Özkes: Bilal'in öncülüğünde kefen giyen AKP'li gençler savaşa gitsin

Kıbrıs harekatında,evlerden almışlar gençleri köylerde dayım gazi anlatıyorlardı..

nasıl inanıyorlarki,olamaz böyle bir şey..

Tarih tekerrürden ibarettir. Hedeflere ulaşmak için terör örgütleri kuruluyor veya kurulan terör örgütlerine destek veriliyor. Bunu sana şöyle anlatayım.
Ali topu at.
Tansu Hizbulah'a silah ver.
Al Ali sana top.
Al Hizbullah sana Tansu'dan silah.

bunların kaynağını gösterirsen sevinirim
bakmak istiyorum
televizyon gazete internet sitesi herneyse
(bunu kinayen söylemiyorum ciddi manada soruyorum )
he bide bildiğin gerçek haber yapan varmı yandaş olmayan
Ben Fatihte oturuyorum. Fatih Camii'nde bu cuma namazı sonrası iside destek mitingi vardı. Geçtiğimiz yaz yine Fatihte İtfaiyenin oradaki parkta stand açıp bildiri dagitip insanları "cihad"a çağırıyor lardi. Bunlar sadece benim gördüklerim.

Ayrıca sağlık Bakanı biz isidli mi değil mi diye bakmayiz tedavi ederiz diyor. Bunu boşa söylemez isidlilerin Turkiyede tedavi edildikleri ortaya çıkacak şimdiden kılıf ayarlıyor.
Isidli diye bakmazsin ama gezide yardım eden doktorları fisler gözaltına alırsın.

bunu birebir duymak kötü
medyaya inananmıyorum
ama senin yalan söyleyeceğinide düşünmüyorum

o zaman ses çıkarmanın tam vakti
sosyal sitelerinde ses çıkarmak için gayet iyi olduğunu biliyorum
nereye yazmak gerek bilmiyorum yalnız
kabul edilebilir bişey değil

iyide bunu ben çok fazla örneklendirebilirim ama uzatmanında çok manası yok

ama ALLAH rızasının dışında her kim kendi menfaatleri için

her ne yapıyorsa

herkesin

ALLAH bin türlü belasını versin inşALLAH

http://www.haber7.com/guncel/haber/1206162-istanbul-universitesinde-isid-gerginligi
http://www.cnnturk.com/haber/turkiye/istanbulda-piknik-yapip-cihat-cagrisinda-bulundular
http://www.haksozhaber.net/abd-saldirilari-fatih-camiinde-protesto-edildi-52396h.htm

Akıl almaz yöntemlerle insanların dini hassasiyetini kullanarak akıl tutulması oluşturuyorlar.
Rahmetli Mustafa Kemal Atatürk dini çıkar aracı yapanlarla mücadele ettiği için inancı sorgulanmıyor mu?

Mustafa Kemal'in inancı neden sorgulanıyor? Damat Ferit gibi İngilize tapmadığı için mi?

Aynen
ama konuda yazıyor siz gidin diye siz biz konuda var

artı adını hatırlamıyorum dönemicem şimdi oy verenlerin akrabaları gitsin demiş bi arkadaş
aynen başlatana değil karşılık verene tepki veriyorlar
Samimi hareketler değil bunlar

Akpliler gitsin diyerek bi ayrım başlatıp sonra bundan şikayetçi olmak ...

IŞİD Türkiye topraklarına girmediği sürece kimse savaşa gitmesin,girerse de hep birlikte gideriz.
Suriye'nin arkasını toplamak bize mi kaldı anlamıyorum,illa burnumuuz sokacağız yani.Şu ülkede savaş çıksa bir 50 yıl toparlanamayız.

Akpliler gitsin diyerek bi ayrım başlatıp sonra bundan şikayetçi olmak ...
ayrıştıran siz biz diye ayıran sizlersiniz!evet akp liler gitsin çünkü başımıza tüm bunları açan sizlersiniz.eğer tüm bu işid belası chp yada mhp zamanında olsaydı onlarada derdim.akp deyince aklınız çıkıyor.
dün de bir konuda yazdıklarımı alıntılamışsın ama konu kilitlenmiş cevap yazamadım.ikide bir sana ters düşüncedeki insanları düşman gibi görüp saldırma.
burada senin gibi 2-3 çocuk daha var,bazen istediğiniz hayatı yaşayamadığınız ve özendiğiniz için bu kadar hırçınsinirli ve sevgisiz olduğunuzu düşünüyorum.

Son düzenleme:
zamanında da sizin kocanız ,abiniz,babanız k,ardeşiniz gitmedi savaşa . savaş olduğunda ilk kaçan sizler olacaksınız her zamanki gibi . isimlerinin başına tc yazıp tc ile uzak yakın ilgisi olmayanlar
Allahaşkına pmbe nerden biliyorsun gitmediklerini. benim dedem gazidir. babam subaydır. ağabeyim şırnakta çadırlarda savaş sırasında doktor olarak askerrlik yaptı. nedir bu sizler olayı.

Haklısın 2_3 kişi daha var isim vermek istemiyom ama onlar yüzünden kimse gelipde fikrini yazamıyor hepsi birden saldırıyor onlar bilirlerdir kendilerini

Bana kendini özetlemiş olduğun için daha fazla söze gerek yok :)
Tefsir bir tanedir yorumuna bilen biri olarak yanlıştır demem mi tahammülsüzlük olmuş
Bu arada ben AKP li falan da değilim amma onu desteklemek de her şeyi ile desteklemek değildir daha bu ayrımı farkedermiş biri kalkmış banaocul diyor birilerini ülkeden kovuyor falan :))
imz

Adı üstünde ters düşünce değil mi mesele fikirler siz kişiler sanıp karşıt yoruma tahammül edemiyor istediğiniz gibi esip gürleyemiyorsunuz sanki herkes sizi onaylamak zorunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…