- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
- Konu Sahibi balikburcukadini
-
10binlik kariyerli okumus kiz seni ne yapsin ayol deseydinbelki de, ama o daha çok bana çirkinsin imaları yapıp güzel bir kız, hatta çok üst kariyerli ve çok para kazanan, hayatını kurtaracağı bir kız istediği izlenimini veriyor. gözü 10 bin tl maaş alan kızlarda. bunu açıkça da söyledi zaten: "bana rahat hayat yaşatacak bir kızla evlenmek istiyorum" dedi. değişik bir erkek gerçekten.
sanki kendisi brad pitt miş gibi herkesi küçümsüyor aşağılıyor. bi kere bana hukukçu bir adam yazmıştı da adamın okuduğu bölümü aşağılayıp durmuştu halbuki onun bölümü hukuktan çok aşağıda.
Sende onu göm
Saclarin mi acilmis senin
Birami iciosun son zamanlarda bi gobeklendin sanki
Ooo o kiz sana bakmaz kizlar simdi az kasli falan istio sen az tifilsin spor yapmayi dusunsene
Offf bgnde mi bakkal osman abi gibi giyindin az renklen yahu
Ya bir erkek ark lazer attiriyor ara ara sende dusunsene
Hepsini sakayla veya iyiniyet basligi altinda soyle
Erkekler kadinlardan daha takik sadece belli etmiyorlar
Azda sen onun damarina bas bakalim ne olacak
Ana duygusal biseyleri olabilir gibi geldi bu arada
10binlik kariyerli okumus kiz seni ne yapsin ayol deseydin
Boylelerine yaradan,hayat,evren,karma artik ne dersen de tukurduklerini pis yalatiyor cok gordum
Az ozguven kuzum bu nedir arkadasim kalmaz diye biyle birine tahammul katlanma ince ince gommesine musade falan
Ona ayirdigin vakti kendine birini bulmaya ayir evlenirsin vuramazöyle deyince de bekarlığımdan vurmaya çalışıyor beni.
Ya içten içe sana aşık, yada gay ve seni kıskanıyor, ne o kadın gibi hareketler Yok bu sana yakışmaz filan
Boyle birini arkadas ya da baska herhangi bir sifatla hayatinizda tutmayin.
Arkadas bulmak kolay degildir ama bu sebeple de boyleleri "arkadas" adi altinda anilmasin. Digerlerine haksizlik.
Tam bir fırıldakmış arkadaş. Sözlerini hiç kafana takma boşver, kendi neymiş de seni beğenmiyor, adam olsun çalışsın da kendi kazansın kadın parası yemeyi hayal edeceğine. Biz bile kadın halimizle okuduk çalıştık ki koca eline bakmayalım, dünyanın binbir türlü hali var diye.aynen ya, erkek parasıyla rahat yaşamak isteyen kadın çok var ama ilk defa 10 bin maaş alan kadın bulmak isteyen, kadın parasıyla rahat yaşamayı düşleyen bir erkek gördüm ilk defa.
bazen de avrupa vatandaşı bir kadınla evlenip kapağı avrupa'ya atma planlarından bahsediyor.
Gizli gay o zaman.normal erkek davranisi degil.boyle biriyle kadin olsun erkek olsun gorusmezdim.birde niyet cok onemli ben 15 yil once biriyle tanistim arkadas olduk saclarim dogustan siyah cocuk bana dediki saclarini sari rofle yaptirsan super olursun boyle cok sert gorunuyor yuzun dedi.yaptirdim guzel oldu 15 yildir sarisinim.yapici elestiri baska bu baskabelki de, ama o daha çok bana çirkinsin imaları yapıp güzel bir kız, hatta çok üst kariyerli ve çok para kazanan, hayatını kurtaracağı bir kız istediği izlenimini veriyor. gözü 10 bin tl maaş alan kızlarda. bunu açıkça da söyledi zaten: "bana rahat hayat yaşatacak bir kızla evlenmek istiyorum" dedi. değişik bir erkek gerçekten.
sanki kendisi brad pitt miş gibi herkesi küçümsüyor aşağılıyor. bi kere bana hukukçu bir adam yazmıştı da adamın okuduğu bölümü aşağılayıp durmuştu halbuki onun bölümü hukuktan çok aşağıda.
Bence sizi seviyor yaaa arkadaş anlamında değil kıskançlık yapıyor tepki ölçüyorMerhava bayanlar, 4 yıldır tanıdığım bir arkadaş var kendisi erkek, ben 29 o 30 yaşında. Arkadaş olarak pozitif enerjili muhabbetini falan seviyorum ama şu da var şaka kılıfında gülerek söylediği bazı laflar beni olumsuz etkilemiş, kendime güvenimi kırmış ben bu durumu yeni yeni sorguluyorum inanır mısınızÖrnek vericem yurtdışında 2 günlük bi konferansa gitmiştim katılımcı olarak,o da katılmıştı. Konferansta benimle ilgilenen flört etmeye çalışan kişiler olunca alaycı gülümsemeyle izlemiş sonra da bu kişilerin "zevksiz" olduklarını ima edip kahkayayı patlatmıştı. Yine o gün sokakta yürürken ben bi mağaza önünde durup elbiseyi incelerken o da yine "bu elbise için iyi fizik lazım" deyip sırıtmıştı. Bunun gibi çok olay yaşadım kızlar gerçekten moralimi bozuyor, devamlı bana başka kızları başka kızların güzelliğini aklını filan övüp duruyor. Geçen konumda da yazmıştım beni belki Fransa'ya göndercekler o iş olmaz deyip moral bozuyor.
Kızlar benim çevrem çok geniş değil o yüzden mümkün mertebe arkadaş kaybetmeyim odaklı davranıyorum ama muhabbetinin güzelliğine rağmen bu çocuktan soğudum neden özgüvevinimi moralimi kırmaya çalışıyor anlamıyorum sonuçta o da bayan olsa bir nebze anlicam öyle bir durum da yok. Babaannem hep der "insan insaın zehrini alır" diye gerçekten arkadaş da lazım dediğim gibi bende çok yok ama bu çocuğu da çekemişyorum lafları artık batıyor siz olsanız napardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?