Özlemek güzel ama neden zor olur ki?

_donukpudra_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2014
1.255
757
73
Sevgilimle 2 aydır hiç görüşemedik. Zaten uzaktık hep ama ayda 1 de olsa görüşüyorduk hep. Şu anda ancak telefonda konuşabiliyoruz ya da çok nadir görüntülü konuşuyoruz. Kendisi askeri eğitimde. Eğitime başladıklarından beri daha farklı. Daha açık. Sanki eskisinden daha da yakın. Deli gibi özlüyorum. Gelsin, sarılayım, öpebileyim doya doya, sarılıp onunla uyuyayım istiyorum. Daha 1.5 ay var kavuşmamıza. Tabi Allah nasip ederse. Özlemek güzel ama çok zor. Ve biz evleneceksek de sanırım 3 yıla yakın bir zamanımız böyle geçmeye devam edecek. Nasıl başa çıkılır ki? Nasıl alışır insan?

Aynı durumdayız canım . Bizde 5 aydır ayrı ülkelerdeyiz 3 hafta sonra görüşebilicez. O 5 ay bana 5 yıl gibi geldi. Ama ne güzel bak daha da yakınlaştığınızı hissetmişsin, aşkınız büyümüş. Ben tam tersi uzaklaştığımızı hissediyorum. Tükeniyor gibiyiz. 5 aydır ettiğimiz kavgaların haddi hesabı yok ayrılığın eşiğinden döndük. Yine de toparlamaya çalışıyorum ilişkimi. 3 hafta sonra görüşmemizin ardından çekilecek bi 5 ay daha var. Bir kaç sene daha bu durum boyle devam edecek. Dayanmaktan sabretmekten başka çare yok ne yazık ki. Ama şundan eminim, alışıyorsun bir süre sonra. Geçen her ay onun yokluğuna daha çok alıştırıyor seni. O yüzden biraz daha kolaylaşıyor zamanla.. Burnunun direği sızlıyor evet ama, o sızının geçmesi için yanıp tutşan sen, o sızıyla yaşamayı öğreniyorsun.

Sevgilimle 2 aydır hiç görüşemedik. Zaten uzaktık hep ama ayda 1 de olsa görüşüyorduk hep. Şu anda ancak telefonda konuşabiliyoruz ya da çok nadir görüntülü konuşuyoruz. Kendisi askeri eğitimde. Eğitime başladıklarından beri daha farklı. Daha açık. Sanki eskisinden daha da yakın. Deli gibi özlüyorum. Gelsin, sarılayım, öpebileyim doya doya, sarılıp onunla uyuyayım istiyorum. Daha 1.5 ay var kavuşmamıza. Tabi Allah nasip ederse. Özlemek güzel ama çok zor. Ve biz evleneceksek de sanırım 3 yıla yakın bir zamanımız böyle geçmeye devam edecek. Nasıl başa çıkılır ki? Nasıl alışır insan?
İnsan nelere alışmıyoki diyip gidiyorum :)

4 senedir farklı şehirlerdeyiz. 6 aydır göremiyorum ama 2 hafta kaldı inşallah görecem. Allah seni de kavuştursun :KK68: Zaman bir şekilde geçiyor dert etme zamanla alışırsın. Başlarda ayda ya da 2 ayda bir görüşüyorduk şimdi Doğuya gitti pek görüşemiyoruz. O zamanlar 2 ay çok uzun geliyordu bana zorlanıyordum şimdi alıştım ama. Allah kaza bela vermesin de gerisi halloluyor :)

Allah ayrılık vermesin ağız tadı bozulmasın yeter ki...
Yoksa her şey sabırla çözülür.

Back
X