Özlem tripleri..

Evet çok üzüldüm o dönem yalan degil.
1 yıl evli ama evsizdim. Eşya görsem gelin görsem ağlıyordum. Ona yabancı gibi davranıp kendimce intikam alıyordum. Özledim dediğinde ben de özledim bile demiyordum. Gelecegim dediginde bir heyecan tepkisi vermiyorum diye aliniyordu hakkı varmış gibi..Özlerken bunu dememeliydim haketmiyordu çünkü..

Herkesin cicim ayları bizim çok Afedersin b.k ayları oldu. Böyle mi olmalıydı?

Çok suçladım onu uzun zaman etkisinden kurtulamadım. 3 yılı geçti çok şey düzelse de benim kalbimin kırık bu kısmı düzelmemis demekki ki 1 buçuk ay ayrı durabiliyorum gönül rahatlığıyla..

Ben de öyle ayrı durdum kocaman bir yıl 3 ayda bir görerek eşimi..

Kolay değildi. Sıra onda.. Ailemden farkli şehirde kaldığım müddetçe her yaz planım bu. Yıllık iznini alırsa 1 buçuk ay yarıya düşer o başka. Benim sorunum değil onun izin alamaması. .Ilgilenmiyorum artık ilgilenemiyorum sayesinde..

Bu tarz şeyler alışkanlık ve yapı meselesi.
Ben şahsen eşimsiz tatile gitmem o da bensiz bir yere gitmez.
Kaldı ki illa gidilecekse 1 hafta idealdir.

O eve gelip sizi bulacak diye siz 2 gün yalnız mı kalacaksınız?

Trip atmakta özgür, ama nöbetli bir işi varsa keyfinize bakın.

Yorumumda diğer anlattıklarınız da etkili tabii.

Teşekkür ederim bütüne bakarak yorum yaptığınız için.
Evet ben de böyle düşünüyorum.
Ben tatilimi o beni 2 günde bir evde bulacak diye hem onsuz hem kimsesiz geçireceğime, o bensiz geçirsin.
Hem ayrılığa ilk yıldan iyi dayanıklı diye düşünüyorum..

25 günde siz özlemediniz mi eşinizi yani ilk 15 gün iyiymiş, daha ne olsun. Benim eşim öyle özlem triplerine girmez çünkü biz o kadar ayrı kalamayız yani karşılıklı olarak özleriz birbirimizi

İşi dolayısıyla iki kat asabi belki tripli ilgi isteyen birisi var karşınızda. Yani heleki şu zamanda daha çok alakadar olunmalı belkide. Yani 25 güne takılmadım ben ama sizsiz oda sıkılıyor demekki özlemiş siz özlediniz mi peki? eylüle kadar kalmak benim için çok uzun gelirdi. Özlem tripleri demezdim ben olsam biraz onun bakışıyla bakmak isterdim duruma.

25 günde siz özlemediniz mi eşinizi yani ilk 15 gün iyiymiş, daha ne olsun. Benim eşim öyle özlem triplerine girmez çünkü biz o kadar ayrı kalamayız yani karşılıklı olarak özleriz birbirimizi

Özlüyorum elbette ama çok zor bir yıl geçirdim, cok sıkıldım. Eşim işi dolayısıyla hep yorgun hep enerjisi düşüktü. Zaten moralim bozukken daha da dibe çöktüm.
Yaza gün saydim resmen.
Yanindayken her anımız dolu dolu değildi ki.. Hep yorgundu, ben çoğu zaman yalnızdım.
Durum bu olunca tatilimi zehir etmesini anlamsız buluyorum.

Çünkü yanına gitsem de beni evde bulacak istediğinde ilgilenip ben ilgi bekledigimde gezmek istediğimde yorgun olacak. Üstüne azıcık yüzüm düşse ben evdeyim tabi anlayışsiz olcam.

Özledim deyip ucamiyorum bunları düşünürken..

Ben onun açısından çok bakıyorum da biraz benim açımdan bakmasını bekliyorum ve göremiyorum üzüntum bu sanırım..

Bütüne bakmak gerekmiş demekki Bu sene böyle olur seneye beraber olursunız inşallah.Ama eylüle kadar kalmak benim için yine uzun gelirdi. Siz evinizi özlemez misiniz? Diye sormak isteyince insan huzur bulduğu ortamı özler cümlesi geldi aklımaa ( önceki birkaç konunuzu düşününce ) Allah kalbinize ferahlık versin

iyi dayanmssnz esinz olmadan ki ben tad alamazdm eglenemzdm o olmadn bayada kalmssnz gidin bence esinz trip atmakta hakli

Bence senin icin buruk kalmis bu yuzden ozlemene engel oluyor bu duygu..Yani disardan bakilinca esinden 1 ay ayri kalan kadin imaji var ama icine girince cok farkli.Keske sizde trip atsaymissiniz o 1 yil ayri kaldiginizda simdi siz suclu gibi olmussunuz..Umarim aklina gelir o ayri kaldiginiz gunler ve ders alir..

