- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
yok yok masus yapıyorlar bunu,kışkırtma çabasındalar,hala gelip yorum yapıyorlar,ciddiye alma sende boşver,ben değmeyeceğini anladım,bunları engelledim.O diğeride ben oluyom neyse napıyoruz gülüp geçiyoruz sizi kendi halinize bırakalım sizler yazın bizler okuruz
sonrada biz gider aynaya bakarız size danışacak değiliz aynaya nasıl bakılırmış
ya sizin anlayışınızda bi sorun var yada bizlerde hakareti yorum sanalım
yorum yorum
hakaret hakaret
hakaret etmeyi en güzel sizler bilirsiniz,şimdi sana ne olduda atladın sana birşey demeden yorum yapıyorsun bana,yazdıklarımı üstüne alınmışsın bakıyorum,sana tek bir şey diyeyim,terbiyesizsin.burada senin gibi 2-3 çocuk daha var,bazen istediğiniz hayatı yaşayamadığınız ve özendiğiniz için bu kadar hırçınsinirli ve sevgisiz olduğunuzu düşünüyorum.
bu nasıl bi yorumdur nasıl bi saygısızlıktır ya!
sen kimin hayatını biliyorsun da burdan analiz yapıyorsun
sen kimsinki sizin hayatınıza özenilsin!
diğeride evet canım kimse onlar yüzünden yorum yapamıyor demiş
tabi siz hakareti yorum saydığınız için,diğer yorumlar işinize gelmiyor
dönünde aynaya bakın.
haklısın,özürdilerim bende farkındayım,özelden yazmaya yanaşmadı arkadaş,o yazdı ben yazdım uzadı.tekrar özürdilerim.Hanımlar öm'den konuşun ya,8 sayfadır sizin polemiğinizi okuyoruz..
mübarek günde sinir bozmaya değmez..haklısın,özürdilerim bende farkındayım,özelden yazmaya yanaşmadı arkadaş,o yazdı ben yazdım uzadı.tekrar özürdilerim.
Tabiki haklısın ama şimdi ben tartışmayı bıraktım alışveriş vs bir sürü iş yeptım geldim hala aynı konu hala arkadan konuşmalar ithamlar mecbur cevap hakkı doğuyor affedersinizHanımlar öm'den konuşun ya,8 sayfadır sizin polemiğinizi okuyoruz..
hakaret etmeyi en güzel sizler bilirsiniz,şimdi sana ne olduda atladın sana birşey demeden yorum yapıyorsun bana,yazdıklarımı üstüne alınmışsın bakıyorum,sana tek bir şey diyeyim,terbiyesizsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?