- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Özledim ama tatilimi feda edecek kadar değil canım :)
Sonra çok mutsuz oluyorum bir de beklediğim ilgili göstermiyor mesela. Hadi dışarı çıkar beni desem yorgunum diyor ya Allah boğasim geliyor. Bunun için tatilimi feda ettim diye kendimi paralarım sonra biliyorum :)
Teşekkür ederim. Cabalayacagim:)
Ben de bu gibi durumlarda sevgi pıtırcığı, fedakar yoldaş olamıyorum.
Şartlar benden yana değilse kendi şartlarımı oluştururum.
Eşim mutlu olsun deyip depresyonumu da alıp oturamam.
Mutsuzsam da mutsuz, huzursuz ederim.
Sizin olmamanızının ona etkisiyle onun olmamasının size etkisi bir değil.
En kötü her seferinde ailesine gider, siz nereye kadar her gününüzü dolduracaksınız orda?
Ama süre uzun mu uzun.
Şartlar zorlanıp gidip 1 hafta evde kalıp geri dönülebilirdi.
Bunu yapardım sanırım.
Sizin tarafınızdan bakınca belki haklısınız ama siz evlisiniz . Iyi gunde , kötü gunde beraber olmaya çalışmalısınız . Işinden ötürü cok yogun , stresli ve zor zamanlar geçiriyor . Günlerinin çoğu çalışarak gevşese evde Karısının
Mesajım yarım çıkmış tamamladım bu arada .O öyle olmuyor ama ya ben kötü günümde beklediğim düşünceyi görmeyince hiç öyle kelebek, kalp bakamıyorum :)
Yani şimdi şöyleki,eşiniz sizi bırakıp gitse ve tatilinin 25. gününde sizden hala anlayış beklese,bide hala dönmeye niyeti olmasa siz o eşe kızmazmısınız? Kızmazsanız bu çok anormal olur. Resmen 1 AY YANİ.1 ay tatil nedir yahu. Normali 15 gündür tatilin.Eşiniz evdeee siz 1 aydır yooook.Garip bi tatil anlayışınız var açıkcası.Bende olsam sorun çıkarırdım.Yok daha neler yani çünkü.
Ben yurt disindayim. 2 ayligina gidecegim ailemin yanina. bazen aciyorum bir ayda donsem diyorum sonra amaaan o 1 yil boyunca sana acidi mi ? Keyfine bak kendin ozlersen donersin diyorum.
Bosveeeer hayat kisa. Sen ozlemediysen keyfine bak.
Anladığım kadarıyla intikam alıyorsunuz.
Kendinizce haklı sebepleriniz var belli...
Peki ya araya daha çok soğukluk girerse???
Ben yine de evimizi özlerim, yastığımı özlerim işte.
Arkdasim kendince haklisin sen.
Ama " onun icin baska sehre yerlestim/ onun icin ramazanda yaninda kaldm/ onun icin.." diye siraliyosun iyi guzel hosta.
Sen baska sehre yerlesmeyi basta zaten kabul etmissin kendi rizanla. Kocanmi seni silah zoruyla zorladida kendine gore hak goruyosun onu yanliz birakmayi? Kabul eden sensin basta.
Ramazadanda onun yaninda kaldim diye ne kdar lutuf ettigini anltiyosun canim arkadasim ama, bu birazcik" kocamdan uzaklasmak istiyodum ben aslinda" demek olmuyomu?
Iyi hos guzelde tum bu " odun vermek ve fedarliklar" arkdaslar arasinda hesaba dokulur. Ama kari koca arasinda olamazki. Olmaz.
Cok iyi anliyorum seni. Kimim kimsem yoktu esim icin geldim buraya. Buna ragmen ilk yil cok yalniZlik cektirdi bana.Aynen öyle..
Ben de kiyamadim bir an gitsem mi erken dedim. Sonra yil icindeki halleri geldi aklıma. Ben nasıldim o ne tepki verdi diye.
Yaa yorgunum deyip rahatlikla geçen adama ben de bu benim hakkım deyip geçmek istiyorum. En basitinden bir film izleyelim bari isteğime bile sonra yarın öbür gün diyen adama ben de iki hafta sonra demek istiyorum..
Soguma hakkı da benim diye düşünüyorum:)
Yaa gerçekten düşününce her şey onun istediği gibi oldu ama yine de o mutlu olamadı. Yorgun ve mutsuz bir adam oldu.
Ne anlamı kaldı benden niye onca fedakarlık istedin be adam diyorum o zaman. Elimde degil.. Senin yaşadığın şehirde senin is ortamındayıZ işte. Neden mutsuzluklarina, yorgunluklarina anlayış göstermesi gereken tatillerinden de feda etmesi gereken benim?
O evde ben bir basimayim çoğu zaman. Yanimdayken bile yok gibi öyle bir yorgun ki. O yastığa bile uyku düzeni bozulduğu icin aynı anda baş koyamiyoruz. Beni öpüp yatırır. Sabah gelir uyumaya. Gece çalışırken zaten yalnızım.. Orada özleyecek hiç bir şeyim yok benim.
