- 3 Eylül 2012
- 21.855
- 57.521
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
ne desem bilemedim. erkekler ne kadar da ayı. 1 yıl ayrı kalmayı göze almasına hiç şaşırmadım açıkçası çünkü cinsi böyle bunların. 25 gün bana da çok fazla gelmişti. ama şu yorumunu okuyunca hak vermeden de edemedim. 2 aylık eşinin yanına gitmemiş. yerinde olsam bu yaptığının karşılığında kararlı olup sen gibi davranmayı başaramayabilirdim ama sana da saygı duyuyorum şu anda.
O eve gelip sizi bulacak diye siz 2 gün yalnız mı kalacaksınız?
Trip atmakta özgür, ama nöbetli bir işi varsa keyfinize bakın.
Yorumumda diğer anlattıklarınız da etkili tabii.
Merhaba hanımlar..
25 gündür ailemin yanındayım. Tatil için geldim.
Eşim yıllık iznini alıp yanıma gelecekti ama izinleri kapatıldığı için gelemiyor. Tatil planımiz alt üst oldu. Biliyorum çok yorgun, tatile ihtiyacı var. Gelmediği için çok üzüldü. Ben de Üzgünüm ama tatilimi degerlendirmek zorundayım. Çünkü eylül yakın ve ben de ise başladığımda depresyona girmek istemiyorum. Ki girmek için çok sebebim var zaten tatilimi değerlendirmeye çalışıyorum.
Geziyorum elimden geldiğince. Çünkü 6 saatlik mesafe olmasına rağmen senede 2 en fazla 3 kez geliyorum.
Şimdi benim gezmelerim, onsuz eğlenmeye çalışıyor oluşum suç mu Allah aşkına?
Bunu ilk kez yapmıyor. Her gelişimde en fazla 15 gün iyi, tatil senin hakkin askim modunda, sonra alttan alttan triplere başlıyor.
2 gündür arayip sesimi duymadı bile. Kısa mesajlarla iletişim kurduk. Ben yazdıkça cevaplar verdi. Işteyim aşkım evdeyim aşkım gibi.
Eve gelir gelmez de ben yatıyorum iyi geceler aşkım dedi saat 20:30. Ve uyumadigini biliyorum. Konuşmak istemiyor. Konuşsak kavgaya dönecek çünkü biliyor.
Bu nedir diye kendi kendimi yiyorum yine yaa valla bıktım!
Sizin eşleriniz de böyle saçma özlem triplerine girerler mi?
25 günde siz özlemediniz mi eşiniziyani ilk 15 gün iyiymiş, daha ne olsun. Benim eşim öyle özlem triplerine girmez çünkü biz o kadar ayrı kalamayız yani karşılıklı olarak özleriz birbirimizi
İşi dolayısıyla iki kat asabi belki tripli ilgi isteyen birisi var karşınızda. Yani heleki şu zamanda daha çok alakadar olunmalı belkide. Yani 25 güne takılmadım ben ama sizsiz oda sıkılıyor demekki özlemiş siz özlediniz mi peki? eylüle kadar kalmak benim için çok uzun gelirdi. Özlem tripleri demezdim ben olsam biraz onun bakışıyla bakmak isterdim duruma.
Bütüne bakmak gerekmiş demekkiP
Normalde birbirimize bu kadar düşkün değiliz. Yanindayken kucağında pc yorgunluk adı altında saatlerce aynı odada ama ilgisiz hallerini biliyorum.
Hal böyleyken gidince kıymete biniyor oluşum bana ayyy Kıyamam şeklinde hissettirmiyor. Bu ne bencillik diyorum aksine.
Yani istiyor ki yanında olayım. O evde bir yerde. Istedıgı gibi pc de takılsin kendince dinlensin. Arada bir de gelip mutfağa ne yapıyorum diye baksin. Canı sikilinca sarilsin falan sonra yine pc ye dönsün aynı pozisyona.. yani ben orda olunca rahat oluyor mutlu oluyor sadece beni mutlu ediyor mu? Ciddi tartışma konusu.. belki benim beklentilerim fazla bilemiyorum..
iyi dayanmssnz esinz olmadan ki ben tad alamazdm eglenemzdm o olmadn bayada kalmssnz gidin bence esinz trip atmakta hakliMerhaba hanımlar..
25 gündür ailemin yanındayım. Tatil için geldim.
Eşim yıllık iznini alıp yanıma gelecekti ama izinleri kapatıldığı için gelemiyor. Tatil planımiz alt üst oldu. Biliyorum çok yorgun, tatile ihtiyacı var. Gelmediği için çok üzüldü. Ben de Üzgünüm ama tatilimi degerlendirmek zorundayım. Çünkü eylül yakın ve ben de ise başladığımda depresyona girmek istemiyorum. Ki girmek için çok sebebim var zaten tatilimi değerlendirmeye çalışıyorum.
Geziyorum elimden geldiğince. Çünkü 6 saatlik mesafe olmasına rağmen senede 2 en fazla 3 kez geliyorum.
Şimdi benim gezmelerim, onsuz eğlenmeye çalışıyor oluşum suç mu Allah aşkına?
