- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.701
- 548
- 42
- Konu Sahibi Latinachica
-
Çıt kirildimlik degil o. Kamuda bir imza atiyorsun kamunun milyonlarina da malolabilirsin, milyonlari devlete de kazandirabilirsin. Devlat memurlarini ve yaptiklarini kucunseme olayina da ben bitiyorum.Benim anlamadığım da bu kamuda neler oluyor arkadaşbiz özelde sırtlan sürüsüne karşı durmaya çalışıyoruz kamudakiler ay bana görev verdi diyip çıt kırıldım oluyor. Sizin yeriniz anında dolar vallahi
Nasıl yani?Insanlar en ufak en alakasiz seylerini bile pazarliyo.
Bazilari kendilerinin cok guzel reklamini yaoar. Konu sahibi onu demek istemis.Nasıl yani?
Is guvencesiyle alakasi yok bunun. Ben en iyisini yapmak istiyorum. Laf duymak istemiyorum. Mukemmeliyetcilikten geliyo sanirim. Ama stres seviyem de yuksek olunca potansiyelim dusuyo. Halbuki is arkadasim en ufak biseyde bana kosar ki cok zeki is bitiren biridir. Sen olmayinca yapamiyorum der. Onun kadar kendime inansam sorun çözülecek ama o anda mantiktan eser kalmiyo. DusunemiyorumCanım kamuda çalışıyorsun. Diyelim ki yazamadın yazıyı. Ne olacak? İşten mi kovacaklar?? En kötü ne olabilir? Amirin çağırır bu yazının şurası olmamış, düzelt der düzeltirsin... Ne olabilir başka sence??
Canım psikiyatriye git daha neyi bekliyorsunKafayi yicem
Ekmek aslanın ağzında
Ben kamudayım ama istifa etmek istiyorum
Ozguvenim yok sosyal fobim var
Amirler is verince asiri stres oluyorum. Kaygim tavan yapiyo
Stresten kafam calismiyo. Bisey arastirilcaksa bilmiyorum ki nasil yapcam diye kalakaliyorum.
Sureli is varsa bittim zaten su bile icmiyorum stresten.
Yanimdaki arkadasim bi is geldiginde hemen yapar gonderir. Begenmiyolarsa duzeltsinler der.
Gecense cok da zor olmayam bi yazi hazirladim. Bin kez bakiyorum gondermeye cekiniyorum. Sonra gonderdim, ertesi gun amir cok az düzenltme yapmis cikaralim demis yaziyi. Ertesi gun olana kadar ben akla karayi sectim. Sabah ise giderken o kadar stresli geldim ki. Yani ne var bu kadar kasacak.
Halbuki oda arkadasim sen olmadan yazamiyorum der. Bana cok guvenir. Ki fena degilim ama stresten ozguvensizlikten potansiyelimin cok altinda kaliyorum.
Valla ise gitmek, calismak istemiyorum. Istifa etsem diye cok dusunuyorum. Allah a buyuk gitmesin cok sukur isim gucum var ama bu sekilde gercekten cok zorlaniyorum. Nasil takmamayi ogrenicem ben
Aslinda aklima gelen bi travmam vs yok. Yani o kadar anormal bu hislerim ben de farkindayim ama cok karamsar biriyim:/Bu hale gelmen icin ciddi travmalar kopmalar falan lazim yani...onlardan mi yasadin?
Doktorunla direk kayginilarini konusPsikiyatriste hic gitmedim ama psikologa basladim. Daha yeni basladigim icin bu konularda derinlemesine konusamadik bile. Ama bu hafta bu tarz bi olay yasadigim icin asiri mutsuz bi hafta gecirdim.
Cmt gorusucem. Iple cekiyorum gorusmeyi. Bu bir surec ama biliyorumDoktorunla direk kayginilarini konus
Terapiyle kayginilarini asabilirsin duygularını yönetmeyi ogrenirsin,ilaçla leylaa gibi gezersin bıraktığında gene aynı hala dönersin..Ilac kullanmak istemiyorum:/
Aynen nefret ediyom hepinizden, bela okuyom, şuanki psikolojik sorununun sebebi benim anlamadın mı daha? Ama istifa edecekmişsin zatenVallahi miğ. Kamuya girmeye calistiniz da olmadi mi ondan bu nefret. Sizin kisisel hirslariniz icin acmadim bu konuyu. Benim derdim baska bilmem anlatabiliyor muyum
Bu zamanda işindeen olmaKafayi yicem
Ekmek aslanın ağzında
Stresten kafam calismiyo. Bisey arastirilcaksa bilmiyorum ki nasil yapcam diye kalakaliyorum.
Yanimdaki arkadasim bi is geldiginde hemen yapar gonderir. Begenmiyolarsa duzeltsinler der.
Gecense cok da zor olmayam bi yazi hazirladim. Bin kez bakiyorum gondermeye cekiniyorum. Sonra gonderdim, ertesi gun amir cok az düzenltme yapmis cikaralim demis yaziyi. Ertesi gun olana kadar ben akla karayi sectim. Sabah ise giderken o kadar stresli geldim ki. Yani ne var bu kadar kasacak.
Halbuki oda arkadasim sen olmadan yazamiyorum der. Bana cok guvenir. Ki fena degilim ama stresten ozguvensizlikten potansiyelimin cok altinda kaliyorum.
Valla ise gitmek, calismak istemiyorum. Istifa etsem diye cok dusunuyorum. Allah a buyuk gitmesin cok sukur isim gucum var ama bu sekilde gercekten cok zorlaniyorum. Nasil takmamayi ogrenicem ben
Benim anlamadığım da bu kamuda neler oluyor arkadaşbiz özelde sırtlan sürüsüne karşı durmaya çalışıyoruz kamudakiler ay bana görev verdi diyip çıt kırıldım oluyor. Sizin yeriniz anında dolar vallahi
Arkadaşım ben de aynıyım çok takıyorum olacak işleri stres yapıp büyütüyorumKafayi yicem
Ekmek aslanın ağzında
Anksiyete li olan kişiler ilaç kullanmak istemedikleri için ince eleyip sık dokuduklari için onu kullanmaya dahi korkarlar.halbuki ilacı çok hafif miligrami olan bir haptir.bazen şurubuda yazılabilir.doktor kontrolünde zaten ilacı birakirsiniz.omur boyu değil yani.endise etmeyinIlac kullanmak istemiyorum:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?