmuz 2017
- 106
- 112
- 18
- 37
- Konu Sahibi balikburcukadini
-
kendi kıvanc tatlıtugmu.Merhava bayanlar, 4 yıldır tanıdığım bir arkadaş var kendisi erkek, ben 29 o 30 yaşında. Arkadaş olarak pozitif enerjili muhabbetini falan seviyorum ama şu da var şaka kılıfında gülerek söylediği bazı laflar beni olumsuz etkilemiş, kendime güvenimi kırmış ben bu durumu yeni yeni sorguluyorum inanır mısınızÖrnek vericem yurtdışında 2 günlük bi konferansa gitmiştim katılımcı olarak,o da katılmıştı. Konferansta benimle ilgilenen flört etmeye çalışan kişiler olunca alaycı gülümsemeyle izlemiş sonra da bu kişilerin "zevksiz" olduklarını ima edip kahkayayı patlatmıştı. Yine o gün sokakta yürürken ben bi mağaza önünde durup elbiseyi incelerken o da yine "bu elbise için iyi fizik lazım" deyip sırıtmıştı. Bunun gibi çok olay yaşadım kızlar gerçekten moralimi bozuyor, devamlı bana başka kızları başka kızların güzelliğini aklını filan övüp duruyor. Geçen konumda da yazmıştım beni belki Fransa'ya göndercekler o iş olmaz deyip moral bozuyor.
Kızlar benim çevrem çok geniş değil o yüzden mümkün mertebe arkadaş kaybetmeyim odaklı davranıyorum ama muhabbetinin güzelliğine rağmen bu çocuktan soğudum neden özgüvevinimi moralimi kırmaya çalışıyor anlamıyorum sonuçta o da bayan olsa bir nebze anlicam öyle bir durum da yok. Babaannem hep der "insan insaın zehrini alır" diye gerçekten arkadaş da lazım dediğim gibi bende çok yok ama bu çocuğu da çekemişyorum lafları artık batıyor siz olsanız napardınız
Bu cocuk içten içe sana aşık falan olmasın.
Acaba farkli bi ilgisi var da yuz bulamadigi icin dikkatini mi cekmeye calisiyor diye geldi aklima. Gerci bu en son ergenlikte olur ama belki ergenlikten kurtulamamistir.
İçeriği okudum evet çıkar hayatından. Arkadaş Çevrem az diye it kopuk doldurayım gibi olmuş. Boşver kalitelisini bulursun zaten
Gereksiz . Çevren böyle olacağına hiç olmasın. Dediğim gibi çalışan insansın illa vardı çevren ya da azar azar çoğalır. Ama bu asla olmaz. Hatta aşık falan demişler ama aşık bile olsa böylesi aşık olmasın zaten. Ayrıca uzaklaşırsan ve anlarsa kendisi bile "duygusallık" işini bahane ederek yakın olmaya çalışabilir dikkat et.inşallah. evet çevrem yok diye olanı da tepeme çıkarıyorum karşı taraf da anlıyor muhtaç gözüyle görüyor
Benim işyerinde bi adam var yaşı büyük benden . İyi birşeyler yapsam dalga geçiyor maddi yönden beni hep küçük görüyor bu da benim zoruma gidiyordu . Belki kendisine rakip görüyordur seni .Merhava bayanlar, 4 yıldır tanıdığım bir arkadaş var kendisi erkek, ben 29 o 30 yaşında. Arkadaş olarak pozitif enerjili muhabbetini falan seviyorum ama şu da var şaka kılıfında gülerek söylediği bazı laflar beni olumsuz etkilemiş, kendime güvenimi kırmış ben bu durumu yeni yeni sorguluyorum inanır mısınızÖrnek vericem yurtdışında 2 günlük bi konferansa gitmiştim katılımcı olarak,o da katılmıştı. Konferansta benimle ilgilenen flört etmeye çalışan kişiler olunca alaycı gülümsemeyle izlemiş sonra da bu kişilerin "zevksiz" olduklarını ima edip kahkayayı patlatmıştı. Yine o gün sokakta yürürken ben bi mağaza önünde durup elbiseyi incelerken o da yine "bu elbise için iyi fizik lazım" deyip sırıtmıştı. Bunun gibi çok olay yaşadım kızlar gerçekten moralimi bozuyor, devamlı bana başka kızları başka kızların güzelliğini aklını filan övüp duruyor. Geçen konumda da yazmıştım beni belki Fransa'ya göndercekler o iş olmaz deyip moral bozuyor.
Kızlar benim çevrem çok geniş değil o yüzden mümkün mertebe arkadaş kaybetmeyim odaklı davranıyorum ama muhabbetinin güzelliğine rağmen bu çocuktan soğudum neden özgüvevinimi moralimi kırmaya çalışıyor anlamıyorum sonuçta o da bayan olsa bir nebze anlicam öyle bir durum da yok. Babaannem hep der "insan insaın zehrini alır" diye gerçekten arkadaş da lazım dediğim gibi bende çok yok ama bu çocuğu da çekemişyorum lafları artık batıyor siz olsanız napardınız
Gereksiz . Çevren böyle olacağına hiç olmasın. Dediğim gibi çalışan insansın illa vardı çevren ya da azar azar çoğalır. Ama bu asla olmaz. Hatta aşık falan demişler ama aşık bile olsa böylesi aşık olmasın zaten. Ayrıca uzaklaşırsan ve anlarsa kendisi bile "duygusallık" işini bahane ederek yakın olmaya çalışabilir dikkat et.
Evet bak uzaklaştığını anladığında da yakın tutmak için bu bahaneye sığınabilir dikkat et. Yoksa egosunu nasıl şişirecek paşa?evet bence de aşık olan bir erkek böyle davranmaz kendini sevdirmeye çalışır. bununki ego tatmini.
Benim işyerinde bi adam var yaşı büyük benden . İyi birşeyler yapsam dalga geçiyor maddi yönden beni hep küçük görüyor bu da benim zoruma gidiyordu . Belki kendisine rakip görüyordur seni .
Evet bak uzaklaştığını anladığında da yakın tutmak için bu bahaneye sığınabilir dikkat et. Yoksa egosunu nasıl şişirecek paşa?
Aşık diyenlere de inanma. Aşık olmasın bi zahmet bunlar zaten.
İş performansını düşürmeye çalışıyor işte.aşık olsa diğer kızların güzelliğini ballaya ballaya anlatıp "keşke o kız bana ait olsa" demezdi zaten amaç güvenim kırılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?