Özlem tripleri..

Evet çalışıyorsun tatili hakettin. .
Ben çok duygusal davranıyorum. .
Yada ayrı olmaya alışmadığımızdan..
İnşallah dönünce düzelir. .
İyi tatiller tatlım ♡

Öyle anlayışlı biri de değil gitsem geri gideyim desem de git hadi tamam demez.

6 saatlik mesafe oraya giderken her ay gidersin söz dedi. Sonra bana zor geldi zaten haftasonu için degmiyor gibi geldi. Ama gerçekten çok bunaldigim halde de hadi git demez tatilini bekle modundadir.

Yani gelince beni evde bulacak olmasi yetiyor benim o an gitmeye ihtiyacım mi var pek umursamiyor bunu.

Ve aynı şekilde Ailene git diyorum sana da iyi gelir. Annenin yemeklerini ye falan diyorum yok ben evim varken gitmem diyor evim de evim diyor adam. O evden gezmege bile cikaramiyorum çoğu zaman. Yorgunum nokta gibi kullandığı sözcük.

Ne evcil adam çıktı anlamadım..

O öyle olmuyor ama ya ben kötü günümde beklediğim düşünceyi görmeyince hiç öyle kelebek, kalp bakamıyorum :)

Yani şimdi şöyleki,eşiniz sizi bırakıp gitse ve tatilinin 25. gününde sizden hala anlayış beklese,bide hala dönmeye niyeti olmasa siz o eşe kızmazmısınız? Kızmazsanız bu çok anormal olur. Resmen 1 AY YANİ.1 ay tatil nedir yahu. Normali 15 gündür tatilin.Eşiniz evdeee siz 1 aydır yooook.Garip bi tatil anlayışınız var açıkcası.Bende olsam sorun çıkarırdım.Yok daha neler yani çünkü.

Ben yurt disindayim. 2 ayligina gidecegim ailemin yanina. bazen aciyorum bir ayda donsem diyorum sonra amaaan o 1 yil boyunca sana acidi mi ? Keyfine bak kendin ozlersen donersin diyorum.
Bosveeeer hayat kisa. Sen ozlemediysen keyfine bak.

O öyle olmuyor ama ya ben kötü günümde beklediğim düşünceyi görmeyince hiç öyle kelebek, kalp bakamıyorum :)
Mesajım yarım çıkmış tamamladım bu arada .
O konuda haklısınız , çoğu zaman erkekler kötü günlerimizde tepkisiz kalmayı tercih ediyor maalesef .
Ben yine de eşinizin şu anki çalışma şartlarından dolayı biraz daha onun tarafından bakmaya çalıştım . Bir de normal şartlarda bu kadar uzun süreli ayrılıkların olması taraftarı değilim .

Anladigim kadarıyla siz de çok rahat değilsiniz duygu olarak . En iyisi kalbinizin sesini dinleyin . Dilerim ikinizin icinde en doğru olan ne ise onu yaparsınız .

Anladığım kadarıyla intikam alıyorsunuz.
Kendinizce haklı sebepleriniz var belli...
Peki ya araya daha çok soğukluk girerse???
Ben yine de evimizi özlerim, yastığımı özlerim işte.

Vallahi eğer ben bana yapilanin aynısını yapmış olsaydım eşime. Üstüne çok yoğun ve yorucu bir işim olup eşimle evde bile pek kaliteli vakit geciremeseydim. Git mutlu ol, tadını çıkar tatilinin derdim seve seve.

Bencillik gibi gelir dayanamam.

Arkdasim kendince haklisin sen.
Ama " onun icin baska sehre yerlestim/ onun icin ramazanda yaninda kaldm/ onun icin.." diye siraliyosun iyi guzel hosta.
Sen baska sehre yerlesmeyi basta zaten kabul etmissin kendi rizanla. Kocanmi seni silah zoruyla zorladida kendine gore hak goruyosun onu yanliz birakmayi? Kabul eden sensin basta.

Ramazadanda onun yaninda kaldim diye ne kdar lutuf ettigini anltiyosun canim arkadasim ama, bu birazcik" kocamdan uzaklasmak istiyodum ben aslinda" demek olmuyomu?

Iyi hos guzelde tum bu " odun vermek ve fedarliklar" arkdaslar arasinda hesaba dokulur. Ama kari koca arasinda olamazki. Olmaz.

Ben yurt disindayim. 2 ayligina gidecegim ailemin yanina. bazen aciyorum bir ayda donsem diyorum sonra amaaan o 1 yil boyunca sana acidi mi ? Keyfine bak kendin ozlersen donersin diyorum.
Bosveeeer hayat kisa. Sen ozlemediysen keyfine bak.

