Özlem tripleri..

Beni mi özledi yoksa yaptığım işleri, yemekleri falan mı acaba?

Bugün de bunu sorgular oldum. Sabahtan beri tartışıyoruz..

Sen gez gez ben temizlik yaparım diye yazınca bana geldiler..

Acı gerçekleri dökünce de isine gelmedi ne çok konusuyorsun, zaten canım burnumda üstüme gelme dedi..

Toptan sussam rahat eder sanırım..

Onun suçu yok ama bende suç. B.k vardı evlendim..

Ben diğer üyelerle değil sizinle aynı fikirdeyim..tüm kadınların hayatı "kocişinden" ibaret olmak zorunda değil.sizin ayrı ayrı da hayatlarınız var en basiti iş hayatınız? Büyük ihtimal sosyal hayatınız..sırf eşinizin izni çıkmadı diye elinizde olmayan bir nedenden dolayı neden kendinizi dinlenmekten,tatilden mahrum bırakasınız ki? Tüm yıl çalışıyosunuz,orda yalnızmışsınız,eşinizde ilgili bir eş değil(o konuya sonra gircem) anladığım kadarıyla..ee siz de insansınız..eşinizi çok bencil buldum.

Daha ilk mesajı okur okumaz bunun özlemden olmadığını düşündüm zaten sonrasında siz de yazdıklarınızla fikrimi güçlendirdiniz.
Eşiniz özlediğinden değil ; önünde yemeği,askıda kıyafeti,afedersiniz canı istediğinde yatakta eşi olmadığı için trip atıyor bence..zaten 25 günde özleyen adam karısından 1 yıl kalmayı seçmezdi..

Erkekler kadınları 2 yalanla çok güzel kandırıyorlar.kadınlarda kocam beni özlemiş diye inanıyor.Ama siz pek inanmış gibi durmuyorsunuz.zaten aranızda öyle yakın bir ilişki olsa belki siz coktan dönmüştünüz.

Aynen öyle inanmıyorum.
Beni bir parça özlemişse de daha çok evdeki düzeni, hazır olan yemeği özlemiştir.

Bencillik diz değil kafa boyu.
Bugün özellikle o kadar sinirlendim ki.
Bir de içimi tüm dobraligimla döktüm işine gelmedi çok konusuyorsun canım burnumda zaten üstume gelme diye kapattı ya. Yanımda olsaydı üstüne atlardım sanırım.

Çatlasa da patlasa da gitmiycem erken işte..

Ben burayı seyirci olarakta takip ediyodum.geçen ya da önceki sene bir hanım vardı aynı sizinki gibi bir durumu vardı.evlenmişlerdi ama eşi gelmediğinden ayrı başka şehirlerde yaşıyorlardı.hanım aşırı üzülüyordu ve boşanmayı bile düşünüyordu,o kişi sizmisiniz?

Ben o konu için de ayrıca konu açmıştım belki onu okumussunuzdur.

Ben o konu için de ayrıca konu açmıştım belki onu okumussunuzdur.

Evet şimdi baktım eski konularınıza sanırım sizdiniz çünkü hepsine bakamadım.Ama bir kandırılma olayı hatırlıyorum,gelicem diyip söz verip gelmemişti sanırım o şehre ?

Bu yaşadıklarınız hiç kolay şeyler değil sizi çok yıpratmış.daha evlenir evlenmez kandırıldığınızamı ,bir evinizin bile olmamasına mı yoksa biricik eşiniz tarafından tercih edilmemiş olduğunuza mı yanacaksınız..yanmışsınız da zaten yazdıklarınızdan belli..

Şuan nasıl bilmiyorum ama sinirlenip 15 gün küsmeler falan zor bir insan gibi gözüküyor ve birazda bencil .Tabiki bu sebepten asla boşanın demem ama burdaki arkadaşların dediği gibi kocişimde kocişim diye peşinde asla gezmenizi tavsiye etmem.Bu sadece adamı daha çok havaya sokup,raydan çıkarır,ilgileneceği varsa da ilgisizleşir..Kesinlikle kendinize ait ayrı bir hayatınız olsun ve asla kendinizden,kendi önceliklerinizden ödün vermeyin..ne yaparsa yapsın onu bırakamaz şeklinde algılamasın..ama sanırım öyle algılamıyor zaten sizin sorunlar daha farklı

Teşekkür ederim uzun ve faydalı yorumlarınız için.

Eşimin pek çok artısı yanında iki tane
Nefret ettiğim huyu vardır ki biri aşırı ınatci oluşu diğeri de Bencilligi.

Bu şehir konusunda ilgi ve özlem konusunda çok bencildir.
Onun işi zor bu nedenle önce onun rahatı düşünülmeli.
Onu ailesi sorunlu ama idare edilmeli.
O çok yorgun oluyor ve bu halleri anlayışla karşılanmali.

O keyfinden ayrı kalmamıştır mantıklı olanı yapmıştır ben keyfi ayrı kalıyorumdur.

O çok sever ben az severim arkadaşlarım için onu ihmal ederim.

O çok Özler ben onsuz eglenirim.

Bakış açısı hep bu yönde.

Zitlastigimiz konular bunlar üzerine zaten. O inadına sabıt fikirli ben inadına özgürlüğüme düşkün, acımasız.. Allah sonumuzu hayır etsin..

bende ilerde sizin gibi olcam biliyo musunuz bnm nişanlımda emniyet mensubu olcak bnde sağlık memuruyum bnm bulunduğum ve ailemin olduğu yer onunda memleketi olduğu için tayini buraya olmuyor.onun ailesi bizle biz nereye gdersek oraya gelmeyi planlıyorlar ve bende yalnız kalmaktan korkuyorum

Seni cok iyi anliyorum.bende ogretmenim.esimde askeri personel. Genelde dogudayken bu tarz sorunlar yasanir.emniyet ve askeri personel is stresi vs yuzunden yada kendi yapisindan dolayı esine hakettigi ilgi sevgiyi gosteremez bizde buna icerleriz.izinlerimiz onlara gore fazla onlarla gidip donmemizi bekliyorlar.yanindaykende zaten evde olamiyorlar olaylar malum.tatilinizi gecirin dugun varmis.sonra donun derim.1 eylulu beklemeyin. Hem dugun vardi ondan kaldim dersiniz.yoksa 1eylul cok gec adamla inatlastiginizi anlar.telde mumkunse tartismamaya az konusmaya calisin.nacizane tavsiyem.benim esimde dogudayken hamileydim 2li test icin yolladi sonra laf etmeye basladi.simdi natidayiz kal memlekette diyor cunku ben yokken rahat gezip tozacak erkek bencilligi iste:)

Niye geliyorlar ki kendi düzenleri , komşuları , arkadaşları yok mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…