uslu hava Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2008 15 1 86 Konya 29 Mart 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi uslu hava #1 sizinde bir oglunuz varmı,askerde? duygularım karmakarısık. ozlemle nasıl hareket etmem lazım?
onuseviyorum Guru Kayıtlı Üye 25 Ocak 2008 1.436 10 316 İstanbul 29 Mart 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi uslu hava #2 oğlum yok ama eşimin kardeşi batmanda asker. hemde ailenin en küçüğü .o yüzden hepsi çok özlüyor onu onunla beraber bizde askerlik yapıyoruz. allah hayırlı teskereler versin inşallah...
oğlum yok ama eşimin kardeşi batmanda asker. hemde ailenin en küçüğü .o yüzden hepsi çok özlüyor onu onunla beraber bizde askerlik yapıyoruz. allah hayırlı teskereler versin inşallah...
benan Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2007 78 0 86 İstanbul 29 Mart 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi uslu hava #3 oglum yok... ama yuregımde hıssettım duygularını canım... ozlemle basetmenın en guzel yolu.... guzel vakıtlerde .... ellerın semada oldugu ...dua anlarıdır.... dua dır ozlemın caresı .... duadır yaklastıran ... yakınlastıran... ve buradakı dostların duası ıle bulusmasıdır .... Allah kavustursun canım.... dualardasınız sız ve oglunuz .... sevgılerle canım .... dualarla bırlıkte sevgılerle.....
oglum yok... ama yuregımde hıssettım duygularını canım... ozlemle basetmenın en guzel yolu.... guzel vakıtlerde .... ellerın semada oldugu ...dua anlarıdır.... dua dır ozlemın caresı .... duadır yaklastıran ... yakınlastıran... ve buradakı dostların duası ıle bulusmasıdır .... Allah kavustursun canım.... dualardasınız sız ve oglunuz .... sevgılerle canım .... dualarla bırlıkte sevgılerle.....
uslu hava Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2008 15 1 86 Konya 1 Nisan 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi uslu hava #4 benan .!.: oglum yok... ama yuregımde hıssettım duygularını canım... ozlemle basetmenın en guzel yolu.... guzel vakıtlerde .... ellerın semada oldugu ...dua anlarıdır.... dua dır ozlemın caresı .... duadır yaklastıran ... yakınlastıran... ve buradakı dostların duası ıle bulusmasıdır .... Allah kavustursun canım.... dualardasınız sız ve oglunuz .... sevgılerle canım .... dualarla bırlıkte sevgılerle..... Genişletmek için tıkla... cok tsk ederim benancım. zaten hep dua ediyorum,her namazın ardından. allahım herkezin asker oglunu korusun. allah sendende razı olsun.
benan .!.: oglum yok... ama yuregımde hıssettım duygularını canım... ozlemle basetmenın en guzel yolu.... guzel vakıtlerde .... ellerın semada oldugu ...dua anlarıdır.... dua dır ozlemın caresı .... duadır yaklastıran ... yakınlastıran... ve buradakı dostların duası ıle bulusmasıdır .... Allah kavustursun canım.... dualardasınız sız ve oglunuz .... sevgılerle canım .... dualarla bırlıkte sevgılerle..... Genişletmek için tıkla... cok tsk ederim benancım. zaten hep dua ediyorum,her namazın ardından. allahım herkezin asker oglunu korusun. allah sendende razı olsun.