- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.076
- 298
genemionu yazan kişi bendim ama birdaha okuyun,siz gidin yazmadım,akp ye oy verenlerin akrabaları gitsin dedim çünkü tüm bunlar bu iktidar zamanında oluyor ve iktidara kim oy verdiyse bende onları suçlarım,bu chp de olsaydı mhp de olsaydı cevabım aynı olurdu.
sadece fikrimi soruyorsanız tam emin değilim ama bildiğim tek şey daha önce ışid diye birşey yoktu ve bize bulaşan birşeyde yoktu,neden işıd bu kadar içimizde,neden savaşa bizim askerimiz gidiyor,hani doğuda artık kan dökülmüyordu,ne farketti şimdi,yine bir sürü ölüm haberi gelecek ve bunlar hepsi direkt akp ile alakalı.genemi
neyse ben konuda siz biz ayrımı yapılıyor dedim konu içeriğinde
evet sizin yadığınızı biliyorum
ben siz biz yazmayın demişlerya
kökünden var nasıl çıkarız siz bizden
bide işid belasını akpmi çıkardı ?
Büyük Ortadoğu Pojesi eş başkanı oluyoruz, Amerika ile beraber yürüdük biz bu yollarda şakısı söyledik. Sonucun ne olmasını bekleyebilirizsadece fikrimi soruyorsanız tam emin değilim ama bildiğim tek şey daha önce ışid diye birşey yoktu ve bize bulaşan birşeyde yoktu,neden işıd bu kadar içimizde,neden savaşa bizim askerimiz gidiyor,hani doğuda artık kan dökülmüyordu,ne farketti şimdi,yine bir sürü ölüm haberi gelecek ve bunlar hepsi direkt akp ile alakalı.
hayır nasıl denk geliyor bu kadar şey anlamıyorum.
benim bu kkdaki kötü huyusadece fikrimi soruyorsanız tam emin değilim ama bildiğim tek şey daha önce ışid diye birşey yoktu ve bize bulaşan birşeyde yoktu,neden işıd bu kadar içimizde,neden savaşa bizim askerimiz gidiyor,hani doğuda artık kan dökülmüyordu,ne farketti şimdi,yine bir sürü ölüm haberi gelecek ve bunlar hepsi direkt akp ile alakalı.
hayır nasıl denk geliyor bu kadar şey anlamıyorum.
benim bu kkdaki kötü huyu
çoğunlukta yazıyı kim yazıyor bakmıyorum
eğer beğenilesi bişeyse de beğeniyorum
aa ben bunla ters düşüncedeydim demiyorum
o yüzden genemi dedim...
ama tv izleyemiyorum bu aralar haberleri sadece fbden ve burdan takip ettiğim kadarı ile biliyorum
bende istemem askerimizin o bela ile savaşa girmesini
gireceksede koşullar ne derecede olacak..askerimizin imkanlarının ölçüsü ne olacak
körü körünemi gidecekler
eğitimlimi olacaklar
bu işidin ilerleme durumu ne
aslında ben bi bakayım şimdi
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
eğerki daha bir aylık askeri göndereceklerse oraya
işte zaman gelin deyin ki böyle böyle
burda klavye başında değil gerçekte bişey yapalım
bişey yapma durumuna düşürmeyecek varmıydı ?ne farkederki bir aylık yada 12 aylık asker,önemli olan kimse ölmesin,ya neden ölsün ki?
klavye başında değil gerçekte birşey yapma konusunda hemfikirim,ama neden birşey yapma durumuna düşürüldük.
Yine siz biz kavgası mı çıktı? Allah korusun, inşaallah ülkemiz savaşmak zorunda kalmasın, savaşa girmesin böyle dua edin, kaçma veya gönderme mevzusuna hiç girmeyin, herkes kaçardı zira, bir düşünün bakalım hepinizin çoluğu çocuğu var, tepenize bomba yağıyor, bebelere yedirecek bir kuru ekmek yok, ortalık cehenneme dönmüş, şimdi ki savaşlarda öyle süngü süngüye değil, atıyor sarin gazını katlediyor.
