Özgüvenimi Kıran Arkadaş

10binlik kariyerli okumus kiz seni ne yapsin ayol deseydin
Boylelerine yaradan,hayat,evren,karma artik ne dersen de tukurduklerini pis yalatiyor cok gordum
Az ozguven kuzum bu nedir arkadasim kalmaz diye biyle birine tahammul katlanma ince ince gommesine musade falan

Bence de bi erkeğe bu laflar söylense bizden daha çok takarlar. Ama onlar eksikliklerini hep umursamiyormus gibi gösteriyor.

öyle deyince de bekarlığımdan vurmaya çalışıyor beni.

Ya içten içe sana aşık, yada gay ve seni kıskanıyor, ne o kadın gibi hareketler Yok bu sana yakışmaz filan

aynen ya, erkek parasıyla rahat yaşamak isteyen kadın çok var ama ilk defa 10 bin maaş alan kadın bulmak isteyen, kadın parasıyla rahat yaşamayı düşleyen bir erkek gördüm ilk defa.

bazen de avrupa vatandaşı bir kadınla evlenip kapağı avrupa'ya atma planlarından bahsediyor.

Boyle birini arkadas ya da baska herhangi bir sifatla hayatinizda tutmayin.
Arkadas bulmak kolay degildir ama bu sebeple de boyleleri "arkadas" adi altinda anilmasin. Digerlerine haksizlik.

Boyle birini arkadas ya da baska herhangi bir sifatla hayatinizda tutmayin.
Arkadas bulmak kolay degildir ama bu sebeple de boyleleri "arkadas" adi altinda anilmasin. Digerlerine haksizlik.

evet işte ingilizcede "frenemy" diye bir kavram varmış. arkadaş ve düşman kelimelerinin birleşimi. bu arkadaş da ondan sanırım.

Tam bir fırıldakmış arkadaş. Sözlerini hiç kafana takma boşver, kendi neymiş de seni beğenmiyor, adam olsun çalışsın da kendi kazansın kadın parası yemeyi hayal edeceğine. Biz bile kadın halimizle okuduk çalıştık ki koca eline bakmayalım, dünyanın binbir türlü hali var diye.

Zengin koca hayali kuran , kendi kendine hiçbirşey başaramamış, kocasının parası ve mevkisiyle hayatta yer edinmeye çalışan kadınlar bile iticiyken, erkek versiyonu çok daha fena.

ilkbokulda hoslandigi kizin ilgisini cekebilmek icin sacini ceken cocugun buyumus hali bi arkadas. bence size kasi hisleri var da huylu huyindan vazgecemiyor.

Gizli gay o zaman.normal erkek davranisi degil.boyle biriyle kadin olsun erkek olsun gorusmezdim.birde niyet cok onemli ben 15 yil once biriyle tanistim arkadas olduk saclarim dogustan siyah cocuk bana dediki saclarini sari rofle yaptirsan super olursun boyle cok sert gorunuyor yuzun dedi.yaptirdim guzel oldu 15 yildir sarisinim.yapici elestiri baska bu baska

Bence seni kıskanıyor. Nedenini bilmem. Neyini kıskanır onu da bilmem ama kıskandığı net.. Keşke biraz cinsiyetine göre hareketler sergilese. Ne o öyle kadın gibi. Sen neden kendine böyle davranılmasına izin veriyosun?? Haftasonu arkadaşımın bi arkadaşı benimle 1 konuda dalga geçti. Orayı terkettim. Hemde gecenin bir yarısı. Arkadaşım yalvardı. Ayaklarıma kapandı. Yine de kendime o şekilde davranılmasına izin vermedim. Arkadaşım 13 yıllık arkadaşım. Kimse kusura bakmasın ama insanların bize nasıl davranmasını gerektiğini öğretemiyosak bence o insanı kendi ruh sağlığımız için hayatımızdan çıkarmak en mantıklısı. Bende geçen seneden beri uygulamaya başladım bunu. Çünki benim de geniş bi çevrem yoktur. İnsan çıkarmayı da sevmem. Kolay almadığım için. Ama dene. Biraz acıtsa da kısa sürede. Uzuuuunn süreli mutluluğa sebep oluyo :) B balikburcukadini

Bazi insanlar yaslar buyuse de densizliklerinden birsey kaybetmiyorlar. Uzaklasin enerjinizi almasina izin vermeyin yalniz olmak bilr bundan iyidir

bilimsel açıklamalara göre öz güvensiz insanlar baskalarinin kusurlarını daha çok söylermiş hatta kusurları olmasa bile size yapılan gibi dalga söylemlerinde bulunurlarmis takmayin muhtemelen oz güvensiz olduğu halde öyle davranan bir erkek o tabi canım evet de geç hatta hayatından at bence arkadaş bulmak sanıldığı kadar zor bişey degil

Bence sizi seviyor yaaa arkadaş anlamında değil kıskançlık yapıyor tepki ölçüyor

Kesin sana yazıyor yakında çıkar kokusu başka kızlardan bahsediyor tepkini olçuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…