Eşimi elbette özlüyorum ama mantığı elden bırakmadan. .
Bu kadar uzun ayrilik iyi mi peki sizce?
Bence geregi yok. Daha sık ama daha az zamanlisi daha makbul. Adamin ozlemesi tribi de dogal
Cok iyi anliyorum seni. Kimim kimsem yoktu esim icin geldim buraya. Buna ragmen ilk yil cok yalniZlik cektirdi bana.
Simdi cocuklarim var yalniz degilim esime de sarmiyorum. Daha once 1 ayligina gitmistim cok ozledi erken gelmemi istedi falan. Bileti yakmadim. Zaten yilda 1 en fazla 2 goruyorum ailemi.
Evlenmeden once 3 ayda bir gidersin derdi simdi 2 kere gidiyorum diye trip yapiyoro
o bu da bısey mıMerhaba hanımlar..
25 gündür ailemin yanındayım. Tatil için geldim.
Eşim yıllık iznini alıp yanıma gelecekti ama izinleri kapatıldığı için gelemiyor. Tatil planımiz alt üst oldu. Biliyorum çok yorgun, tatile ihtiyacı var. Gelmediği için çok üzüldü. Ben de Üzgünüm ama tatilimi degerlendirmek zorundayım. Çünkü eylül yakın ve ben de ise başladığımda depresyona girmek istemiyorum. Ki girmek için çok sebebim var zaten tatilimi değerlendirmeye çalışıyorum.
Geziyorum elimden geldiğince. Çünkü 6 saatlik mesafe olmasına rağmen senede 2 en fazla 3 kez geliyorum.
Şimdi benim gezmelerim, onsuz eğlenmeye çalışıyor oluşum suç mu Allah aşkına?
Bunu ilk kez yapmıyor. Her gelişimde en fazla 15 gün iyi, tatil senin hakkin askim modunda, sonra alttan alttan triplere başlıyor.
2 gündür arayip sesimi duymadı bile. Kısa mesajlarla iletişim kurduk. Ben yazdıkça cevaplar verdi. Işteyim aşkım evdeyim aşkım gibi.
Eve gelir gelmez de ben yatıyorum iyi geceler aşkım dedi saat 20:30. Ve uyumadigini biliyorum. Konuşmak istemiyor. Konuşsak kavgaya dönecek çünkü biliyor.
Bu nedir diye kendi kendimi yiyorum yine yaa valla bıktım!
Sizin eşleriniz de böyle saçma özlem triplerine girerler mi?
Konuyu okuyunca gidin eşinizin yanına diyecektim ama bu yazdıklarınızı görünce vazgeçtim.Gerçekten gelmiş olmama rağmen aklım onda ve elimden geldiğince tatlı dilli, ilgiliyim. Ben orda olsam da o çok yoğun çalışıyor. Gece çalışıyordu hele 2 gece yok bir gece evdeydi. Resmen 1 ayin 10 gecesi yanımda oluyor ve ben tek kalıyorum. Bencillik değil mi ama bu?
Yani ben zaten ramazan boyu yanında kaldım tatilimin yarısını böyle ona verdim.
Yine aynı şartlarda.
Ve kizma ma rağmen gitmeyi yine düşündüm ama arkadaşımın dugunu var 23 ünde ayin. Onu bekliyorum git gel yol masrafı ayrı yorgunluğu ayrı sıkıntı. Bunu biliyor bu yaptığı anlayışsizlık değil mi ama?
Onun ailesi orada ama canim ben gelirken o da onlarla vakit geçirsin diyorum. Yoğun bir yılın ardından böylesi ikimize de iyi gelir diye düşünüyorum.
Zaten yogun çalışıyor yukarıda yazdım. Ve inan yorgunluktan evde bile bana istediğim ilgiyi göstermiyor. Bu sefer mutsuzluktan ona sariyorum. Böylesi daha mı iyi? Burnumdan geliyor zaten her tatilim.
Tüm sevdiklerimi bırakıp onun şehrine gittim ben. Kimsem yok. Ailesi ile de aram iyi değil. Is ortamımda mutsuzum. Tüm yıl tatili bekledim. Ramazanda da birakmaya kiyamadim onunla kaldim. Gelirken yemekler yaptim dondurucuya vs attim kutu kutu sarma sardim yahu seviyor diye.. Fazlasiyla fedakar oldugumu düşünüyorum ve bunu haketmiyorum gerçekten..
Konuyu okuyunca gidin eşinizin yanına diyecektim ama bu yazdıklarınızı görünce vazgeçtim.
Birde baştan belli degilmiydi sizin ailenizle kalacağınız süre? Sonradan yan çizmesi yanlış geldi bana.
erkekler böyle ya evlenmeden önce iyi hoş herşeye evet ama evlenince ortaya çıkıyor herşey.boşver tatiline devam et sen takma kafana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?