- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
Konu sahibiyle aramizda 2 yaş var ben de kendimi yeni nesilden sayıyorum. Boyum 172 50 kiloyken kendimi zafiyet geçiriyor hissederdimCanım, bu yıllarda gençler internette kendilerini gösteren ünlülere özeniyorlar. Gerçek olmayan fotoşopla düzeltilmiş hallerine özeniyorlar ve güzlelik alıgı bu şekild eoluştu.
Konu sahibiyle aramizda 2 yaş var ben de kendimi yeni nesilden sayıyorum. Boyum 172 50 kiloyken kendimi zafiyet geçiriyor hissederdimDaha yeni yeni 60 oldum tam ideal hissediyorum kendimi. Anlamadım kaç kilo olunması gerekiyor 45 mi
aynı boyda ve aynı kiloda olmamızzKonu sahibiyle aramizda 2 yaş var ben de kendimi yeni nesilden sayıyorum. Boyum 172 50 kiloyken kendimi zafiyet geçiriyor hissederdimDaha yeni yeni 60 oldum tam ideal hissediyorum kendimi. Anlamadım kaç kilo olunması gerekiyor 45 mi
Yaşımız farklı sanırımaynı boyda ve aynı kiloda olmamızz
37 yaşındayım ben 50 kilodayken uzaylı gibiydim.. tabi bi 10 yıl önceye kadar falan 50-52 arasıydım ve bayaa bi zayıftım üstümde 34 bedenler durmuyodu.. Şimdi 36 bedenim (nadiren 38 giyiyorum) bence hala manken gibiyimYaşımız farklı sanırımAma şimdi sence de çok ideal görünmüyor muyuz ne 50 kilosu yaw
Ideal çünkü, ama ben neden 42 beden giyiyorum yahu37 yaşındayım ben 50 kilodayken uzaylı gibiydim.. tabi bi 10 yıl önceye kadar falan 50-52 arasıydım ve bayaa bi zayıftım üstümde 34 bedenler durmuyodu.. Şimdi 36 bedenim (nadiren 38 giyiyorum) bence hala manken gibiyim
aaa ciddimisin yaa sporla ilgili olabilir canım çünkü benim kemiklerim çok iridir. Eski yüzücüyüm omuzlarım falan bi hayli geniş aslında ama bilemedim bayaa beden farkımız var. Ama düzenli spor yapan biriyim belki sıkılıkla ilgili olabilir bilemedim ilginçmiş. Benim annem 160 boyunda 65 kilo ve 42 beden giyiyoIdeal çünkü, ama ben neden 42 beden giyiyorum yahu50 kiloyken 38 giyerdim. Yapılı kalıplı biriyim sanırım
Benim de omuzlarım geniş kollarim uzun yapılıyım ben :) 40 giydiğim de oluyor ama benim için en iyisi 42. Salaş olsun istiyorum bir de türbanlı yimaaa ciddimisin yaa sporla ilgili olabilir canım çünkü benim kemiklerim çok iridir. Eski yüzücüyüm omuzlarım falan bi hayli geniş aslında ama bilemedim bayaa beden farkımız var. Ama düzenli spor yapan biriyim belki sıkılıkla ilgili olabilir bilemedim ilginçmiş. Benim annem 160 boyunda 65 kilo ve 42 beden giyiyo
yani evt yapı demekki bilemedim bana da hep çok irisin derler ama demekki o kadar iri değilmişim :) Belki bol giydiğin için olabilir. Ben de uzun etek elbise falan giyiyorum ama 42 beden bana asla olmaz yani bol falan olmaz direk üstümden düşer. 40 beden bi tulumum var 66 kiloyken aldığım (hamileydim) şu an üstümde çuval giymişim gibi oluyo.Benim de omuzlarım geniş kollarim uzun yapılıyım ben :) 40 giydiğim de oluyor ama benim için en iyisi 42. Salaş olsun istiyorum bir de türbanlı yim
Kilonun nesi sorun? Benim boyum 1.70 bende 50 kg ile 55 kg arasında gidip geliyorum sürekli. Hayır bir sorunumuz varsa bende bileyim.Merhabaa 20 yaşındayım üniversite öğrencisiyim, kendime bakarım iyi giyindigim de söylenir ama kendimi güzel bulmuyorum mesela başka birinin beni çekmesini severim ama hiç selfie çekmem yada ınsta story ye kendimi çekip attigim 2 -3 kezdir...gercekten kendini çekip atanlara gıpta ediyorum benim hiç selfiem yok...kilo sorunum var biraz 168 50 kıloyum..burnumu beğenmiyordum estetik oldum, spor yapmıyorum maalesefkendimi başka birileri ile karşılaştırma durumu var dış görünüş olarak biri bana güzel dese bile inanmıyorum acaba ne yapmaliyim
Acilen sosyal medyayı bırakmalısın. Özgüveni düşük insanlar için çok tehlikeli. Kaşlarınızı da yaptırsanız bu sefer dudak dolgusu isteyeceksiniz. Estetiğe karşı bir insan değilim ama siz kendinizi diğer kadınlarla kıyaslamaya sokmuşsunuz. Ne yaparsanız yapın her zaman sizden daha güzeli olacaktır. Önemli olan iç huzurunuzu bulup kendinizi olduğunuz gibi beğenmeniz. Spora gidin. Zayıf olabilirsiniz boyunuza göre ama fit değilsinizdir spor yapmıyorsanız. Bu yaşlarınızın kıymetini bilip kendinizi güzel hissedin.Evet burun estetiği oldum hayatım mükemmel olmadı şimdi kas kontürü istiyorum sanki her şey daha güzel olucak gibi
Benim yorumum konunun dışında olcak ilgimi çektide 168 boya 50 kilosunuz ve kendinizi kilo problemim var diye lanse ediyorsunuz 8 kilo eksiğiniz bile var aslına bakacak olursanız bence bu kadar memnuniyetsiz olmayın sevgilerMerhabaa 20 yaşındayım üniversite öğrencisiyim, kendime bakarım iyi giyindigim de söylenir ama kendimi güzel bulmuyorum mesela başka birinin beni çekmesini severim ama hiç selfie çekmem yada ınsta story ye kendimi çekip attigim 2 -3 kezdir...gercekten kendini çekip atanlara gıpta ediyorum benim hiç selfiem yok...kilo sorunum var biraz 168 50 kıloyum..burnumu beğenmiyordum estetik oldum, spor yapmıyorum maalesefkendimi başka birileri ile karşılaştırma durumu var dış görünüş olarak biri bana güzel dese bile inanmıyorum acaba ne yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?