Bunu ilk kez yapmıyor. Her gelişimde en fazla 15 gün iyi, tatil senin hakkin askim modunda, sonra alttan alttan triplere başlıyor.
2 gündür arayip sesimi duymadı bile. Kısa mesajlarla iletişim kurduk. Ben yazdıkça cevaplar verdi. Işteyim aşkım evdeyim aşkım gibi.
Eve gelir gelmez de ben yatıyorum iyi geceler aşkım dedi saat 20:30. Ve uyumadigini biliyorum. Konuşmak istemiyor. Konuşsak kavgaya dönecek çünkü biliyor.
Bu nedir diye kendi kendimi yiyorum yine yaa valla bıktım!
Sizin eşleriniz de böyle saçma özlem triplerine girerler mi?
Özlüyorum elbette ama çok zor bir yıl geçirdim, cok sıkıldım. Eşim işi dolayısıyla hep yorgun hep enerjisi düşüktü. Zaten moralim bozukken daha da dibe çöktüm.
Yaza gün saydim resmen.
Yanindayken her anımız dolu dolu değildi ki.. Hep yorgundu, ben çoğu zaman yalnızdım.
Durum bu olunca tatilimi zehir etmesini anlamsız buluyorum.
Çünkü yanına gitsem de beni evde bulacak istediğinde ilgilenip ben ilgi bekledigimde gezmek istediğimde yorgun olacak. Üstüne azıcık yüzüm düşse ben evdeyim tabi anlayışsiz olcam.
Özledim deyip ucamiyorum bunları düşünürken..
Ben onun açısından çok bakıyorum da biraz benim açımdan bakmasını bekliyorum ve göremiyorum üzüntum bu sanırım..
Bütüne bakmak gerekmiş demekkiBu sene böyle olur seneye beraber olursunız inşallah.Ama eylüle kadar kalmak benim için yine uzun gelirdi. Siz evinizi özlemez misiniz? Diye sormak isteyince insan huzur bulduğu ortamı özler cümlesi geldi aklımaa ( önceki birkaç konunuzu düşününce ) Allah kalbinize ferahlık versin
iyi dayanmssnz esinz olmadan ki ben tad alamazdm eglenemzdm o olmadn bayada kalmssnz gidin bence esinz trip atmakta hakli
Bence senin icin buruk kalmis bu yuzden ozlemene engel oluyor bu duygu..Yani disardan bakilinca esinden 1 ay ayri kalan kadin imaji var ama icine girince cok farkli.Keske sizde trip atsaymissiniz o 1 yil ayri kaldiginizda simdi siz suclu gibi olmussunuz..Umarim aklina gelir o ayri kaldiginiz gunler ve ders alir..
anladm cnm ama gene kalmssnz orda ya bence tek brakmayn esinizi gidin yanina ozlemski trip atyor sana:)Amin teşekkür ederim..
Evet tabi bütüne bakmak çok fark ediyor.
Huzursuzum desem çok şükürsuzlük etmiş olurum sanırım ama çok mutlu olduğum söylenemez. Eşim kendince haklı belki gerçekten yoruluyor ama benim orda ondan başka Kimsem yok daha çok çabalaması gerektiğini unutuyor..
Annemi ve arkadaşlarımı da çok özlüyorum ve yazın cogunu zor buluyorum zaten. Ben gelince millet tatile gidiyor.. Üstüne bu yersiz tripler haksızlık diye düşünüyorum.
Ben eşim olmadan eglenebiliyorum.
Eğlenmek zorundayım çünkü eşimle eglenemiyorum o hep yorgun hep halsiz..
Benim tatillerim değerli duygusal olamayacak kadar depresif bir yıl geçirdim.
Yani tabiki evlilik sizin, koca sizin. En doğru kararı vermişsinizdir illaki. Ama eşinizin yerinde olmakta güzel değilki. Enerjiyi sömüren ve yoran bir iş, ekmek parası neticede. Şimdi eşide evde yok. O ne yapsın peki? (bazen eşim yorgun olduğunda enerjisi olmadığında onu anlayabilmek adına içimden bunları geçiriyorum)
Eğer eşiniz çok özlediyse bir kaç gün gidin eşinizin yanına sonra tekrar tatile dönün, 5 6 saat mesafe yakın bence. Günübirlik bile gidilip gelinir :)
Umarım dilediğiniz gibi bir tatil geçirirsiniz :)
Teşekkür ederim bütüne bakarak yorum yaptığınız için.
Evet ben de böyle düşünüyorum.
Ben tatilimi o beni 2 günde bir evde bulacak diye hem onsuz hem kimsesiz geçireceğime, o bensiz geçirsin.
Hem ayrılığa ilk yıldan iyi dayanıklı diye düşünüyorum..
Canım benim ♡
Benimki de gittiğime ettiğime karışmayan bir adam ..
2.gün özlerim ama bende. .
Özlemedinmi gerçekten. .
Hep aklım onda oluyor. .
Bilmiyorum ama evlilik sanki bambaşka bir bağ..
Tek bi şey diycem: Takma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?