özgüvensiz miyim takıntılı mıyım karar veremiyorum

cicilibicilikizcem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2016
16
5
1
36
arkadaşım aynı zamanda görümcem bana çok kazık attı eşim de ilk zamanlar görmedi anlattım sonra sağolsun arkamda durdu bazen görümcem abuk subuk hareketler yapıyor eşime diyorum ben yapsam kızarsın ona niye bir şey demiyorsun eşimde babam bir şey desin kardeşim beni ilgilendirmiyor o benim kardeşim değil kendinle o aşağılığı bir tutma diyor ama bende takıntı oldu ne yapıyor ne ediyor sürekli takipteyim sosyal medyadan. kendime engel olamıyorum. eşimde görümcemle uzun zamandır küsler çünkü görümcem kendini bi bok sanıyor şımarık böyle garip biri. ben niye böyleyim

arkadaşım aynı zamanda görümcem bana çok kazık attı eşim de ilk zamanlar görmedi anlattım sonra sağolsun arkamda durdu bazen görümcem abuk subuk hareketler yapıyor eşime diyorum ben yapsam kızarsın ona niye bir şey demiyorsun eşimde babam bir şey desin kardeşim beni ilgilendirmiyor o benim kardeşim değil kendinle o aşağılığı bir tutma diyor ama bende takıntı oldu ne yapıyor ne ediyor sürekli takipteyim sosyal medyadan. kendime engel olamıyorum. eşimde görümcemle uzun zamandır küsler çünkü görümcem kendini bi bok sanıyor şımarık böyle garip biri. ben niye böyleyim
Abi ve kardeşin arasını açacağınıza sorununuzu kendiniz halletseydiniz ya.
İki de bir eşini fiştekleyip, kızı baskı altına aldırmaya çalışmak sağlam psikolojideki birinin işi değil.
Görümcen iyi mi kötü bilemem ama sen kötü bir yengesin. Üstelik ağzın da bozuk.şurada derdini küfürsüz anlatamayan insan kim bilir o kıza nasıl konuşuyordur da tavır görüyordur.

Abi ve kardeşin arasını açacağınıza sorununuzu kendiniz halletseydiniz ya.
İki de bir eşini fiştekleyip, kızı baskı altına aldırmaya çalışmak sağlam psikolojideki birinin işi değil.
Görümcen iyi mi kötü bilemem ama sen kötü bir yengesin. Üstelik ağzın da bozuk.şurada derdini küfürsüz anlatamayan insan kim bilir o kıza nasıl konuşuyordur da tavır görüyordur.
ben onların arasını bozmadım onlar zaten küslerdi sonra görümcem hıncını benden almaya çalıştı emin olun küfürü hiç sevmeyen biriyim ama insanın sabrı taşıyor işte bende bıktım usandım sürekli görümcem eşimle benim aramızı açmaya çalıştı kaç kez onun pisliklerini ört bas ettim buna rağmen benim arkamdan iş çevirdi siz beni çok yanlış anlamışınız

ben onların arasını bozmadım onlar zaten küslerdi sonra görümcem hıncını benden almaya çalıştı emin olun küfürü hiç sevmeyen biriyim ama insanın sabrı taşıyor işte bende bıktım usandım sürekli görümcem eşimle benim aramızı açmaya çalıştı kaç kez onun pisliklerini ört bas ettim buna rağmen benim arkamdan iş çevirdi siz beni çok yanlış anlamışınız
Anlattığınız kadarını biliyorum. Ben görümcem ve kayınvalidemle konuşmam hiç. Kavga dahi etmedim ama tavırlarını beğenmediğim için konuşmamayı tercih ettim. Eşime de asla annesi yada ablası ile ilgili tek kelime etmem. Eşim de bana bu konuda baskı yapmaz.
Eşinizle aranız kayınvalide, görümce yada başka biri nedeni ile bozulmuyor.eşin bunlara izin verdiği için sorun yaşıyorsunuz.

Hiç oralı olmayın,konuşmayın ve eşinizi doldurmayın. Bir gün gelir size döner bunu da unutmayın.

Son düzenleme:
Madem hareket lerini beğenmiyorsun niye takip ediyosun adım adım. Sanki sen de az değilmişsin gibi geldi burdan.

Takip etmeniz onu cok onemsediginiz anlamini gelir..
Ne gerek var..
Sonra , vay efendim bu kendini bir sey saniyor..
Size kazik atan insanlari daha ne diye takip ediyorsunuz.. bosverin yahu..

Kocanı fişekliye fişekliye adamın kendi öz kardeşine aşağılık bile dedirtmişsin arkasından .. allah senin gibi kötü kalpli insanlardan bizi korusun .. yazık yaa ... sen sadece takıntılı ve özgüvensiz değil aynı zamanda kötü birisin

Back
X