Özlem duygusunu nasıl geçiririm?

fnrbahce123

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2025
435
En iyi cevaplar
1
107
18
Herkese merhabalar, Daha önceki buraya konular açmıştım uzak mesafe ilişkim vardı polis memuruydu eski sevgilim. Nişan vs yapacaktım ama ben ayrıldım seviyorken ayrıldım. Ayrılık sebebim buraya da konu açmıştım zaten yaşadığım şehre gelip bana söylememişti supriz yapacaktım falan demişti ablasından görmüştüm kuzeninin nişanı vs vardı gitmemiştim hatta o gün oda gitmemişti beraber vakit geçirmiştik. Aslında sadece buda değil örneğin ben buzlu kahve içiyorum diyor ki hastalan ben sana soracağım ya da diyor ki sen hastalaninca seninle kavga edesim geliyor. Bi sorun oldugunda çok bunu konuşup tartışmak istemiyor ona göre huzursuzluk oluyor bu.örneğin şunu demiyor kıyamam vs yan yanayken daha çok sevgisini gösteren biri. Mesajda ve aramada da iyidir görüntülü de vs ama hastayım dediğimde ya da hasta olduğumda hemen böyle bi kızma evresine geçiyor gibi. Zaten sert biridir bana karşı değil ama genel olarak öyle. Hediyeler alır düşünür kahve tatlı gönderir habersiz jestleri var korumacıdır da ama bazen çok umursamaz olabiliyor genel olarak. Bi isteğim olup olmadığını hep sorar alayım der. Kıskançtır normal seviye de ama kıskanç yani. Merak eder arar falan. Özlem duygusu şu an beni biraz zorluyor yani özlüyorum bu duyguyu nasıl aştınız? Fotoğraflara vs bakıyorum üzülüyorum.

Bu çok normal,sevmişsiniz sevilmişsiniz ayrılalı ne kadar oldu bilmiyorum ama herşey çok normal insanız ve duygularımız var. Tavsiyem hayatınızdan tamamen çıkardiysanız bakabileceginiz bir fotoğraf bile kalmasın herşeyi silin yok edin evet canınız yanacak biraz daha üzecek bu sizi ama ondan kalan hicbirseyi hayatinizda bırakmayın.

Fotoğrafları silmeye kıyamıyorum. Hediyeleri atmaya kıyamıyorum. Yani tabi daha erken ama özlüyorum

Stalk yapmayın ( sosyal medya profiline gizlice bakmak)

Onu düşününce başka bir şeye odaklanın.

Zamanla bu özlemin geçeceğini bilin.

İnsan ölüme alışıyor, eski sevgili ne ki
Bir paylaşım vs yapmıyor zaten hiç öyle şeyleri yok. Kafamı meşgul ediyorum sadece fotoğraflara bakınca özlediğimi hissediyorum.

Üzülecek hiçbir şey yok. Bir insanın en aciz ve en merhamete ihtiyacı olan zamanı hastalığıdır. Bu durumda böyle davranan adamın diğer bütün jestleri fıss yani. Kendinize yapacağınız en büyük iyiliği yapmışsınız. Sizi yürekten kutluyorum ve daha mutlu bir ilişki diliyorum.

Bir paylaşım vs yapmıyor zaten hiç öyle şeyleri yok. Kafamı meşgul ediyorum sadece fotoğraflara bakınca özlediğimi hissediyorum.

E işte dediğimi yapıyorsun :) Paylaşım yapmadığını stalklamasan bilemezsin. Fotolarına da bakma.

Hergün hergün özleyip acı çekip bir gün hiç özlemediğinizi farkedene kadar böyle maalesef. Bir yolu yok.

belki biraz zaman alacak ama zamanla birakin ozlemeyi bir zamanlar askindan yanip kavrulmus bile olsaniz ona hissettiginiz o yogun duygulari hatirlamayacaksiniz. gercekten zaman her seyin ilaci sadece gecmesine izin versin ve ozleminizi asla ona yazarak anlik iletisimle gecirmeyi denemeyin bu sizi sadece en basa dondurur

İsterse kahve zinciri satın alsın. Bir günü bir gününü tutmayan, bugün seni göklere çıkartırken yarın seni aşağıya vurandan olur mu?
Eski konularını da hatırlıyorum tam bir uzak durulması erkek profiliydi.
Oturup yas tutma çık gez dolaş. Uğraş bul kendine öbür türlü sürekli kafanda kurarsın.

Teşekkür ederim. İnşallah.

O bana kızarak seni koruyorum gibi de düşünüyor olabilir bilmiyorum ama dikkat etmiyorsun kendine vs diyor ediyorum diyorum klimayı açıyorsun çarpıyor demek li etmiyorsun kavga edesim geliyor falan demişti. Ama yanındayken örneğin kalmaya gittiğimde işten geldi ben hastaydım hemen çorba yaptı baktı etti ama uzakken biraz daha sert konuşuyor gibi oluyor sadece hastalaninca böyle diyordu .

Kuzum insan yaşarken bazı şeyler özel hissettiriyor ama dışardan abla ya da anne gözüyle bakınca o kadar net görüyorum ki adamın yapısını. Diyelim evlendiniz ve çocuğunuz hastalandı, ilk suçlanıp ezilecek olan sensin. Bu bir karakter dizilimi. Öyle hem severim hem döverim tarzı adamlar seni asla eş olarak görmez, ilişki sürekli memur-amir zemininde ilerler. Kimse bile isteye hasta olmaz, hadi diyelim ki bilerek hasta oldu, sana böyle azarlayarak kendini hasta ettin deme haddi de hakkı da yok. Birinin seni senden daha fazla sevip düşünüyor olma ihtimali olabilir mi? Tabi ki hayır.. üzerinde tahakküm hakkı varmış gibi davranıyor. Sanki sen ona ait bir nesnesin ve bunu onun için koruman gerekiyormuş gibi bir kafası var adamın.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Bazen diyorum belkide onunda sevgi tarzı o ama bilmiyorum tabi ki.

İnsanların üzüntülerini küçümsemek gibi algılanmayacaksa eğer, bu sevgilimi unutamadım çok acı çekiyorum diyenleri anlamadığımı söylemek istiyorum.

İnsanlar ana babasını, evladını toprağa koyup hayata dönmek zorunda kalıyor ve bunların yerine koyacak kimse de yok. Her zaman yerine daha iyilerini bulacağınız kıçı kırık adamlara bu kadar anlam yüklemeyin.

Gelelim size. Acı acıdır, azı çoğu yoktur. Üzüleceğiniz kadar üzülün, gerekirse dibi de görün ama bir yerde ayağa kalkmayı bilmeniz lazım. Hayatı kaçırmaya gerek yok. Hele ki karşıdaki hayatına devam ediyorsa hiç gerek yok. Canınıza, zamanınıza yazık.

Haklısınız tabi ki öyle değil ama alışkanlık var tabi her zaman konuşmak istediğinde aramak fikir almak sabahları görüntülü konuşup hazırlanmak bi rutini oluyor ya insanın o yokluğu özlüyor insan tabi ki sonsuza kadar sürmeyecek yorumunuz için teşekkür ederim.

Özlemeniz normal.Zamana bırakın

Adamı o kadar övmüşsünüz ki neden ayrıldınız anlamadım.

Bu kadar iyi bir insanın neresi umursamaz ki?

Uzak ılıskı sorunu. Yanındayken aşık gıdınce değil. Sevgilimde öyle bende uc haftadır ayrıyız. Ne o barısabılıyor cabası var ne ben. Ego savaşına döndü. Böyle adamların sevgisi gerçek değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…