Özlem tripleri..

nomunomuchua

Susaysan sus, susmaysan afkur!
Pro Üye
3 Eylül 2012
21.855
57.521
798
Merhaba hanımlar..
25 gündür ailemin yanındayım. Tatil için geldim.
Eşim yıllık iznini alıp yanıma gelecekti ama izinleri kapatıldığı için gelemiyor. Tatil planımiz alt üst oldu. Biliyorum çok yorgun, tatile ihtiyacı var. Gelmediği için çok üzüldü. Ben de Üzgünüm ama tatilimi degerlendirmek zorundayım. Çünkü eylül yakın ve ben de ise başladığımda depresyona girmek istemiyorum. Ki girmek için çok sebebim var zaten tatilimi değerlendirmeye çalışıyorum.

Geziyorum elimden geldiğince. Çünkü 6 saatlik mesafe olmasına rağmen senede 2 en fazla 3 kez geliyorum.

Şimdi benim gezmelerim, onsuz eğlenmeye çalışıyor oluşum suç mu Allah aşkına?

Bunu ilk kez yapmıyor. Her gelişimde en fazla 15 gün iyi, tatil senin hakkin askim modunda, sonra alttan alttan triplere başlıyor.

2 gündür arayip sesimi duymadı bile. Kısa mesajlarla iletişim kurduk. Ben yazdıkça cevaplar verdi. Işteyim aşkım evdeyim aşkım gibi.

Eve gelir gelmez de ben yatıyorum iyi geceler aşkım dedi saat 20:30. Ve uyumadigini biliyorum. Konuşmak istemiyor. Konuşsak kavgaya dönecek çünkü biliyor.

Bu nedir diye kendi kendimi yiyorum yine yaa valla bıktım!

Sizin eşleriniz de böyle saçma özlem triplerine girerler mi?
 
Adam özlüyor demek ki git adamcağızı üzme daha fazla.
 
Ya tatlim kusura bakma da adam hakli yani. "Her gelisimde en fazla 15 gün iyi" diyosun,kaç gün kalacaksin daha? Senede 2-3 kere 15 er gün yetmiyor mu? Senin eşin iyi izin vermiş benim eşim izin vermez o kadar uzun kalmama. Bende kalmak istemem zaten. Sen ailenle gezip egleniyorsun adamcagiz yapayalniz kaliyor,3-5 günde değil ki...
 
Son düzenleme:
25 gün olmuş zaten ben olsam dayamazdım bşr haftadan fazla annemin babamın da evi olsa

hadi olsa olsa 15-20 gün olsun asıl evimden eşimden onca zaman uzak kalsam strese girerim.
Ayy bendeee. Ailem 12 saat uzaklikta. Evimden ayrildigim dk ozlemeye basliyorum valla 2. Günü telefonlarda ağlaşıyoz ikimizde,kamera aç,resim at özledim diyo maksimum 5 gün dayanabiliyoruz,her geldigimde bir daha bensiz gitmek yok diyo
 
Adam özlüyor demek ki git adamcağızı üzme daha fazla.

Gerçekten gelmiş olmama rağmen aklım onda ve elimden geldiğince tatlı dilli, ilgiliyim. Ben orda olsam da o çok yoğun çalışıyor. Gece çalışıyordu hele 2 gece yok bir gece evdeydi. Resmen 1 ayin 10 gecesi yanımda oluyor ve ben tek kalıyorum. Bencillik değil mi ama bu?

Yani ben zaten ramazan boyu yanında kaldım tatilimin yarısını böyle ona verdim.

Yine aynı şartlarda.
Ve kizma ma rağmen gitmeyi yine düşündüm ama arkadaşımın dugunu var 23 ünde ayin. Onu bekliyorum git gel yol masrafı ayrı yorgunluğu ayrı sıkıntı. Bunu biliyor bu yaptığı anlayışsizlık değil mi ama?


Onun ailesi orada ama canim ben gelirken o da onlarla vakit geçirsin diyorum. Yoğun bir yılın ardından böylesi ikimize de iyi gelir diye düşünüyorum.

Zaten yogun çalışıyor yukarıda yazdım. Ve inan yorgunluktan evde bile bana istediğim ilgiyi göstermiyor. Bu sefer mutsuzluktan ona sariyorum. Böylesi daha mı iyi? Burnumdan geliyor zaten her tatilim.

Tüm sevdiklerimi bırakıp onun şehrine gittim ben. Kimsem yok. Ailesi ile de aram iyi değil. Is ortamımda mutsuzum. Tüm yıl tatili bekledim. Ramazanda da birakmaya kiyamadim onunla kaldim. Gelirken yemekler yaptim dondurucuya vs attim kutu kutu sarma sardim yahu seviyor diye.. Fazlasiyla fedakar oldugumu düşünüyorum ve bunu haketmiyorum gerçekten..
 
25 gün kalmışsınız, Eylül'e kadar da kalmak istiyorsunuz. Biraz uzun değil mi eşinizden ayrı kalmak için. 3-5 gün, hadi olsun 1 hafta-10 gün olmalı bence.

Lohusayken bile eşimi o kadar yalnız bırakmadım, döndüm annemin yanından 1 haftada, evde yalnız durdum.

Siz de evinizde vakit geçirin izniniz bitenekadar. Niye depresyona sebep olsun ki?
 
Ben cok arada kaldim bu konuda. Yani bir yandan o olmadan da tatil yapip, iyi zaman gecirebilmeniz guzel bir sey. Diger yandan bakinca tek basina stresli bir es. Benimki beni birakip gitse ne yapardi diyorum, sonra ama onun da hakki diyorum. 25 gun de az bir zaman degil aslinda. Donseniz iyi olur sanki.
 
