- 22 Temmuz 2017
- 106
- 112
- 18
- 37
- Konu Sahibi balikburcukadini
-
kendi kıvanc tatlıtugmu.
bir elbiseyi giymek için illaki mükemmel fizikli olmak mı gerekir
yada biri ile flört hakkı için illa dünya güzelimi olmak gerekir.
iş olaral seninle rekabet halindemi oyızden mi böyle .
bide sizin arkadaslık lackalasmıs yerli yersiz konusuyor . takılma sende ona yapıstır cevabı boz
Sende onu gömMerhava bayanlar, 4 yıldır tanıdığım bir arkadaş var kendisi erkek, ben 29 o 30 yaşında. Arkadaş olarak pozitif enerjili muhabbetini falan seviyorum ama şu da var şaka kılıfında gülerek söylediği bazı laflar beni olumsuz etkilemiş, kendime güvenimi kırmış ben bu durumu yeni yeni sorguluyorum inanır mısınızÖrnek vericem yurtdışında 2 günlük bi konferansa gitmiştim katılımcı olarak,o da katılmıştı. Konferansta benimle ilgilenen flört etmeye çalışan kişiler olunca alaycı gülümsemeyle izlemiş sonra da bu kişilerin "zevksiz" olduklarını ima edip kahkayayı patlatmıştı. Yine o gün sokakta yürürken ben bi mağaza önünde durup elbiseyi incelerken o da yine "bu elbise için iyi fizik lazım" deyip sırıtmıştı. Bunun gibi çok olay yaşadım kızlar gerçekten moralimi bozuyor, devamlı bana başka kızları başka kızların güzelliğini aklını filan övüp duruyor. Geçen konumda da yazmıştım beni belki Fransa'ya göndercekler o iş olmaz deyip moral bozuyor.
Kızlar benim çevrem çok geniş değil o yüzden mümkün mertebe arkadaş kaybetmeyim odaklı davranıyorum ama muhabbetinin güzelliğine rağmen bu çocuktan soğudum neden özgüvevinimi moralimi kırmaya çalışıyor anlamıyorum sonuçta o da bayan olsa bir nebze anlicam öyle bir durum da yok. Babaannem hep der "insan insaın zehrini alır" diye gerçekten arkadaş da lazım dediğim gibi bende çok yok ama bu çocuğu da çekemişyorum lafları artık batıyor siz olsanız napardınız
Sen ne mokumsun acaba dediğiniz gün susup gidecektir.
Azıcık kendinize güvenin yahu ne yaşadınız da bu kadar özgüvensizsiniz anlamadım sekreterinden tutun da hadsiz erkek arkadaşa kadar herkes üzerinizden ego kasıyor.
Hepsine bir şeyler söyleseniz susacaklar he yalnız kalmanız daha iyi zaten bu sahte insanlarla birlikte olmaktan...
sizle bir gelecek düşünmese de etrafında olun istiyor özellikle söyleniyor o laflar. hiç iyi niyetli değil. ya görüşmeyi kesin ya da dediklerine kulak asmayıp siz de ona saydırın.
Sende onu göm
Saclarin mi acilmis senin
Birami iciosun son zamanlarda bi gobeklendin sanki
Ooo o kiz sana bakmaz kizlar simdi az kasli falan istio sen az tifilsin spor yapmayi dusunsene
Offf bgnde mi bakkal osman abi gibi giyindin az renklen yahu
Ya bir erkek ark lazer attiriyor ara ara sende dusunsene
Hepsini sakayla veya iyiniyet basligi altinda soyle
Erkekler kadinlardan daha takik sadece belli etmiyorlar
Azda sen onun damarina bas bakalim ne olacak
Ana duygusal biseyleri olabilir gibi geldi bu arada
İste cvp zekanla dovaslında bunu ben de yaptım ufak bi fiziksel konuda azıcık eleştirdim tepkisini görmeliydiniz gerçekten o an anladım aslında çok kompleks sahibi biri olduğunu. dışarıya özgüvenli durmaya kassa da içi çok kompleksli. ben başkalarını övüyorum falan bişey diyemiyor evet veya hayır hiç yorum katamıyor :)
bi kere de bi mekana gitmiş ballaya ballaya anlatıyor. mekanın adını sordum nerde dedim "seni almazlar ki" dedi. ben de ee ama seni almışlaaar dedim bi bakışı vardı. cevabını versem de gıcık oldum ne demek seni almazlar. sen kimsin ki
Gay olabilirhiç öyle bir durum yok öyle bi niyeti olsa 4 sene boş durmazdı
Gay olabilir
Arkadasinla devam etmek istiyorsan ayarini ver.Aklinabgelen sey sen is yerinde ondan basirilisin onu kiskaniyor?
10binlik kariyerli okumus kiz seni ne yapain ayol deseydinbelki de, ama o daha çok bana çirkinsin imaları yapıp güzel bir kız, hatta çok üst kariyerli ve çok para kazanan, hayatını kurtaracağı bir kız istediği izlenimini veriyor. gözü 10 bin tl maaş alan kızlarda. bunu açıkça da söyledi zaten: "bana rahat hayat yaşatacak bir kızla evlenmek istiyorum" dedi. değişik bir erkek gerçekten.
sanki kendisi brad pitt miş gibi herkesi küçümsüyor aşağılıyor. bi kere bana hukukçu bir adam yazmıştı da adamın okuduğu bölümü aşağılayıp durmuştu halbuki onun bölümü hukuktan çok aşağıda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?