özlem

limoncicegii

eat pray love
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
1.321
1.026
333
Kızlar gurbette çalışıyorum. Ailem başka bir şehirde, erkek arkadaşım başka... Küçük bir ilçedeyim, sanıyorum ki çok bunaldım... Erkek arkadaşım da çalışıyor... Gün içinde konuşuyoruz aslında ama sanırım yalnızlık duygusuna yenik düştüm Bir de regl oldum bugün, sizlerde de mi oluyor bilmiyorum ama ayrı bir asabiyet yapıyor bende. Dün kızdım erkek arkadaşıma benimle yeterince ilgilenmiyorsun falan filan. Yaptığım çok anlamsız farkındayım ama çok doldum sanırım farklı bir şehir farklı ev farklı ortam farklı farklı farklı. Sevgilimi yok yere kırdım ama mesaj atasım da gelmiyor yani tuhaf bir gücenmişlik var neden böyle oldum ya saçmalıyorum resmen onu çok özlüyorum

Özür dile hassasım de bence:)
O da barışır fazla uzatmaz merak etme
Bence bu akşam kendini bi şımart ya
Güzel bişeyler yap, sevdiğin bi filmi aç
Yada alışveriş:))

Bende de oluyor o gereksiz asabiyet ve şuan çok siniliyim yine ...
Sende sevgilinin gereksiz üzmüşsün msj falan at ama özür dileme bence durumu normale döndürmen yeterli özür dileyip suçlu taraf olmaya alışma , alıştırma ...

Özür dile hassasım de bence:)
O da barışır fazla uzatmaz merak etme
Bence bu akşam kendini bi şımart ya
Güzel bişeyler yap, sevdiğin bi filmi aç
Yada alışveriş:))

Uzun yoldayım ailemin yanına gidiyorum 1 ay aradan sonra. İyi geleceğini umuyorum ama onu çok özledim ondan biraz da bu gereksiz çıkışmalarım Biraz Sezen Aksu dinleyeyim bari.

Anlamıyorum bu dönemde acayip derecede ilgi bekliyorum hemen her şeye ağlıyorum Bir de ayrı şehirlerdeyiz şu an Bir de çikolata havuzunda yüzmek istiyorum o da yok

bende de öyle oluyor. dönemlerimi anlıyor ki alttan alıyor.
sen de anlat hassasım asabiyim de.

bizde asabiyet oluyor mu mu dedinn

tam olarak piskopata bağlıyorum hatta sanırım bendeki biraz fazla

ara ara olur insana çöker bi yalnızlık duygusu geçer merak etme

bende de öyle oluyor. dönemlerimi anlıyor ki alttan alıyor.
sen de anlat hassasım asabiyim de.

Canım benim çok iyi biliyor ve cidden çok anlayışlı o yüzden çok üzüldüm zaten. Az önce mesaj attım tam telefonu elime almıştım seni arayacaktım, ek paket aldım onun yenilenmesini bekliyordum dedi ve aradı 2 dakika sonra. Konuştuk dertleştik. Regl oldun mu dedi dedim evet Ne zaman dedi dedim ki bugün. 17-18 inde demiştim tutturdum yine dedi. Bir de benimle ilgilenmiyorsun diyorsun dedi. Seni çok seviyorum, tüm ömür ilgi odağım sensin dedi... Çok seviyorum ama niye ağlıyorum şu an

bizde asabiyet oluyor mu mu dedinn

tam olarak piskopata bağlıyorum hatta sanırım bendeki biraz fazla

ara ara olur insana çöker bi yalnızlık duygusu geçer merak etme

Öyle değişik bir şey hem çok sinirli hem çok duygusal oluyorum Telefonun diğer ucundan ateş püskürdüm resmen dün, çok gıcıktım ben değilim bu Geçer inşallah canım bugünler de.

Anlamıyorum bu dönemde acayip derecede ilgi bekliyorum hemen her şeye ağlıyorum Bir de ayrı şehirlerdeyiz şu an Bir de çikolata havuzunda yüzmek istiyorum o da yok

Bende çok sinirli oluyorum kimseye tahammül edemez duruma geliyorum bazen ,hormonlar işte .
Çikolata havuzu da güzel fikir olsa keşke :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…