Özkes: Bilal'in öncülüğünde kefen giyen AKP'li gençler savaşa gitsin

genemi
neyse ben konuda siz biz ayrımı yapılıyor dedim konu içeriğinde

evet sizin yadığınızı biliyorum

ben siz biz yazmayın demişlerya

kökünden var nasıl çıkarız siz bizden

bide işid belasını akpmi çıkardı ?

sadece fikrimi soruyorsanız tam emin değilim ama bildiğim tek şey daha önce ışid diye birşey yoktu ve bize bulaşan birşeyde yoktu,neden işıd bu kadar içimizde,neden savaşa bizim askerimiz gidiyor,hani doğuda artık kan dökülmüyordu,ne farketti şimdi,yine bir sürü ölüm haberi gelecek ve bunlar hepsi direkt akp ile alakalı.

hayır nasıl denk geliyor bu kadar şey anlamıyorum.

Büyük Ortadoğu Pojesi eş başkanı oluyoruz, Amerika ile beraber yürüdük biz bu yollarda şakısı söyledik. Sonucun ne olmasını bekleyebiliriz

benim bu kkdaki kötü huyu
çoğunlukta yazıyı kim yazıyor bakmıyorum
eğer beğenilesi bişeyse de beğeniyorum
aa ben bunla ters düşüncedeydim demiyorum
o yüzden genemi dedim...

ama tv izleyemiyorum bu aralar haberleri sadece fbden ve burdan takip ettiğim kadarı ile biliyorum
bende istemem askerimizin o bela ile savaşa girmesini
gireceksede koşullar ne derecede olacak..askerimizin imkanlarının ölçüsü ne olacak
körü körünemi gidecekler
eğitimlimi olacaklar
bu işidin ilerleme durumu ne
aslında ben bi bakayım şimdi
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
eğerki daha bir aylık askeri göndereceklerse oraya
işte zaman gelin deyin ki böyle böyle
burda klavye başında değil gerçekte bişey yapalım

ne farkederki bir aylık yada 12 aylık asker,önemli olan kimse ölmesin,ya neden ölsün ki?
klavye başında değil gerçekte birşey yapma konusunda hemfikirim,ama neden birşey yapma durumuna düşürüldük.

ne farkederki bir aylık yada 12 aylık asker,önemli olan kimse ölmesin,ya neden ölsün ki?
klavye başında değil gerçekte birşey yapma konusunda hemfikirim,ama neden birşey yapma durumuna düşürüldük.
bişey yapma durumuna düşürmeyecek varmıydı ?

ben _se _sa _cek_cak diye varsayımsal şeylere bakmam,şu an ki duruma bakarım,şuan tüm bunlar kimin zzamanında oluyorsa onu suçlarım.
tamam suçla o zaman
ama varsayım olmadan önüne arkasına sağına soluna bakmadan nasıl olacak ?

ney nasıl olacak?
bugüne bakarım dedinya
madalyonun görünen yüzüne göre suçlamak ile olmaz
bak yaban ben ak partiyi destekliyorum oy veriyorum
ama hatası olduğu yerde gerekeni yaparım
klavyedeyse klavyede meydanda ise meydanda
ama önce ikna olmam gerek tabi
yani körü körüne yaptıklarını desteklemem ama iki laf ilede çıkıp sırtından vurmam
tek bugününe bakmam
anlatabildim mi

bişey yapma durumuna düşürmeyecek varmıydı ?
Işid Istanbulda üniversite basıp gençlere saldırıyor, Konya , Kayseri , istanbul , Gaziantep, Kahramanmaraş, Adana gibi pek çok ilde toplantılar düzenleyip üye topluyor.Çocuklarının Işid tarafından kandırıldığını ve savaşa götürüldüğünü söyleyen, bunların toplantı yerlerine kadar açık adres veren babalara " oğlunuz reşit nereye isterse oraya gider" deniliyor.Işid bir terör örgütü muamelesi bile görmüyor, basının önünde piknik düzenleyip insanları savaşa çağırıyorlar.
Sizce burda bir tuhaflık yok mu?
Işid in Suriye'de ki katliamından rahatsız olan ve ülkemizi savaşa sokmaya hazırlanan hükümet nasıl oluyorda Türkiyede rahatça faaliyet göstermelerinden rahatsız olmuyor?
(AKP nin Esad a karşı savaştıkları için silah desteği yaptığını, militanların Hatay'da tedavi edildiğini eklemedim çünkü bunları kabul etmeyeceksiniz)
Suriye'ye girmekteki amaç bambaşka olmadın?

bunların kaynağını gösterirsen sevinirim
bakmak istiyorum
televizyon gazete internet sitesi herneyse
(bunu kinayen söylemiyorum ciddi manada soruyorum )
he bide bildiğin gerçek haber yapan varmı yandaş olmayan

bunların kaynağını gösterirsen sevinirim
bakmak istiyorum
televizyon gazete internet sitesi herneyse
(bunu kinayen söylemiyorum ciddi manada soruyorum )
he bide bildiğin gerçek haber yapan varmı yandaş olmayan
Şuan telefondan giriyorum, yarın linki atarım. Bütün gazeteler verdi.
Ve ben burda bile bu konuları açtım.
Istanbul üniversitesine çivili sopalarla saldıran ışid yanlıları, Gaziantep'te oğlu savaşa götürülen adam,Istanbulda piknik düzenleyip basının önünde savaş çağrısı yapan ışid ciler, tamamının konusunu açtım burda.yarın yine atarım linkini ama.

ömden atarsan sevinirim
sayfaları çok net takip edemiyorum
kaçırabilirim

Radikal dinci örgütler yıllardır acımasızca kan döküyorlar.
Kendileri gibi düşünmeyenleri katlederek cennete gireceklerine inandırılmışlar.
Allah adıyla öldür cennete gir. Hiç sorgulamaz sadece inanırlar.
Sorgulamadıkları için kolayca piyon olurlar.
Dün hizbullah idi bugün IŞİD yarın bir başka radikal dinci terör örgütü.
Bunları, insanları yok etmek içip besleyip eğiten güçlerin kökü kurumadıkça insanoğluna huzur yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…