Özledim

mugehatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
2.854
8.285
108
Bir türlü elim fotoğraflara gitmemişti.
Eşyalarımı toplayıp geldim, hiç bir mobilya vs almadım, taşımadım. Evim yuvam diye yaşadığım dört seneyi öylece ardımda bırakıp çıktım. Bir iğneyi bile almak istemedim.
Ama fotoğraflara elim gitmedi işte hiç. Bu gün bütün gün ağlaya zırlaya sildim fotoğraflarımızı.
Yedi seneyi sildim.
Hala inanamıyorum. Gerçekten inanamıyorum.
Böyle her şey şaka gibi geliyor. Kabus görüyorum da sabah uyanacağım sanki.
Ona aşık olup peşinden koşmaya başladığımda o kadar küçükmüşüm ki meğerse!
Gençmişim resmen. Yüzüm gülüyormuş. İçimde bir öküz var. Kalkmıyor, kalkmıyor.
Ne güzel fotoğraflarımız varmış, ne güzel anılarımız varmış, ben ne çok aşıkmışım.
Gerçekten bunları haketmiş miydim?
Biliyorum her şey boş, ne hissetsem manasız.
Fakat ben bugün onu çok özledim :'(
İçim o kadar acıyor ki. Tarif edemem.
Bunu itiraf etmek bile o kadar zor ki.
Yine berbat bir gün geçirdim. Biliyorum böyle olmamalı ama her şey okadar ani ve hızlı oldu ki.
Sanki acısı yeni yeni çıkıyor.
Rahat bir tane uykum yok.
Çor yorgunum :(

Bütün fotoğrafları silmissiniz gerçekten tebrik ederim. Yavaş yavaş aklınızdan ve gönlünüzden de silinip yaraniz kabuk bağlayacak. Sonra bir bakmışsıniz geçmiş gitmiş. Meşgul olun bir şeylerle, kendinizi kendinizle yalnız bırakmayın iyileşene kadar..

Eger tutunacak bir daliniz varsa eşinizle ilgili bir daha deneyin derim.
Ama eger hiç bir umut ışığınız yoksa telefondan sildiğiniz gibi aklınızdanda silinir zamanla sadece biraz sabırlı olun derim.
Allah yardımcınız olsun. Hakkınızda hayırlisi olsun.

Eskiden ben de özlerdim, tabii evlilikte ayrılmak daha zordur.
Ama yaptığı o p*çlikten sonra, senin için unutmak daha kolay olacak/olmalı...
Süreçte bir sıkıntı yok; üzüleceksin de, özleyeceksin de. Ama bir gün bir bakmışsın ki güneş senin için doğmuş.
Zaman zaman zaman... En iyi uyuşturucu.
Tek tavsiyem, kendine uğraşacak şeyler bul. Boş kalma.

Acınızı dibine kadar yaşayın, ağlayın zırlayın yoksa içine ata ata geçmez. Konunuzu biliyorum, fotoğrafları silmekle geçmişi bir nevi geride bırakmaya adım atmışsınız. Gerisi de zamanla daha kolay olacaktır inşallah.

zaman herşeyin ilacıdır. hickimse vazgecilmez deyildir. inşallah bundan sonra hayatınız çok güzel olur!

Ne oldu cnm anlatsana
Çok üzücü ama gecicek

Aldatıldım ve boşandım :(

Ben de özlüyorum bazen. Bir de neden böyle oldu neden ben diyorum.

Böyle böyle geçecek be mügüş

Geçecek mi gerçekten be canım :(

Eger tutunacak bir daliniz varsa eşinizle ilgili bir daha deneyin derim.
Ama eger hiç bir umut ışığınız yoksa telefondan sildiğiniz gibi aklınızdanda silinir zamanla sadece biraz sabırlı olun derim.
Allah yardımcınız olsun. Hakkınızda hayırlisi olsun.

Boşandım, artık ihtimal filan yok.
Alışmak zorundayım :(

Psikolojik ifadesiyle sönme patlaması yaşıyorsun. Bir davranışı bırakmaya yakın davranışın yapılma sıklığı artar. Duyguların sönmek üzere olduğu için son patlamaları yaşıyorsun. Bayanlardan duyarız mesela ayrılmıştır adam çok sık rahatsız etmeye başlar baktı karşılık alamıyor ümidi keser. Şimdi senin ümidin var mı önce onu de.

Aldatıldım ve boşandım :KK43:

Geçecek mi gerçekten be canım :KK43:

Boşandım, artık ihtimal filan yok.
Alışmak zorundayım :KK43:
O zaman sende önüne bak canim. Boş ver yani eğer zaten iyi biri olsaydi ayrılmamış olurdunuz. Zaman herşeyin ilacıdır zamanla alışırsın elbet.

Çok zor şeyler yasadin.bir anda unutulacak bir şey değil. o kadar yaşanmişlik var sonuçta.
Geçecek elbet .biraz vakit biraz yalnizlik.
Ama o adam için gozyasi dokmeye değmez.
Kendine acımasızlık etme

Psikolojik ifadesiyle sönme patlaması yaşıyorsun. Bir davranışı bırakmaya yakın davranışın yapılma sıklığı artar. Duyguların sönmek üzere olduğu için son patlamaları yaşıyorsun. Bayanlardan duyarız mesela ayrılmıştır adam çok sık rahatsız etmeye başlar baktı karşılık alamıyor ümidi keser. Şimdi senin ümidin var mı önce onu de.

Yok, bir ümit filan. Boşandık, onun hayatında biri bile var.

Çok zor şeyler yasadin.bir anda unutulacak bir şey değil. o kadar yaşanmişlik var sonuçta.
Geçecek elbet .biraz vakit biraz yalnizlik.
Ama o adam için gozyasi dokmeye değmez.
Kendine acımasızlık etme

Öyle ama inan bana çok zor.
En güzel yıllarım derler ya hani. Benımde öyle.
Ferhat göçer dinliyorum sabahtan beri :) Aynı şarkı dönüp duruyor.
"Gençliğimi geri verseler, bu kez en çok kendimi severim."

Özlediğinde sana yaptığı pislikleri aklına getir. Burada açtığın konuları oku. Emin ol en doğru kararı verdin.

Back
X