Özlemek...

ozlemek en zor duygulardan biri heleki caresiz bi ozlemse...uykudan aglayarak uyandigim gunleri biliyorum ama geciyor bi sekilde zaman herseyi unutturuyor

zaman sadece alıştırır. :)) sadece unuttuğunuzu sanıyorsunuz, oysa alışıyorsunuz. unutsanız, yaşanan her şeyi hatırlamazsınız. :)

hala insansan yuregin hala canliysa ozlemek de sevdaya dahil...
ya yasarken opememek. ben annemin beni optugunu hic hatirlamiyorum. su mesaji okuduktan sonra dusundum dusundum yok hatirlamiyorum. bir kere bile... bense defalarca kendimi opturmeye sevdirmeye calistum. kedi gibi... bunu okadar normallestirmisim ki esim birgun beni bana anlatti...
su mesajdan sonra bizim minnaklari daha cok opucem daha cok daha cokk..
badin sagolsun. seviyor ve seviliyormussun bense sevilmiyor ve artik sevmiyorum...
dert icine dert yazdim... kusura bakma witch...

Tam da içinde bulunduğum durum, üstelik çok çaresizim....

Okurken bi an iç sesimi okuyormuş gibi hissettim, hislerimi benden daha iyi anlatmışsınız, aynı durumdayız.

Bende çok özledim bu evde gezişini sesini herşeyi içim acıyor yüreğim yanıyor bazen en dipdeyim bazen bir nefes alıp yine çöküyprum diplere yazılan dertlere bakıyorumda forumun adı kendime dert arıyorum olmalı yüzde sekseni takıntı dert değil

Bence yasaya birini ozlemek daha fena panpa
Olen biri icin yapabilinecek bir sey yok
Ama yasayan biriyse ozledigin, istese yaninda olurdu zaten. Bile isteye yaninda olmadigini kabullenmek daha zor.

Aslinda ikisi de zor.
Vefat edene ulasamazsin oteki hayata gidene kadar.
Yasayan birine de yasamasina ragmen ulasamiyorsan o da ayri bir acidir.
Fakat onemli olan ozledigin kisi buna degiyor mu??
Onemli olan o.

Moral olsun diye yazmak istedim
Ailesinde sorun yasayan veya sevgi gormeyenler esleri tarafindan seviliyor ve iyi bir ailesi oluyor.
Sanki bazen denge kuruluyor.
Belli bir yastan sonra kendi kurdugunuz aile kaliyor.
Burada evlendikten sonra baba anne eskisi gibi olmuyor yazan cok olabiliyor.

Bence yasaya birini ozlemek daha fena panpa
Olen biri icin yapabilinecek bir sey yok
Ama yasayan biriyse ozledigin, istese yaninda olurdu zaten. Bile isteye yaninda olmadigini kabullenmek daha zor.
Ama eninde sonunda kabullenip unutuosun eskisi gibi özlem olmuyo ama ölüm öle deil.
Aman hepsi zor ya içim karardı gece gece

tesekkur ederim.

İs geregi esimle ayrı yasiyoruz. Boyle hayat mi olur ya :/

Sana bu uzun uzun vakit ayırıp yazdigin için gerçekten teşekkür ederim .
Her kelimen değerli...
Aklımı konuşturmaya çalışacağım
Zira kalpten fayda yok ..
Soğursam bi daha hicbir şey eskisi gibi olamadigindan sabır gosteriyorum ,belki de kendimi eziyorum ama kıyamıyorum da anlıyor musun soğumaya..
Çelişki benim hayatımda yoktu epey zamandır
Çelişkilere düşüyorum...

Özledim...
minicikken başımı yaslayıp, sıcaklığı ile okulda dert edindiğim şeyleri unuttuğum annemi özledim...
90’lı yılların sakin istanbulunu, insanların sadeliğini saflığını, hadi bir çay koyun biz geliyoruz diyen komşularımızı.
Üniversite çağındaki, özgür ve şimdi en güzel günlerim olduğunu düşündüğüm zamanları özlüyorum ...
Ama en çok da ; İstanbul’umu özledim, hem de iliklerime kadar.. hiçbir zaman iki haftadan fazla ayrı kalmamıştım , şimdi aylar oluyor ayrıyım..
———-

Yeni bir ülke bulamazsın, başka bir deniz bulamazsın. Bu şehir arkandan gelecektir.
Sen gene aynı sokaklarda dolaşacaksın, aynı mahallede kocayacaksın; aynı evlerde kır düşecek saçlarına..
Dönüp dolaşıp bu şehre geleceksin sonunda...
Başka bir şey umma, ömrünü nasil tükettiysen burada , bu köşecikte..
öyle tükettin demektir, bütün yeryüzünü de..

5 Aralık günü sabahı benimle olan hareketlerini hissettiğim bebeğimi özledim sadece tekmelerini o bile çok büyük bir sey miş çünkü kucağıma alamayıp kokusunu hissedemeden toprak altına verdim buda benim sınavım özlemek çok zor

Seninde basın sağolsun kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…