Klavye arkasından yazmak, mangal yürekliymiş gibi yapmak kolay, Allah başa vermesin, vatan toprağına düşman ayak basmasın inşaallah.
AmiiinnnEki Görüntüle 1259929 Eki Görüntüle 1259929 Eki Görüntüle 1259929 Eki Görüntüle 1259929 Eki Görüntüle 1259929 Eki Görüntüle 1259929 Eki Görüntüle 1259929 Eki Görüntüle 1259929 Eki Görüntüle 1259929 Eki Görüntüle 1259929 Eki Görüntüle 1259929 Eki Görüntüle 1259929 Eki Görüntüle 1259929 Eki Görüntüle 1259929
ben _se _sa _cek_cak diye varsayımsal şeylere bakmam,şu an ki duruma bakarım,şuan tüm bunlar kimin zzamanında oluyorsa onu suçlarım.bişey yapma durumuna düşürmeyecek varmıydı ?
tamam suçla o zamanben _se _sa _cek_cak diye varsayımsal şeylere bakmam,şu an ki duruma bakarım,şuan tüm bunlar kimin zzamanında oluyorsa onu suçlarım.
ney nasıl olacak?tamam suçla o zaman
ama varsayım olmadan önüne arkasına sağına soluna bakmadan nasıl olacak ?
bugüne bakarım dedinyaney nasıl olacak?
Işid Istanbulda üniversite basıp gençlere saldırıyor, Konya , Kayseri , istanbul , Gaziantep, Kahramanmaraş, Adana gibi pek çok ilde toplantılar düzenleyip üye topluyor.Çocuklarının Işid tarafından kandırıldığını ve savaşa götürüldüğünü söyleyen, bunların toplantı yerlerine kadar açık adres veren babalara " oğlunuz reşit nereye isterse oraya gider" deniliyor.Işid bir terör örgütü muamelesi bile görmüyor, basının önünde piknik düzenleyip insanları savaşa çağırıyorlar.bişey yapma durumuna düşürmeyecek varmıydı ?
bunların kaynağını gösterirsen sevinirimIşid Istanbulda üniversite basıp gençlere saldırıyor, Konya , Kayseri , istanbul , Gaziantep, Kahramanmaraş, Adana gibi pek çok ilde toplantılar düzenleyip üye topluyor.Çocuklarının Işid tarafından kandırıldığını ve savaşa götürüldüğünü söyleyen, bunların toplantı yerlerine kadar açık adres veren babalara " oğlunuz reşit nereye isterse oraya gider" deniliyor.Işid bir terör örgütü muamelesi bile görmüyor, basının önünde piknik düzenleyip insanları savaşa çağırıyorlar.
Sizce burda bir tuhaflık yok mu?
Işid in Suriye'de ki katliamından rahatsız olan ve ülkemizi savaşa sokmaya hazırlanan hükümet nasıl oluyorda Türkiyede rahatça faaliyet göstermelerinden rahatsız olmuyor?
(AKP nin Esad a karşı savaştıkları için silah desteği yaptığını, militanların Hatay'dani tedavi edildiğini eklemedim çünkü bunları kabul etmeyeceksiniz)
Suriye'ye girmekteki amaç bambaşka olmadın?
Şuan telefondan giriyorum, yarın linki atarım. Bütün gazeteler verdi.bunların kaynağını gösterirsen sevinirim
bakmak istiyorum
televizyon gazete internet sitesi herneyse
(bunu kinayen söylemiyorum ciddi manada soruyorum )
he bide bildiğin gerçek haber yapan varmı yandaş olmayan
ömden atarsan sevinirimŞuan telefondan giriyorum, yarın linki atarım. Bütün gazeteler verdi.
Ve ben burda bile bu konuları açtım.
Istanbul üniversitesine çivili sopalarla saldıran ışid yanlıları, Gaziantep'te oğlu savaşa götürülen adam,Istanbulda piknik düzenleyip basının önünde savaş çağrısı yapan ışid ciler, tamamının konusunu açtım burda.yarın yine atarım linkini ama.
ellerine sağlık çok doğru yazmışsın..Savaşları zenginler başlatır fakirler ölür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?