Özgüvenimi Kıran Arkadaş

evet rekabet var sanırım biraz iyi birşeyim olduğunda tebrik falan etmiyor sadece didikliyor

Sen ne mokumsun acaba dediğiniz gün susup gidecektir.
Azıcık kendinize güvenin yahu ne yaşadınız da bu kadar özgüvensizsiniz anlamadım sekreterinden tutun da hadsiz erkek arkadaşa kadar herkes üzerinizden ego kasıyor.
Hepsine bir şeyler söyleseniz susacaklar he yalnız kalmanız daha iyi zaten bu sahte insanlarla birlikte olmaktan...

sizle bir gelecek düşünmese de etrafında olun istiyor özellikle söyleniyor o laflar. hiç iyi niyetli değil. ya görüşmeyi kesin ya da dediklerine kulak asmayıp siz de ona saydırın.

Sende onu göm
Saclarin mi acilmis senin
Birami iciosun son zamanlarda bi gobeklendin sanki
Ooo o kiz sana bakmaz kizlar simdi az kasli falan istio sen az tifilsin spor yapmayi dusunsene
Offf bgnde mi bakkal osman abi gibi giyindin az renklen yahu
Ya bir erkek ark lazer attiriyor ara ara sende dusunsene
Hepsini sakayla veya iyiniyet basligi altinda soyle
Erkekler kadinlardan daha takik sadece belli etmiyorlar
Azda sen onun damarina bas bakalim ne olacak
Ana duygusal biseyleri olabilir gibi geldi bu arada

haklısınız ailevi sebepler ve okul yıllarındaki akran zorbalığı dyelim maalesef özgüven konusunda sorunum var. ama artık kaç yaşına vardım aşmam da gerek bunu Allah korusun hasta olmaktan korkuyorum.

aslında bunu ben de yaptım ufak bi fiziksel konuda azıcık eleştirdim tepkisini görmeliydiniz gerçekten o an anladım aslında çok kompleks sahibi biri olduğunu. dışarıya özgüvenli durmaya kassa da içi çok kompleksli. ben başkalarını övüyorum falan bişey diyemiyor evet veya hayır hiç yorum katamıyor :)

bi kere de bi mekana gitmiş ballaya ballaya anlatıyor. mekanın adını sordum nerde dedim "seni almazlar ki" dedi. ben de ee ama seni almışlaaar dedim bi bakışı vardı. cevabını versem de gıcık oldum ne demek seni almazlar. sen kimsin ki

İste cvp zekanla dov
Yahu ne katacak boyle insan sana koca bir hic iyisimi gec dalgani sallama o dayanamaz uzaklasir zaten

Bir tanidigim var Cok dolu bir insan okul kariyer kisilik gordu adap dunyayi dolasmis vs
Sokakta gorseniz insanla iletisimde gorseniz imkan ihtimal vermezsiniz 0 ego 0 gosteris 0kasintilik

Konustukca kendin cozuyorsun agzindan suda soyle ben boyleyimi duymadim
Olacaksa oyleleri olmali insanin hayatinda

Mesleğinizi merak ettim. Arkadaşınız eleştirilmekten korktuğu için sizi eleştiriyor bir nevi size fırsat vermemeye calisiyor.

belki de, ama o daha çok bana çirkinsin imaları yapıp güzel bir kız, hatta çok üst kariyerli ve çok para kazanan, hayatını kurtaracağı bir kız istediği izlenimini veriyor. gözü 10 bin tl maaş alan kızlarda. bunu açıkça da söyledi zaten: "bana rahat hayat yaşatacak bir kızla evlenmek istiyorum" dedi. değişik bir erkek gerçekten.

sanki kendisi brad pitt miş gibi herkesi küçümsüyor aşağılıyor. bi kere bana hukukçu bir adam yazmıştı da adamın okuduğu bölümü aşağılayıp durmuştu halbuki onun bölümü hukuktan çok aşağıda.

Arkadasinla devam etmek istiyorsan ayarini ver.Aklinabgelen sey sen is yerinde ondan basirilisin onu kiskaniyor?

Hiç sevmediğim insan tipi kadında olsa erkekte olsa asla dostluk yapilmayacak tipler

Seni yaralar durur hic boş durmaz emin ol vardı o tipin kadın versiyonu yemin ediyorum gülerek neler neler soyluyorduda o yanından gidince anlıyordun ne dmeek istediğini

10binlik kariyerli okumus kiz seni ne yapain ayol deseydin
Boylelerine yaradan,hayat,evren,karma artik ne dersen de tukurduklerini pis yalatiyor cok gordum
Az ozguven kuzum bu nedir arkadasim kalmaz diye boyle birine tahammul katlanma ince ince gommesine musade falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…