Ozguvensizlik ve dış görünüş?

Canım, bu yıllarda gençler internette kendilerini gösteren ünlülere özeniyorlar. Gerçek olmayan fotoşopla düzeltilmiş hallerine özeniyorlar ve güzlelik alıgı bu şekild eoluştu.
Konu sahibiyle aramizda 2 yaş var ben de kendimi yeni nesilden sayıyorum. Boyum 172 50 kiloyken kendimi zafiyet geçiriyor hissederdim Daha yeni yeni 60 oldum tam ideal hissediyorum kendimi. Anlamadım kaç kilo olunması gerekiyor 45 mi

ben de bilmiyorum. Am aişte bazılarımız kanıyor bu duruma. Benim yakınlarımdan bir kaç kız, yiyip yiyip kusma hastalığına yakalandı sırf bu nednelerden. Halbu ki hiç de şişman değillerdi. Sonunda bir deri bir kemik kaldırlarda vazgeçtiler.

bende zayıflığı kendime takıntı haline geitrmiştim bilinçsizce uygulanan diyet sonucu hastanelik olunca zayıf olmak değil sağlıklı olmak gerektiği kanaatindeyim. 170 boyum 57 58 kiloya düşmüştüm ve hastalıklı gibi duruyordum aşırı da spor yapıyordum. İnsanlara 57 kiloyum dediğimde inanmıyorlardı daha düşük kiloda görünüyorsun derlerdi. Şimdi 66 kiloyum biraz fazlam var ama takıntı yapmıyorum. Sağlıklı olmak en iyisi 62 63 görsem benim için yeter. Şimdi spora tekrar başlicam

Bu yaslarda normal ama boy kilo sorununuz olduguna gercekten inaniyorsaniz mutlaka psikologa gidin derim.

Konu sahibi size gelince herkes kendini bir dönem çirkin hisseder salar vs, ama 50 kiloya fazla diyor ve kendinizi üzüyorsanız doğru psikoloğa

Gercekten 168 boya 50 kilo cok mu? Ben de zayif oldugunuz icin uzulduyunuzu dusundum. Aslinda o boya 50 kilo az. Bir az kilo alsaniz ne guzel olur ...

Yaşımız farklı sanırım Ama şimdi sence de çok ideal görünmüyor muyuz ne 50 kilosu yaw
37 yaşındayım ben 50 kilodayken uzaylı gibiydim.. tabi bi 10 yıl önceye kadar falan 50-52 arasıydım ve bayaa bi zayıftım üstümde 34 bedenler durmuyodu.. Şimdi 36 bedenim (nadiren 38 giyiyorum) bence hala manken gibiyim

Ben de kendi diş gorunusumu begenmiyorum. Kendimi cirkin goruyorum. Aynaya baktigimda ayy ne cirkinim diyorum )))

Ideal çünkü, ama ben neden 42 beden giyiyorum yahu 50 kiloyken 38 giyerdim. Yapılı kalıplı biriyim sanırım

Ideal çünkü, ama ben neden 42 beden giyiyorum yahu 50 kiloyken 38 giyerdim. Yapılı kalıplı biriyim sanırım
aaa ciddimisin yaa sporla ilgili olabilir canım çünkü benim kemiklerim çok iridir. Eski yüzücüyüm omuzlarım falan bi hayli geniş aslında ama bilemedim bayaa beden farkımız var. Ama düzenli spor yapan biriyim belki sıkılıkla ilgili olabilir bilemedim ilginçmiş. Benim annem 160 boyunda 65 kilo ve 42 beden giyiyo

Benim de omuzlarım geniş kollarim uzun yapılıyım ben :) 40 giydiğim de oluyor ama benim için en iyisi 42. Salaş olsun istiyorum bir de türbanlı yim

Ve bir genç daha sosyal medya terörüne kurban gidiyor
Ver kilo, 10 kilo ver hatta
Burnunu yaptir
Kasina da kontur bas
Hatta hollywood yanagi yaptir
Asla yetmeyecek
Asla mutlu olmayacaksin
Cunku bu sen degilsin
Mutluluk da boyle bir sey degil
Keske destek al diyenleri dinleyip deste alsan
Ama sanmiyorum

Benim de omuzlarım geniş kollarim uzun yapılıyım ben :) 40 giydiğim de oluyor ama benim için en iyisi 42. Salaş olsun istiyorum bir de türbanlı yim
yani evt yapı demekki bilemedim bana da hep çok irisin derler ama demekki o kadar iri değilmişim :) Belki bol giydiğin için olabilir. Ben de uzun etek elbise falan giyiyorum ama 42 beden bana asla olmaz yani bol falan olmaz direk üstümden düşer. 40 beden bi tulumum var 66 kiloyken aldığım (hamileydim) şu an üstümde çuval giymişim gibi oluyo.

Kilonun nesi sorun? Benim boyum 1.70 bende 50 kg ile 55 kg arasında gidip geliyorum sürekli. Hayır bir sorunumuz varsa bende bileyim. Çok mu zayıf buluyorsun kendini anlamadım inan.
Vallahi kendini beğenen insan var mıdır ya? Var mı aranızda ben süperim, taş gibiyim diyen. Gerçi burdaki bayanların genelde kocaları taş gibi, dipçik gibi, görünce kimsenin dayanamayıp aşık olduğu, yürek yakanlardan oluyor kendileri değil

Evet burun estetiği oldum hayatım mükemmel olmadı şimdi kas kontürü istiyorum sanki her şey daha güzel olucak gibi
Acilen sosyal medyayı bırakmalısın. Özgüveni düşük insanlar için çok tehlikeli. Kaşlarınızı da yaptırsanız bu sefer dudak dolgusu isteyeceksiniz. Estetiğe karşı bir insan değilim ama siz kendinizi diğer kadınlarla kıyaslamaya sokmuşsunuz. Ne yaparsanız yapın her zaman sizden daha güzeli olacaktır. Önemli olan iç huzurunuzu bulup kendinizi olduğunuz gibi beğenmeniz. Spora gidin. Zayıf olabilirsiniz boyunuza göre ama fit değilsinizdir spor yapmıyorsanız. Bu yaşlarınızın kıymetini bilip kendinizi güzel hissedin.

1,68 boyuna 50 kilo cok degil. Belki etiniz salik oldugu icin fazla gibi gorunuyor olabilir. Abuk sabuk kaş kontorune bilmem neye para harcamak yerine bir spor salonuna gidin sagliksiz kilolara düşmeye calismak yerine spor yapin. Sıkılaştiginizda 50 kiloyken dahi daha ince goruneceksiniz zaten.

Benim yorumum konunun dışında olcak ilgimi çektide 168 boya 50 kilosunuz ve kendinizi kilo problemim var diye lanse ediyorsunuz 8 kilo eksiğiniz bile var aslına bakacak olursanız bence bu kadar memnuniyetsiz olmayın sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…