Aynen öyle..
Ben de kiyamadim bir an gitsem mi erken dedim. Sonra yil icindeki halleri geldi aklıma. Ben nasıldim o ne tepki verdi diye.
Yaa yorgunum deyip rahatlikla geçen adama ben de bu benim hakkım deyip geçmek istiyorum. En basitinden bir film izleyelim bari isteğime bile sonra yarın öbür gün diyen adama ben de iki hafta sonra demek istiyorum..

Anladığım kadarıyla intikam alıyorsunuz.
Kendinizce haklı sebepleriniz var belli...
Peki ya araya daha çok soğukluk girerse???
Ben yine de evimizi özlerim, yastığımı özlerim işte.

Soguma hakkı da benim diye düşünüyorum:)
Yaa gerçekten düşününce her şey onun istediği gibi oldu ama yine de o mutlu olamadı. Yorgun ve mutsuz bir adam oldu.
Ne anlamı kaldı benden niye onca fedakarlık istedin be adam diyorum o zaman. Elimde degil.. Senin yaşadığın şehirde senin is ortamındayıZ işte. Neden mutsuzluklarina, yorgunluklarina anlayış göstermesi gereken tatillerinden de feda etmesi gereken benim?

O evde ben bir basimayim çoğu zaman. Yanimdayken bile yok gibi öyle bir yorgun ki. O yastığa bile uyku düzeni bozulduğu icin aynı anda baş koyamiyoruz. Beni öpüp yatırır. Sabah gelir uyumaya. Gece çalışırken zaten yalnızım.. Orada özleyecek hiç bir şeyim yok benim.

Eşimi elbette özlüyorum ama mantığı elden bırakmadan. .

Bu kadar uzun ayrilik iyi mi peki sizce?
Bence geregi yok. Daha sık ama daha az zamanlisi daha makbul. Adamin ozlemesi tribi de dogal

O tam olarak öyle değil işte. Biz en başta tayin durumuna göre ev kuracağız dedik. Eşim bana söyle söz verdi. Benim yanıma tayin isteyeceğiz olmazsa ben senin yanına geleceğim. Ayrı kalma mevzusu yoktu yani.
Sonra tayin olmayınca bu acı gerçekle yuzlesince zor geldi. 1 yıl daha deneyelim ayrı bekleyelim ille de sen gel sen gel burda mutlu olacağız bak benim işim burda rahat oraya gelirsem senin yüzünü bile Göremem falan..

Olmayanı zorla oldurdu yani.
Sonuçta onun istediği oldu.

Ee ben hesapta olmayan bir ayrılıkla, onun sözünden cayisiyla fedakarlık yapmış olmuyor muyum?

Valla o kadar boş, o kadar enerjisiz, depresyon yüklü yılın üzerine benim ramazanda aman yalnız kalmasın diye hemen gitmeyisim de ciddi bir fedakarlık bana göre. . Kocamdan değil mutsuzluklardan uzaklaşıp beni mutlu edecek şeylere tabi ki kosmak istiyorum..

Mutsuzken ona da iyi gelemiyorum çünkü..

Cok iyi anliyorum seni. Kimim kimsem yoktu esim icin geldim buraya. Buna ragmen ilk yil cok yalniZlik cektirdi bana.
Simdi cocuklarim var yalniz degilim esime de sarmiyorum. Daha once 1 ayligina gitmistim cok ozledi erken gelmemi istedi falan. Bileti yakmadim. Zaten yilda 1 en fazla 2 goruyorum ailemi.
Evlenmeden once 3 ayda bir gidersin derdi simdi 2 kere gidiyorum diye trip yapiyoro

Bu kadar uzun ayrilik iyi mi peki sizce?
Bence geregi yok. Daha sık ama daha az zamanlisi daha makbul. Adamin ozlemesi tribi de dogal

Daha sık gidemiyorum, beni göndermeye gönüllü olmuyor.
Aslında ben de 2 ayda bir gitmeyi tercih ederim mesela. Ama tatiller de etkiliyor.
Az gidince de gitmişken tadını çıkarmak istiyorum. Bu kadar uzun olmazdı normalde. Izin alır 20 günü birlikte geçirirdik 20 gun kadar ayrı kalmış olurduk. Ama bu yıl böyle oldu..

Evet verdikleri sözleri de çabuk unutuyorlar. Her ay gidersin diyen adam bu yılda 2 gidişim burnumdan bir şekilde geliyor İşte.

Madem öyle o gelseydi benim yanıma tüm yıl ona sarıp durmazdim. Yorgun diye rahat bırakır sıkıldıkça sevdiklerimle takilirdim.
Yazın da bir yere gitmem gerekmezdi onu bırakıp.

