özledim

smileyy

çok cahilsin keşke ölsen canım :)
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2013
1.598
906
323
ayrılalı tam 10 ay oldu unuttum sanmıştım ama unutamamışım kendimi kandrırmışım hep 1 haftadır sürekli onu düşünüyorum onla olan hayatımızı 4 senelik ilşkimizi mutlu günlerimizi düşünüyorum acaba hala birlikte olsak ne olurdu diyorum o askerde ben çeyiz hazırlığında olurdum

koca 4 sene çok mükemmel ilişkimiz yoktu kabul ediyorum ama özledim kızlar sesini ellerini sıcaklığını öpmesini herşeyini en son sinemada sarılmıştı o an herşey dursun istedim biz böyle kalalım olmadı kalamadık sözlüyken ayrıldık mutluydum herkes duyduğunda o kimseyi beğenmeyen kız evlenmeyen kızmı sözlendi demişti evlenmeyi düşünmeyen ben onla yuva kurmak istedim evimiz çocuklarımız çok klişe diyeceksiniz ama öyle

hiç mi özlemez bi insan hiç mi merak etmez 10 aydır ne yaptın diye 4 sene 1 gündemi biter bitermiş hemde başladığı gün bitemiş insanın hikayesi sevgili olduğumuz gün ayrıldık seviyorsan niye ayrıldın diyeceksiniz mecburdum ayrılmaya aldatmıştı çünkü aldatan erkeği niye hala özlüyorsunuz diyeceksiniz bilmiyorum sadece özledim karşılaşsak diyorum hesap sorsam niye diye ne değişecek ki hiç bişey ama hala seviyorum özlüyorum insan koca denizleri aşarmışta bir kaşık sevda da boğlurmuş .

bir kaşık sevda da öldüm ben

Ayrılmışsınız, neden aramasını bekliyorsunuz? Onun aramaması değil, sizin beklentiniz tuhaf. Adam kendi için sağlıklı olanı yapmış, hayatına devam etmiş demek ki. Sizin de aynı şeyi yapmanız gerekiyor. Bir şeye saplanıp kalmak da, onu ardında bırakmak da insanın elinde.

Neden onu unutmayı denemıyorsun?
Daha mutlu olursun emın ol.
Ayrılmışşınız bu beklentı ne dıye?

saplanmamıştım ayrıldıktan sonra 5. ayda herşeyi kabul ettim bitirdim kafam da iş buldum kendime çalışmaya başladım üni. hazırlanıyorum kendim için bişeyler yapıyorum unuttum sanmıştım konuşurken bile artık bişey hissetmiyordum hatta dalga bile geçiyordum kendimle son 1 haftadır bu durumdayım ne oldu inanın bende bilmiyorum

Seni sevmeyen bir adam için değer mi?
Seni sevseydi değer verseydi aldatmazdı.

Düşünüp düşünüp kendinizi iyice bunalıma sürüklemeyin. Burda yazılanları hiç mi okumuyorsunuz. Evlenip kucağınızda 20 günlük bebeğinizle babamızın evine dönseydiniz daha iyi mi olurdu daha mutlu olurdunuz sanıyordunuz.

Neden onu unutmayı denemıyorsun?
Daha mutlu olursun emın ol.
Ayrılmışşınız bu beklentı ne dıye?
beklentim yok unuttum hatta birinden bile hoşlanmaya başlamıştım artık tamamen bir duygu yoktu içimde 1 haftadır böyleyim rüyamda gördüğümden bu tarafa onu düşünür buluyorum kendimi

sanmıyorum hatta şükür bile ettim allahım yüzünü erken gösterdin diye unutmuştum hatta birinden hoşlanmaya bile başladım 1 haftadır bu durumdayım rüyamda gördüm onu düşünmeden yapamıyorum ağlarken buluyorum kendimi

O zaman bunun ayrıldığınız adamla değil, şuan yalnız ya da amaçsız olmanızla ilgisi var. Bu bir boşluk doldurma çabası bence. Şuan hayatınızda biri olsaydı ya da peşinden gideceğiniz güçlü bir hedef, bir hayal, dönüp geçmişi düşünmezdiniz bile. Bunun en iyi çözümü hayatınızı gerçekten dolduracak şeyler bulmak. Bunun ille de bir erkek olmasına gerek yok.

Canım seni aldatmış ve on ay içinde seni hiç aramamış onun sana karşı gerçek bir sevgisi olsaydı seni aldatmaz olaki aldattı sana kendini affettirene kadar canı çıkardı şimdi boşver onu Allaha havale et ve hayatına devam et

beklentim yok unuttum hatta birinden bile hoşlanmaya başlamıştım artık tamamen bir duygu yoktu içimde 1 haftadır böyleyim rüyamda gördüğümden bu tarafa onu düşünür buluyorum kendimi
Unuttun mu ?
Kendını kandırma ıstersen .. Yukardakı konuyu ben açmadım sen açtın

Acaba regl olacak olabilir misiniz? Ben o zamanlar öncesinde kaybolan kalemimi bile özlerim. Geriye bakmayın aldatan erkek zaten seni kaybetmeyi göze almıştır. Umarım kısa sürede karşınıza düzgün biri çıkar.

hayallerim var onların peşinden gidiyorum zaten artık kendim için savaşıyorum rüya gördüm göreli bu haldeyim ondan önce aklıma bile gelmiyordu

İnsan uzun süre yalnız kalınca eskileri sarıyor galiba. Bence hayatınıza hoş gönlünüzü çalacak biri çıksa hiçte geömişe dönüp acı çekmezdiniz. Yani demek istediğim belkide geçmişe dönmektense yeni limanlara açılmanın vaktidir.

Ben kabul etmiyorum. Sizin bir hayatınız var ve başkası uğruna üzülmeye değmez. Size değer vermeyip sözlüyken ailenize karşı yüzünüzü eğen saygı duymayan bir erkekle ne gelecek olabilir. Şimdi sizi el üstünde tutan gözünüzün içine bakan saygısıda sevgiside büyük biri çıkar bu sefer de boşuna ağlamışım diye ağlarsınız. Sıkmayın canınızı. Diğer yarın olssaydı bunlar yaşanmazdı!

Kafanı mesgul etmelisin bence. Film,kitap,arkadaşlar,o ugursuz herifin adini bile unutturacak bi adam..Ayrica aldattiysa bazı şeyleri kafasında bitirmiş demektir. Ayrılığı kabullenmeside daha kolay olmuştur haliyle.Ama sen muhtemelen hazırlıksız yakalandın. 4 yıl belkide her gün sesini duyduğun,nerede ne yapiyor ne yiyor ne iciyor hepsini bildigin adamla bir günde yabancı olmak cok zor.Şimdi nasılsın deme hakkın bile yok. Neyse,canı cehenneme.

oooo seni çoktan unutmuş..sende silkelen kendine gel...düşünme artık onu..yada kendine zaman ver unutmak için..özledim falan deme...

tam olarak duyguılarıma tercüman olmuşsunuz yoğun çalışıyorum özellikle bu aralar ay sonu yıl sonu hesapları derken kafamı kaldıramıyorum bile ama bir rüya yüzünden geldiğim nokta bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…