Özlemek Bu Kadar Ağır Bir Yük mü ?

Ratinin Hisleri

Hayatafransızkadın.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
1.126
74
363
Ayrılalı 3 ay oldu çok özlüyorum.

Bır fılmdekı aktöre benzedıgını görünce oturup aglayacak kadar.

Dua edıyorum karsıma cıkmasın tutamam kendımı sarılırım.

özlemek çok baskın ve ınsanı yiyen bir duygu özledıkce daha cok hırcınlasıyorum.

Yanı bunu nasıl yenebılırım nasıl hıssızlesebılırım cunku yormaya basladı bunu anlatacak kelime yok...

çoook ağır bir yük
farklı şeylere yöneldim, farklı bir yol çizdim kendime,çok çabaladım pskologa gidip destek bile aldım..
evime bile onunla gittiğim yollardan gitmemeye çalıştım..
ama olmadı olmuyo yani..
sorunun cevabını verebilene teşekkürler şimdiden takip edicem burayı

Malesef aşk acıtan birşey . Uff yapıyor insanı. Hele özlemi yokmu o daha beter. Zaman sadece zaman

Dua edin kızlar nolur bol bol dua edin.
İnanın en büyük çare bu.
Bu sabah şöyle bir geçmişimi düşündüm de Rabbime yalvardıkça bana yardım etmiş çok şükür.
Artık gülümseyebiliyorum,hatta kahkaha bile atabiliyorum...
Şükürler olsun.
Ben de hepinize dua edicem.
Allahım yardımcınız olsun inşallah...

Ne yap biliyor musun? Ayrılık nedeninizi düşün. Sen onu bu kadar severken, özlerken o neden yanında değil? Senin hiç değerin yok mu? Sevgin bu kadar mı kıymetsiz? Bu muameleyi hakedecek ne yaptın sen, ona düşmanlık mı yoksa kötülük mü ettin? Kızlar, bir kez düşünün. Bu kadar acı çektik, sevdik ama kıymetimizi bilemediler. Belki de bir daha bu kadar çok sevilmeyecek, belki mutlu sıcacık bir yuvayı ve eşi kaybetti..... Biz çok mu çirkiniz, ya da çok mu yetersiziz? Asla! Onların da kusurları var! Bizim canımız yanarken onlar gününü gün ediyor biz napıyoruz? Hasretten ağlıyoruz... Hayır kızlar, hayır. Bunu asla haketmedik ve bunu reva gören kişi de bizi hakedemez. Onursuz bir ilişkidense, onurlu bir yalnızlığı tercih ederim. Ben bu şekilde vazgeçmiştim. Hala ara ara aklıma geliyor ama nefretim ağır basıyor.. Bana kendimi yetersiz hissettiren bir pisliği daha fazla kalbime yük edemezdim...

terk edileli 5 ay oldu.. Zaman zaman canıma tak ediyor ama bi şekilde kendimi oyalayacak bişeyler buluyorum.
O mert fırata benzerdi kopyasıydı.. adamdan nefret ettim ..

Kılişe bi laf ama zaman alıyor biraz acısını..
ancak bende senin gibiyim.. çıkmasın karşıma ,dayanamam !
Üstelik o başkasına aitse artık..

Kendine uğraşacak başka bişeyler bul..spor yap.. kitap oku..Arkadaşlarınla vakit geçir..
çok zor ama.. geçicek.. neler geçmediki..

hayatimin her doneminde , kaybettigim ve ozledigim en az "bir" adet insan oldu.
hep en az bir tane cok sevdigimi aldi hayat benden. ozlemenin siddeti insan buyudukce daha da artiyor.
kalbim skisiyor, gozlerime yaslar iniyor her ozledigimde..
beni rahatlatan tek sey "insirah suresi" ni okumak..
Allah yar ve yardimcimiz olsun kizlar..

Çaresi kendini kasmamak ve kabullenmek. Bitiş nedenini sorgula. Sen onu severken o seni ne kadar üzdü tek tek hatırla

daha 3 ay olmuş çok taze özlemen çok normal ama sen bunu alışkanlık haline getirme çaresi ise henüz bulunamadı bu acının ilacı yok keşke olsa bende alırdım zaman diyolar ama sadece alışıyosun hiç bi zaman geçmiyo maalesef şanslıysan başka birine aşık olursun unutursun:44:

Son düzenleme:
Başlarda ağır gelicek... Ama gün geçtikçe acın biraz daha hafifliycek.. Bi bakmışsın sadece güzel bi anı olup kalmış sende canım.. Özlemi geçirebilecek en iyi ilaç zaman canım... Zaman geçtikçe inan yüzünü bile hatırlamıycaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…