Özgüvensizlikten işimden istifa etmeyi düşünüyorum

Çıt kirildimlik degil o. Kamuda bir imza atiyorsun kamunun milyonlarina da malolabilirsin, milyonlari devlete de kazandirabilirsin. Devlat memurlarini ve yaptiklarini kucunseme olayina da ben bitiyorum.

Konu sahibi birak yazini degistirsinler, her gelen amirin yazim stili, duzeni farklidir neticede. Sen elinden gelenin en iyisini yap yeter.

Bu hale gelmen icin ciddi travmalar kopmalar falan lazim yani...onlardan mi yasadin?

Is guvencesiyle alakasi yok bunun. Ben en iyisini yapmak istiyorum. Laf duymak istemiyorum. Mukemmeliyetcilikten geliyo sanirim. Ama stres seviyem de yuksek olunca potansiyelim dusuyo. Halbuki is arkadasim en ufak biseyde bana kosar ki cok zeki is bitiren biridir. Sen olmayinca yapamiyorum der. Onun kadar kendime inansam sorun çözülecek ama o anda mantiktan eser kalmiyo. Dusunemiyorum

Canım psikiyatriye git daha neyi bekliyorsun

Vallahi miğ. Kamuya girmeye calistiniz da olmadi mi ondan bu nefret. Sizin kisisel hirslariniz icin acmadim bu konuyu. Benim derdim baska bilmem anlatabiliyor muyum
Aynen nefret ediyom hepinizden, bela okuyom, şuanki psikolojik sorununun sebebi benim anlamadın mı daha? Ama istifa edecekmişsin zaten

Bu zamanda işindeen olma
Belli ki yaptıgın işi çok önemsiyorsun
Belki de bu yuzden seni bu kadar etkiliyor
Tezcanlı da olabilirsin ama işini cabuk sonuclandıramıyorsan kendi içinde bu da seni sıkıntıya sokar
Yakın durumlar bende de var
Bence psikologa git
Destek al
İşini bırakıp pes etme
Hayatının sonuna kadar evde mi
Oturacaksın

Bunun kamu ya da özel ile ilgisi yok aslında. Arkadaş anksiyete kaygı stres bozukluğu yaşıyor. Kaygılandığı şeyler aslında gerçekle çok bağlantılı degil adı üstünde kaygı gerçeklikle bağı bulunmayan ruh hali. Bir hastalık bunu ben de yaşadığım için biliyorum. Umarım ruh halinizin çok güçlü olması gereken çalışma ortamınızda bu dediğim rahatsızlıkla mücadele etmezsiniz kolay degil cünkü.

sakin oyle bisey yapma.. omrun boyunca evde oturup insanlardan kacmak sana iyi mi gelecek.. daha fazla icine kapanacaksin.. kimseyle gorusmek istemeyeceksin.. depresyon bunalim pesini birakmayacak.. yakinen birini taniyorum.. calisma hayalleti kuran ama sirf sosyal fobim var diye calisaayan.. yapma sakin

Ne kadar boşanma konusu okuduysam demek,eşimden istifa etmeyi düşünüyorum diye görmüşüm başlığı.
Uzman desteği almayı dene canım çözülmeyecek bişey değil sorunun.

Daha once sizi ozguvensiz oldugunuza inandırmaya iten bi şeyler yaşadınız mi? Bence ozguvensiz değil mukemmelliyetcisiniz. Bunu çok stres yapmanız sizi kendinizi ozguvensiz hissetmenize sebep vermiş. Siz işini tam olarak mükemmel bi şekilde yapmak isteyen birisiniz yapamayacağınız düşüncesini kafanızdan silemiyorsaniz da yoksayin. Gamsizlasmaya çalışın. Inanın hayat gamsizlasinca çok daha kolay kendinize zehir etmeyin 3gunluk dünyayı..

Bende oyleydim, kendimi cok kasardim, beceremicek hissederdim, kisacasi kendimi kapasitemden daha asagi gorurdum. Hemen herseye elim ayagim titrerdi. Ama simdi cok sukur biraz bosvermeyi ogrendim. Benden onemli degil diyorum. Sende kendine sık sık bunu tekrarla "benden onemli degil hicbirsey". Ben ne doktora gittim ne ilac aldim, kendi kendime doktor oldum. Ve simdi fark ediyorumki kimse benden cokta iyi yapmiyor herseyi. Yani kisacasi sakin isi birakma, basardikca guven gelir sana. Ama birakirsan bu dusunceleri asma firsatinida kayip edersin. Tabi is yerindeki amirlerin azarlayan tipler degilse tabi

Arkadaşım ben de aynıyım çok takıyorum olacak işleri stres yapıp büyütüyorum

Ilac kullanmak istemiyorum:/
Anksiyete li olan kişiler ilaç kullanmak istemedikleri için ince eleyip sık dokuduklari için onu kullanmaya dahi korkarlar.halbuki ilacı çok hafif miligrami olan bir haptir.bazen şurubuda yazılabilir.doktor kontrolünde zaten ilacı birakirsiniz.omur boyu değil yani.endise etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…