Ya sende haklısın tabi ama erkekler bizim gibi değil. Eminim sen yokken ailesinin yanina gitmiyordur bile. O da haklı kendince,sende haklısın. Daha kaç gün kalacaksin? 25 günde az değil ama
 
Gurbetlik yaşamayınca anlamak zor aslında.
Ana baba hasreti eminim zordur.
Yine de ben olsam 10 günden fazla bırakamazdım kocamı ve evimizi sanırım.
Çünkü bende yatağımı, yastığımı, banyomu özleme takıntılarım da var.
 


Adamın 2 ay yalnız kalması değil de, sizin giderken yemek hazırlamanız mı fedakarlık?

Bir de evlenirken mesleği belli değil miydi? Niye sonradan yakınıyorsunuz yoğun çalışıyor diye.
 
P

Normalde birbirimize bu kadar düşkün değiliz. Yanindayken kucağında pc yorgunluk adı altında saatlerce aynı odada ama ilgisiz hallerini biliyorum.
Hal böyleyken gidince kıymete biniyor oluşum bana ayyy Kıyamam şeklinde hissettirmiyor. Bu ne bencillik diyorum aksine.

Yani istiyor ki yanında olayım. O evde bir yerde. Istedıgı gibi pc de takılsin kendince dinlensin. Arada bir de gelip mutfağa ne yapıyorum diye baksin. Canı sikilinca sarilsin falan sonra yine pc ye dönsün aynı pozisyona.. yani ben orda olunca rahat oluyor mutlu oluyor sadece beni mutlu ediyor mu? Ciddi tartışma konusu.. belki benim beklentilerim fazla bilemiyorum..
 
Bak böyle diyince de bana pek bi bencil geldi eşin. Biz eşimle yapışık gibiyiz o yüzden 3-4 gün de gitsem zor geliyor ona. Ama siz daha farkliymissiniz. O zaman takmayacaksin canim,he de geç. Madem o bencillik ediyor,sende umursama onun bu tavrini.
 
Adamın 2 ay yalnız kalması değil de, sizin giderken yemek hazırlamanız mı fedakarlık?

Bir de evlenirken mesleği belli değil miydi? Niye sonradan yakınıyorsunuz yoğun çalışıyor diye.


Tüm yorumlarımı okumanız mümkün mü acaba?
Biliyorum zor ama.. gerçekten hepsini yazsam çok uzun olacak. Yazmasam da bana haksızlık edilecek.. :)

Yorumlarda yazıyorum neden böyle uzun kaldığımi çünkü.

Mesleği belliydi tabi. Ama daha rahat çalışıyordu. Saatleri değişti vs.

O şehire onun rahatı için gittik ve bir sürü sorunla kavgayla. Içimde cok sey kırılıp döküldü. Ve şimdi hem benim güzelim is ortamım gitti hem o eskisi gibi rahat değil. Hem ben sevdiklerimden, ailemden uzagim. Hem eşim beni kimsesiz hissettirmeyecek kadar enerjik ve ilgili değil.. o beni düşünemiyor ben kendimi düşünmek zorunda kalıyorum. Çünkü mutsuzken onu mutlu edemiyorum..
 
bana da çok uzun zaman geldı :=)
ama sen kalmak ıstıyorsan kal tabii ki.. eşin biricik ailesine takılsın biraz. hem anlamıs olur kıymetini ve evliliğinizin değerini.
yerler değişseydı eğer aynısını o yapacaktı sana zaten
 
Ne tarafından tutup anlatsam bilemiyorum ki.. Böyle tabii ooo 1 buçuk ay ayrı kalıyorsun ne kadar gaddarsin adama yazık değil mi diye algilaniliyor ilk okuyunca.

Ama ben bu konuda bencillik etme hakkını verdim kendime sebeplerim var..

Bir kere daha en başında 2 aylik evliyken benim tayinim onun yanına çıkmayınca eşim benim yanıma gelme şansı varken ( işinin buradaki tehlikeli ve cok yorucu olmasını one sürerek)
Gelmemeyi benden 1 yıl ayrı kalmayi seçmesi üzerine Çok büyük sorunlar yaşadık, içimde çok şey öldü.

O zamanlardan kalma bir gaddarlık var içimde yalan degil.

Benden işinin rahatı bozulmasın diye 1 yıl ayrı kalmayi seçen adam bir zahmet şimdi de uzun uzun kalsın diye düşünüyorum..

Kendince ve pek çok kisice haklı olmasına rağmen benim için haklı değildi. Bencilceydi. Ve o kendini daha çok düşünmüştü. O zaman anladım ki en çok kendini sevmeli insan kendini düşünmeli..

Bu nedenle sizin kadar duygusal olmayabilirim kizlar.. Bunu da dikkate almanızı isterim..
 

ne desem bilemedim. erkekler ne kadar da ayı. 1 yıl ayrı kalmayı göze almasına hiç şaşırmadım açıkçası çünkü cinsi böyle bunların. 25 gün bana da çok fazla gelmişti. ama şu yorumunu okuyunca hak vermeden de edemedim. 2 aylık eşinin yanına gitmemiş. yerinde olsam bu yaptığının karşılığında kararlı olup sen gibi davranmayı başaramayabilirdim ama sana da saygı duyuyorum şu anda.
 
tanıdığım bir kaç kişi var böyle öğretmen ailelerinin yazlığına geliyorlar çocuklarıyla,eşleri gelemiyor çalıştığı için.hafta sonu yakın olanlar geliyor.uzak olanlarda gelemiyor.eşlerinin şikayet ettiğini duymadım.herkesin görüş açısı farklı tabi.siz nasıl bir orta yol bulacağınızı düşünün ve güzelce halledin konunuzu
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…