nasıl inanıyorlarki,olamaz böyle bir şey..Radikal dinci örgütler yıllardır acımasızca kan döküyorlar.
Kendileri gibi düşünmeyenleri katlederek cennete gireceklerine inandırılmışlar.
Allah adıyla öldür cennete gir. Hiç sorgulamaz sadece inanırlar.
Sorgulamadıkları için kolayca piyon olurlar.
Dün hizbullah idi bugün IŞİD yarın bir başka radikal dinci terör örgütü.
Bunları, insanları yok etmek içip besleyip eğiten güçlerin kökü kurumadıkça insanoğluna huzur yok.
Cennetten tapu senedi veriyorlar. Biraz da uyuşturucu.nasıl inanıyorlarki,olamaz böyle bir şey..
bugüne bakarım dedinya
madalyonun görünen yüzüne göre suçlamak ile olmaz
bak yaban ben ak partiyi destekliyorum oy veriyorum
ama hatası olduğu yerde gerekeni yaparım
klavyedeyse klavyede meydanda ise meydanda
ama önce ikna olmam gerek tabi
yani körü körüne yaptıklarını desteklemem ama iki laf ilede çıkıp sırtından vurmam
tek bugününe bakmam
anlatabildim mi
Ben Fatihte oturuyorum. Fatih Camii'nde bu cuma namazı sonrası iside destek mitingi vardı. Geçtiğimiz yaz yine Fatihte İtfaiyenin oradaki parkta stand açıp bildiri dagitip insanları "cihad"a çağırıyor lardi. Bunlar sadece benim gördüklerim.bunların kaynağını gösterirsen sevinirim
bakmak istiyorum
televizyon gazete internet sitesi herneyse
(bunu kinayen söylemiyorum ciddi manada soruyorum )
he bide bildiğin gerçek haber yapan varmı yandaş olmayan
bunu birebir duymak kötüBen Fatihte oturuyorum. Fatih Camii'nde bu cuma namazı sonrası iside destek mitingi vardı. Geçtiğimiz yaz yine Fatihte İtfaiyenin oradaki parkta stand açıp bildiri dagitip insanları "cihad"a çağırıyor lardi. Bunlar sadece benim gördüklerim.
Ayrıca sağlık Bakanı biz isidli mi değil mi diye bakmayiz tedavi ederiz diyor. Bunu boşa söylemez isidlilerin Turkiyede tedavi edildikleri ortaya çıkacak şimdiden kılıf ayarlıyor.
Isidli diye bakmazsin ama gezide yardım eden doktorları fisler gözaltına alırsın.
Tarih tekerrürden ibarettir. Hedeflere ulaşmak için terör örgütleri kuruluyor veya kurulan terör örgütlerine destek veriliyor. Bunu sana şöyle anlatayım.
Ali topu at.
Tansu Hizbulah'a silah ver.
Al Ali sana top.
Al Hizbullah sana Tansu'dan silah.
Akıl almaz yöntemlerle insanların dini hassasiyetini kullanarak akıl tutulması oluşturuyorlar.nasıl inanıyorlarki,olamaz böyle bir şey..
bunu birebir duymak kötü
medyaya inananmıyorum
ama senin yalan söyleyeceğinide düşünmüyorum
o zaman ses çıkarmanın tam vakti
sosyal sitelerinde ses çıkarmak için gayet iyi olduğunu biliyorum
nereye yazmak gerek bilmiyorum yalnız
kabul edilebilir bişey değil
Akıl almaz yöntemlerle insanların dini hassasiyetini kullanarak akıl tutulması oluşturuyorlar.
Rahmetli Mustafa Kemal Atatürk dini çıkar aracı yapanlarla mücadele ettiği için inancı sorgulanmıyor mu?
aynen başlatana değil karşılık verene tepki veriyorlarama konuda yazıyor siz gidin diyesiz biz konuda var
artı adını hatırlamıyorum dönemicem şimdi oy verenlerin akrabaları gitsin demiş bi arkadaş
Akpliler gitsin diyerek bi ayrım başlatıp sonra bundan şikayetçi olmak ...valla munecim ötekileştiren ben değilim,bir yorum yazıyoruz hep siz biz deniliyor,hep ötekileştiriliyor,yani yorum yapsak bir türlü yapmasak birtürlü,sanki savaş çıksa siz biz diye ülke 2 ye mi bölünecek anlamıyorum,bunları konuşmak yazmak bile içler acısı.yani resmen savaştan bahsediyoruz,cidden çok üzgünüm.
abovvv ülkemiz içinse gideriz tabiki savaşa bende diderim nene hatunlar gibi
ama tam anlayamadım nereye bi yere asker mi gidiyor
zaten gelmeyin siz orda biz birbirimizi yemekten savaşamak
ayrıştıran siz biz diye ayıran sizlersiniz!evet akp liler gitsin çünkü başımıza tüm bunları açan sizlersiniz.eğer tüm bu işid belası chp yada mhp zamanında olsaydı onlarada derdim.akp deyince aklınız çıkıyor.Akpliler gitsin diyerek bi ayrım başlatıp sonra bundan şikayetçi olmak ...
Allahaşkına pmbe nerden biliyorsun gitmediklerini. benim dedem gazidir. babam subaydır. ağabeyim şırnakta çadırlarda savaş sırasında doktor olarak askerrlik yaptı. nedir bu sizler olayı.zamanında da sizin kocanız ,abiniz,babanız k,ardeşiniz gitmedi savaşa . savaş olduğunda ilk kaçan sizler olacaksınız her zamanki gibi . isimlerinin başına tc yazıp tc ile uzak yakın ilgisi olmayanlar
Haklısın 2_3 kişi daha var isim vermek istemiyom ama onlar yüzünden kimse gelipde fikrini yazamıyor hepsi birden saldırıyor onlar bilirlerdir kendileriniayrıştıran siz biz diye ayıran sizlersiniz!evet akp liler gitsin çünkü başımıza tüm bunları açan sizlersiniz.eğer tüm bu işid belası chp yada mhp zamanında olsaydı onlarada derdim.akp deyince aklınız çıkıyor.
dün de bir konuda yazdıklarımı alıntılamışsın ama konu kilitlenmiş cevap yazamadım.ikide bir sana ters düşüncedeki insanları düşman gibi görüp saldırma.
burada senin gibi 2-3 çocuk daha var,bazen istediğiniz hayatı yaşayamadığınız ve özendiğiniz için bu kadar hırçınsinirli ve sevgisiz olduğunuzu düşünüyorum.
imzayrıştıran siz biz diye ayıran sizlersiniz!evet akp liler gitsin çünkü başımıza tüm bunları açan sizlersiniz.eğer tüm bu işid belası chp yada mhp zamanında olsaydı onlarada derdim.akp deyince aklınız çıkıyor.
dün de bir konuda yazdıklarımı alıntılamışsın ama konu kilitlenmiş cevap yazamadım.ikide bir sana ters düşüncedeki insanları düşman gibi görüp saldırma.
burada senin gibi 2-3 çocuk daha var,bazen istediğiniz hayatı yaşayamadığınız ve özendiğiniz için bu kadar hırçınsinirli ve sevgisiz olduğunuzu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?