- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi witch hunt
-
aynen canım.. konuyu okuuduğum an aklımda beliren tek şey bu oldu.Özlemek deyince aklıma tek gelen kişi babam.Asla geri dönmeyecek olan ve bizim onsuzluga alışmak zorunda olduğumuz babam.
Başın sağolsun.Cok zor tabi ki ama yaşamak istemiyorum deme hayatın döngüsü bu.Mecburuz buna alışmaya.sabir dilerimaynen canım.. konuyu okuuduğum an aklımda beliren tek şey bu oldu.
bir sesi bir nefesi özlemek satırını okuyunca..
bilmiyorum 6 ay oldu aniden babamı kaybedeli fakat ben alışamııyorum. yaşamak da istemiyorum aslında
Eskilerden değildir umarım özlediğinizInsana imtihan için özlemek yeter !!
Bir şehri ...
Bir sesi ...
Bir nefesi ...
Başka da anlatacak dermanim yok zaten..
Sanırım su aralar en büyük derdim bu
Anlayan bu kadarcık satırdan da anlar değil mi?
Ne gerek var uçsuz bucaksız paragraflara ..
Hepinize günaydın ..
Özlediğin ne varsa kavuşmak dileğiyle çok şükür ben yarın kavuşuyorumInsana imtihan için özlemek yeter !!
Bir şehri ...
Bir sesi ...
Bir nefesi ...
Başka da anlatacak dermanim yok zaten..
Sanırım su aralar en büyük derdim bu
Anlayan bu kadarcık satırdan da anlar değil mi?
Ne gerek var uçsuz bucaksız paragraflara ..
Hepinize günaydın ..
Kendi kendimi alıntıliyim dur; allah belasını versin ne özleyeceğim onu ya vazgeçtim özlemiyorum. Nefret bile fazla böyle avam seviyesiz bir insana.Aynı durumdayım.
Arabada ağlayacak kadar çok özledim.
Aynenbu nasıl konu kendimi sorguladım.
yok bulamadım özlem duygumu.
ha gençliğimi özlüyorum o ayrı..
Bir yorum vardı altında o zaman farkettim pencereden bakıp benimde uzaklara daldigimi tüm ozleyenenler pişmanlıklar ve vafasizligi insanın aklına getiriyor birbir ://Hem kırgın olup,hem özlüyorsan.
Hem kızgın olup,hem seviyorsan.
Öfke,nefret,özlem,sevgi,aşk bir aradayken nasıl da acı bırakır yüreğe,nasıl acıtır,nasıl ağır gelir insana..
Bu zor,çok zor..
Minik Duduklu Tencere o şarkı ne güzel bir şarkıdır..
Gittim ya bir yerlere ne zaman dönerim bilmiyorum..Bir yorum vardı altında o zaman farkettim pencereden bakıp benimde uzaklara daldigimi tüm ozleyenenler pişmanlıklar ve vafasizligi insanın aklına getiriyor birbir ://
Ah Witch
Rüyamda annemi gördüm. Öptüm öptüm nasıl mutluydum
Ama uyanınca bunun sadece rüya olduğunu 9 aydır annemi öpemediğim gerçeğiyle yüzleştim.
Kavuşabileceğin şeyleri özlemek ne güzel
Ama kavuşamayacağın özlemler işte o içini yakıp kavurur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?