Yani tabiki evlilik sizin, koca sizin. En doğru kararı vermişsinizdir illaki. Ama eşinizin yerinde olmakta güzel değilki. Enerjiyi sömüren ve yoran bir iş, ekmek parası neticede. Şimdi eşide evde yok. O ne yapsın peki? (bazen eşim yorgun olduğunda enerjisi olmadığında onu anlayabilmek adına içimden bunları geçiriyorum)

Eğer eşiniz çok özlediyse bir kaç gün gidin eşinizin yanına sonra tekrar tatile dönün, 5 6 saat mesafe yakın bence. Günübirlik bile gidilip gelinir :)

Umarım dilediğiniz gibi bir tatil geçirirsiniz :)

Amin teşekkür ederim..
Evet tabi bütüne bakmak çok fark ediyor.
Huzursuzum desem çok şükürsuzlük etmiş olurum sanırım ama çok mutlu olduğum söylenemez. Eşim kendince haklı belki gerçekten yoruluyor ama benim orda ondan başka Kimsem yok daha çok çabalaması gerektiğini unutuyor..

Annemi ve arkadaşlarımı da çok özlüyorum ve yazın cogunu zor buluyorum zaten. Ben gelince millet tatile gidiyor.. Üstüne bu yersiz tripler haksızlık diye düşünüyorum.

iyi dayanmssnz esinz olmadan ki ben tad alamazdm eglenemzdm o olmadn bayada kalmssnz gidin bence esinz trip atmakta hakli

Ben eşim olmadan eglenebiliyorum.
Eğlenmek zorundayım çünkü eşimle eglenemiyorum o hep yorgun hep halsiz..
Benim tatillerim değerli duygusal olamayacak kadar depresif bir yıl geçirdim.

Trip mi?
O bir yıl neler attım ben yine içim sogumadi

Ona sor hatırlamaz bile içimde onun buruklugunun kaldığını hesap etmiyordur bile yaa :)

anladm cnm ama gene kalmssnz orda ya bence tek brakmayn esinizi gidin yanina ozlemski trip atyor sana:)

Canım benim ♡

Benimki de gittiğime ettiğime karışmayan bir adam ..

2.gün özlerim ama bende. .

Özlemedinmi gerçekten. .

Hep aklım onda oluyor. .

Bilmiyorum ama evlilik sanki bambaşka bir bağ..

Teşekkür ediyorum..
Gitmeyi düşünmüyorum açıkçası.
Anlayışla beklemeyi öğrenmesi gerekiyor çünkü. Onun zor şartları benim suçum değil. Üstelik o rahat diye ben de rahat şartlarımi bırakıp zor şartlara sahip oldum.
Alttan alması gereken kişi ben değilim..

Benim arkadaşlarım eşleri ile tatil yaparken, Turlara katılırken ben burda kimi bulursam eh işte hiç yoktan iyidir modunda tatil yapıyorum. Ben de memnun degilim onun izninin olmayisindan yani.

Her türlü ben de etkileniyorm. .
Azıcık mantıklı düşünmeli..

Ben de bu gibi durumlarda sevgi pıtırcığı, fedakar yoldaş olamıyorum.

Şartlar benden yana değilse kendi şartlarımı oluştururum.
Eşim mutlu olsun deyip depresyonumu da alıp oturamam.
Mutsuzsam da mutsuz, huzursuz ederim.

Sizin olmamanızının ona etkisiyle onun olmamasının size etkisi bir değil.
En kötü her seferinde ailesine gider, siz nereye kadar her gününüzü dolduracaksınız orda?

Ama süre uzun mu uzun.
Şartlar zorlanıp gidip 1 hafta evde kalıp geri dönülebilirdi.
Bunu yapardım sanırım.

Sizin tarafınızdan bakınca belki haklısınız ama siz evlisiniz . Iyi gunde , kötü gunde beraber olmaya çalışmalısınız . Işinden ötürü cok yogun , stresli ve zor zamanlar geçiriyor . Günlerinin çoğu çalışarak geçsede evde karısının kendisini beklediğini bilmek ayrı mutluluk veriyor demek ki .
Eşiniz de ailesiyle vakit geçirsin diyorsunuz ama evlendiğine pişman olmayanlar icin aile bir yere kadar , asla esiyle beraber geçirdiği zamanlarin tadını vermez . Ben olsam içten içe kırılırdım . Belki bencillik ama ben zor zamanlar geciriyorken nasıl bu kadar zaman benden ayrı kalıp , eğlenebiliyor diye .
Arkadasınızın düğünü varmis , o biraz sorun tabii . Işin özü ne guzel kocaniz sizi özlemiş .

Son düzenleme:
Canım benim ♡

Benimki de gittiğime ettiğime karışmayan bir adam ..

2.gün özlerim ama bende. .

Özlemedinmi gerçekten. .

Hep aklım onda oluyor. .

Bilmiyorum ama evlilik sanki bambaşka bir bağ..

Özledim ama tatilimi feda edecek kadar değil canım :)
Sonra çok mutsuz oluyorum bir de beklediğim ilgili göstermiyor mesela. Hadi dışarı çıkar beni desem yorgunum diyor ya Allah boğasim geliyor. Bunun için tatilimi feda ettim diye kendimi paralarım sonra biliyorum :)

Tek bi şey diycem: Takma..

Teşekkür ederim. Cabalayacagim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…