özlediklerimiz..............

Dayımı özledim...senağlama

Denizi özledim senağlama

Yüreğimde acı hissetmeden taş hissetmeden gülmeyi özledimsenağlama

Onu özledim senağlama

olaylara tepki vermeyi özledimsenağlama

Kısaca herşeyi ama herşeyi cok özledimsenağlama

Masum insanların dingin hayatlarını özledim,küçük hesaplar uğruna rotasını durmaksızın degiştiren yağmalamacı zihniyetleri gördükce :1rolleyes:

ben özgürlüğümü özledim

kardesimi özledim

annem ve babamı özledim

rahatlıgımı özledimm

bekarlıgımı bile özledim

Okul yıllarımı özledim tekrar o yıllara dönmek isterdim; Çalıştığım günleri çok özledim; 20 li yaşlarımı özledim.

canım babamı,kendisi yetim büyüyüp de bizim üstümüzde titreyen,bizi karşılıksız ve menfaatsiz seven babamı,hayatının son günlerine kadar biz rahat yaşayalım diye hastayken bile çalışan babamı,kokusunu,onu koklayıp öpmeyi,hayatımda babam var deyip herşeyimle ona güvendiğim babamı,bu hayatta tek başıma olmadığımı hissetiren babamı,babamı,babamı

Askimi özledim...elimi tutmasini sacimi oksamasini özledim
onun sevgisini hissettigim günleri özledim

Cocukken kurdugum o saf o tertemiz dostluklari özledim, insanin hicbir zaman yine 12-13 yasinda oldugu gibi güzel dostluklari olmuyor....:icecream:

Bekarlik günlerimi özledim, basimda esen o kavak yellerini özledim, cantami alip disari cikmayi özledim, saatlerce aynanin önünde icimden gelerek süslenip püslenmeye özledimkaydirigubbakcemile2

Sorumsulugu özledim, Ailemin aile oldugu günleri özledim, sofrada kardeslerimle dalastigim günleri özledim, :mymeka:

Nisanliyken esimle saatlerce telefonda konustugum günleri özledim, yeni evli iken bana olan ilgisini sevgisini özledim,

O kadar cok özledigim seyler varki, anlatmakla bitmez:çok üzgünüm:

Ama en cok rahmetli annecigmi özledim, cok özledim

Oooo neler özlemiyorumki((
Cocuklugumu ve ailemle beraber aci tatli gecirdigim o gunleri
cocuklugumdaki ramazanlari ve bayramlari...kapi kapi dolasipta seker topladigimiz o gunleri
buralara gelmeden önceki calisma hayatimi ve arkadaslarimi
oglumun kucuklugunu...keske buyumeseydi hep öyle kucucuk ve tatli kalsaydi.
ve en önemlisi ve simdilik sonuncusuda...vatanimi o tozunu topragini,yagmurdan sonra kokan cicek ve saman otu kokularini kisaca her seyini özluyorum
bukadar yeter degilmi?:)))))))))

dızı ızlemenmeden gecen kıs aksamlarını ve bu aksamlarda mısafırlerle yada aılece ,saatlerce muhabbet etmeyı ozledım............:çok üzgünüm:

arkadaşlar yaşantımızda nelere özlem duyuyoruz gelin paylaşalım................zamanı geri getiremesekte deşarj olalım........:sm_cool:

ben en çok çocukluğumu özledim.çocukluğumun geçtiği şehri,mahalleyi,çocukluk arkadaşlarımı,kardeşimle geçirdiğim zamanı,ilkokul sıralarını..... çok özledim çok.

ölen dedeciğimi çok ama çok özledim..
çocukluğumu ablamla sokakta oynadığımız oyunları özledim
okul sıralarını özledim
ailemle vakit geçirmeyi, tv izlemeyi annemin bişey izlerken yaptığı yorumlara gülmeyi, kardeşimle kavga etmeyi ablamı sakın o ayakkabılarıımı sabah giyme ben giyicem demeyii çoookkk özledim pazar günleri ailece yaptığımız kahvaltılarımızı özledim ((

ama yine de çok şükür annem babam sağlar allah onları kardeşlerimi ve eşimi ömrümden eksik etmesin....

Sabah daha güneş doğmadan,dışarı çıkmayı,ürpererek arabaya doğru koşmayı...
Çok ama çok özledim...senağlama

---------babamı---------
------------annemi----------
-----------vurdumduymaz umursamaz umarsız yıllarımı-------
çocukluğumun ve genç kızlığımın geçtiği fatihi---------
bu liste uzar gider ben en iyisi susiim

canım babacığımı... onu birdaha görme imkanım yok ne yazık ki,
kadir'imi,sevdiğimi,canımı,erkeğimi..
eski güçlü kendimi..

canım babamı çok özledim,
artık sadece rüyalarımda görebiliyorum onu,
hayatım boyunca hiç doyamadıgım ilk aşkımdı,güvendiğim tek kanattı!
çok erkenden bırakıp gitti bizi!
3 sene oldu gideli,5 yaşında ki, oğlum hala soruyor,dedem ne zaman dönecek,ben dedemi çok özledim diye!

Onunla ilk günlerimizi
Onun elini tutmayı
Ona bakmayı
Ona sarılmayı
Kısaca ben ''ONU'' çok özledimm çooookkk............

luleburgazdakı askımı ozledım cabuk donsun
sınırlenmedıgım sakın gunlerımı
hıc bıseyı umursamadıgım zamanlarımı özledımmmmmm

Ben üniversite yıllarım öncelikli olmka üzere öğrenciliği çokk özlüyorum...ablamla aynı evde yaşamış olduğumuz günleri birde ( birde her şeyin başlangıcındaki heyecanını hep özlüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…