Ama yok her şey onların istediği gibi olacak. Ben buna katlanamiyorum işte.

Kendi şartlarınızda en doğrusunu bilir, yaparsınız.

Ben kavga etmeden eşimin bencilliklerini gösteremedim mesela.
Çok güzel ifade ederdim kendimi, anlatırdım, haklısın deyip çocuk gibi "ama bana ne"ye bağlardı sonunda.
Ne zaman bağırış çağırış anlatırsam konu lehime kapanırdı.

Yani eşiniz muhtemelen durumun ciddiyetinin farkında değil.
Unutmuştur bile o zamanki hislerini diyorsunuz ya, bencillik yaptığı müddetçe hatırlatacaksınız.
Hangi yöntemle hatırlatacağınız kendi ilişkinize bağlı.

Susup oturunca hiçbir şey anlamıyor bazı insanlar.
"Nasıl ya, en yakınım bunları nasıl fark edemez?" diyorsun, ama bazıları tane tane anlatıma ihtiyaç duyuyor.

o bu da bısey mı
bız sevgılıyken yurt dısına gezıye gıtmıstım, bılen bılır orada ıken tel gorusmelerı *2 yazar , bende paket aldım sınırlık dakıkası olan her gun hem aılemı hem onu arıyordum , musaıt oldukça. bır gun aramıs duymamısım, zaten tel hep cantada calınmasın etmesın dıye elın memleketındeyız yer yol bılmıyoz ve sınrlı zamanımız var gezmekıcın gelmısız herseyı degerlendırmek ıstıyoruz.
vay efendım aramıs acmamısım, bır daha onsuz bır yere gıdemezmısım, bana resım yollamalar falan hayatta yapmaz ozlem msjları bır romantıklestı normalde de okuzdur
erkekler boyle, bızde oyleyız aslında bırkaç gun guzel sonra yalnızlık tak edıyor, adam bırde stres altında, tatıl planları alt ust olmus, sızde haklısınız ama kısa surelı kalsanız bu kadar sıkıntı cıkmaz bence eylule ne kaldı dıyorsunuz demekkı bır ay falan aılenızın yanındasınız..
15 gun maksımum hatta 1 hafta ayrı kalmak ıcın yeterlı arada gıt gel yapabılırsınız hem esınızın gonlu olur, hem boyle trıplere gırmez

Konuyu okuyunca gidin eşinizin yanına diyecektim ama bu yazdıklarınızı görünce vazgeçtim.
Birde baştan belli degilmiydi sizin ailenizle kalacağınız süre? Sonradan yan çizmesi yanlış geldi bana.

erkekler böyle ya evlenmeden önce iyi hoş herşeye evet ama evlenince ortaya çıkıyor herşey.boşver tatiline devam et sen takma kafana

Konuyu okuyunca gidin eşinizin yanına diyecektim ama bu yazdıklarınızı görünce vazgeçtim.
Birde baştan belli degilmiydi sizin ailenizle kalacağınız süre? Sonradan yan çizmesi yanlış geldi bana.

Belliydi ama o yanıma gelecekti iznini alıp. 20 gun ayrı olmuş olacaktık.
Izinler kapatıldı böyle oldu.
Sonradan yan çizme huyu vardır zaten maalesef.

erkekler böyle ya evlenmeden önce iyi hoş herşeye evet ama evlenince ortaya çıkıyor herşey.boşver tatiline devam et sen takma kafana

Teşekkür ederim takmamaya çalışıyorum.
Ama bu bencillik sinirlerimi bozuyor.

evlisiniz... ailenize 2 gün fazla kalınmaz. eşinizin yaninda olmalisin adam özlüyor seni sende var hatasi...25 gün kalinir mi yaw...
bakın... benim halamin hikayesini anlatcam....
ayni senin gibi 1 ay yada 1 hafta kalirdi yaz tatillerinde annesinin evinde... eşi 2 gün kal da gel demiş o kalirdi fazla...
eşi napsın dayanamadi bu işe. halamın kapsilerine... 15 yıl evli kaldi adam başka karı buldu.. hemde kendinden 15 yaş tan küçüktü...
eniştem 40 kızda 23 yaşindaydi.. 2 yıl sakladi ilişkilerii.. ciddileşince halamdan sogudu eniştem... nereye gidersen git naparsan yap demeye başladi artık evlilik kalmamişti ilişkilerinde...
ee sende 25 gün kalma ailenizin yaninda özleyince kocana dön... çok yanlış bu işler.. ee kocan sogur zamanla karımı özlüyom gelmiyor çok kaldi der... kocanin başinda dur bende izinler kapatılır ama ne zaman açilir belli de degil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…