özledim

geleçeğimin olmayacağını biliyorum şükür bile ettim bitti diye allahım yüzünü erken gösterdi diye ama bir rüya yüzünden bu haldeyim 1 haftadır

açtım birinden bile hoşlandım kalbim yeniden çarptı 10 aydan sonra ama gördüğüm aptal bir rüya yüzünden 1 haftadır bu haldeyim

Sadece iyi mutlu ask dolu gunlerinizi hatirladigin icin ozluyorsun. Kotu gunlerini dusun birazda, sizi bosanma noktasina getiren olaylari da dusun. Bak o zaman kafandaki ask imaji nasil da degisiyor.
Bence sen su an duygusal bir boslukta oldugun icin, eski esini degil de "aski" ozluyorsun.

evli değildik sevgiliydik yani sözlü evet sanki hep iyimişiz gibi aklıma hep iyi günler geliyor

tam olarak duyguılarıma tercüman olmuşsunuz yoğun çalışıyorum özellikle bu aralar ay sonu yıl sonu hesapları derken kafamı kaldıramıyorum bile ama bir rüya yüzünden geldiğim nokta bu
Kafanın mesgul olmasi çok işine yariyodur eminim. Bide evde boş boş oturduğunu düşün. Yapmaman gereken şeyler yapardin kesin. Biraz dişini sikarsan bu etkiden kurtulursun bence. Sosyal medyadan takip ediyormusun ? Aldattiktan sonra devam etmis mi o kızla ilişkisine acaba

başlarda ediyordum şimdi etmiyorum evli kadınla aldatmıştı ne yazık ki o yüzden hala devam ediyormu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…