"İki yıl önce IŞİD diye bir şey yoktu. Nereden çıktı? Davutoğlu'nun stratejik derinliğinden neşet etti, doğdu. Dolayısıyla IŞİD'in günah babası AKP'dir.
Benim önerim Bilal'in öncülüğünde kefen giyen AKP'li gençler savaşa gitsinler.
kıyamazlar kendi evlatllarınaAkplikerin ogullarini savasda on siralarda gorsek iyi olur.ama askere gitmeyenler savasa gider mi !!
habere dibinin kareköküne kadar katılıyorum ve bu konuda çok sinirliyim.
ayrıca sadece bilal oğlan ve saz ekibi değil bu akp ye oy verenlerin kocası,abisi,babası,kardeşi de gitsin bir zahmet savaşa.
Allah gerçekten size ve sizin gibi o ''siz''diye ötekileştiren sevgisiz zihniyetli insanların kalbine sevgi duygusu versin.bizim abimiz babamız dedemiz gitmedide kim gitti?biz hiç kaçmadık,benim annemin dedesi çanakkale de şehit olmuştur,sizler anca konuşmayı bilirsiniz,kuru gürültü.zamanında da sizin kocanız ,abiniz,babanız k,ardeşiniz gitmedi savaşa . savaş olduğunda ilk kaçan sizler olacaksınız her zamanki gibi . isimlerinin başına tc yazıp tc ile uzak yakın ilgisi olmayanlar
valla munecim ötekileştiren ben değilim,bir yorum yazıyoruz hep siz biz deniliyor,hep ötekileştiriliyor,yani yorum yapsak bir türlü yapmasak birtürlü,sanki savaş çıksa siz biz diye ülke 2 ye mi bölünecek anlamıyorum,bunları konuşmak yazmak bile içler acısı.yani resmen savaştan bahsediyoruz,cidden çok üzgünüm.Yine siz biz kavgası mı çıktı? Allah korusun, inşaallah ülkemiz savaşmak zorunda kalmasın, savaşa girmesin böyle dua edin, kaçma veya gönderme mevzusuna hiç girmeyin, herkes kaçardı zira, bir düşünün bakalım hepinizin çoluğu çocuğu var, tepenize bomba yağıyor, bebelere yedirecek bir kuru ekmek yok, ortalık cehenneme dönmüş, şimdi ki savaşlarda öyle süngü süngüye değil, atıyor sarin gazını katlediyor.
Klavye arkasından yazmak, mangal yürekliymiş gibi yapmak kolay, Allah başa vermesin, vatan toprağına düşman ayak basmasın inşaallah.
valla munecim ötekileştiren ben değilim,bir yorum yazıyoruz hep siz biz deniliyor,hep ötekileştiriliyor,yani yorum yapsak bir türlü yapmasak birtürlü,sanki savaş çıksa siz biz diye ülke 2 ye mi bölünecek anlamıyorum,bunları konuşmak yazmak bile içler acısı.yani resmen savaştan bahsediyoruz,cidden çok üzgünüm.
Duyanda seni 3-5 savaşa katılan cengaver zannedecek. Burada ayakkabı kutularını savunmayı savaşmak mı zannediyorsun?zamanında da sizin kocanız ,abiniz,babanız k,ardeşiniz gitmedi savaşa . savaş olduğunda ilk kaçan sizler olacaksınız her zamanki gibi . isimlerinin başına tc yazıp tc ile uzak yakın ilgisi olmayanlar
keşke herkes böyle düşünse diyorum.sadece ülke olarak kimsenin canı yanmasını geçtim keşke dünyada hiç savaş olmasa,bu beyaz bu siyah bu müslüman bu ateist vs olmasa.neyse....Ben zaten direkt birinizi hedef alarak yazmadım, genel olarak uzun zamandır bir siz biz mevzu aldı başını gidiyor, siz biz kim? Herkes bu ülke vatandaşı ve Allah göstermesin bugün ülkede bir savaş olsa, kimse kimseye siz kenara geçin size birşey olmayacak demeyecek, herkesin canı yanacak.
Evet, maalesef üzgünüm ki bu siz biz davası yüzünden yukarki mahalle aşağıki mahalle didişmesini bitirmezsek ülke 2'den çok daha fazlaya bölünebilir.
keşke herkes böyle düşünse diyorum.sadece ülke olarak kimsenin canı yanmasını geçtim keşke dünyada hiç savaş olmasa,bu beyaz bu siyah bu müslüman bu ateist vs olmasa.neyse....
onu yazan kişi bendim ama birdaha okuyun,siz gidin yazmadım,akp ye oy verenlerin akrabaları gitsin dedim çünkü tüm bunlar bu iktidar zamanında oluyor ve iktidara kim oy verdiyse bende onları suçlarım,bu chp de olsaydı mhp de olsaydı cevabım aynı olurdu.ama konuda yazıyor siz gidin diyesiz biz konuda var
artı adını hatırlamıyorum dönemicem şimdi oy verenlerin akrabaları gitsin demiş bi arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?