Bu boy ve kiloyla kilo probleminiz olduğunu düşünüyorsanız ya bizi kandırıyorsunuz ya psikolojik desteğe ihtiyacınız var.168 50 kıloyum.
Bu boy ve kiloyla kilo probleminiz olduğunu düşünüyorsanız ya bizi kandırıyorsunuz ya psikolojik desteğe ihtiyacınız var.
Bende gür saçlı insanları seviyorum mesela ama bunu takıntı haline getirip hayatı kendime zindan etmiyorum. Eksi ve artılarımla mutlu olmayı öğrendim.46 kilo idim yazın...hep zayıf insanlar hoşuma gidiyor
Ben de kendimi aynada beğenmediğim, aynaya bakamadığım zamanlar oldu. Ama şunu öğrendim ki, insan kendini sevmeli imiş önce. Çok klasik ama böyle. Kimse kimsenin geçmişini bilmez tabi ama, benim geçmişimde yaşadıklarım baya bir eksremdir. İstediğim görüntüye kavuşunca da beni mutsuz eden başka şeyler olmaya başladı. Ve anladım ki mutsuz eden şeyler her zaman olacak, önemli olan onlara karşı ne yaptığın ve onları aşamıyorsan onlarla yaşamayı nasıl başarabilirsin.
Diyorum sana, sonu yok. Emin ol kaş kontürü yapacaksın, dah açok isteyeceksin. Çünkü sen kendi kusurlarını görüyorsun ama dışardan bakan onları görmüyor emin ol. Senin güzelliğini görüyor. O yüzden yanlış düşünüyorsun.Evet burun estetiği oldum hayatım mükemmel olmadı şimdi kas kontürü istiyorum sanki her şey daha güzel olucak gibi
Ne Kilo sorunuysa anlamadim, zaten kus kadar kiz:)Bir güzellik salonuna git. Cilt bakımı yaptır saçını değiştir. Kaslarını Güzelce aldır.
Kilo sorunu için diyet ve spor yap.
Giyimini değiştir. Topuklu giy hafif makyaj aksesuarda kullan abartmamak kaydıyla zaten hoş olursun.
Canım, bu yıllarda gençler internette kendilerini gösteren ünlülere özeniyorlar. Gerçek olmayan fotoşopla düzeltilmiş hallerine özeniyorlar ve güzlelik alıgı bu şekild eoluştu.168e 50 kilo mu? Kilo sorunu mu anlamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?