Özlemek...

witch hunt

1gunluk SucukluKuruFasulye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
10.523
29.498
798
Yine mi özlemek..
Yine mi ölmekten 2 harf fazla özlemek ...
Niye ben öksüz kalmış kedi yavrusu gibi hissediyorum ..
Niye beynim takir takir çalışırken,kalbimin çıtır çıtır seslerini duyuyorum ..
Yutkunamamak kelimesini neden 32 yaşında öğreniyorum..Bunun için biraz fazla yaşlı değil miyim?

Dünyanın en bitik,en vazgeçmiş ,en yorgun insanının bile içini bir kaç dk lığına ısıtmaz mi yeni yıl..
Aklına gelmez mi sevdikleri ,iyi dilekler dileyecegi insanlar ..
Bana bir mutlu yıllar dilemeyen birini ben ne yapicam ?
Yerin dibine bir çukur açsam
Oraya girip hüngür hüngür ağlasam...
Birinin omzuna başımı yaslasam
Kaç zaman olmuş birine içten sarilmayali
Gelse sarılsam ...

Herkesin yeni yılı kutlu olsun ...

Yeni yılın kutlu olsun witch, umudu elden bırakırsak yaşamamızın ne anlamı kalır ki? Hem 32 yaş ne zaman yaşlı oldu? Yutkunamamak kelimesini de öğrenirsin, sevinçten nasıl havalara uçulurmuş onu da öğrenirsin.2019da senin için çok güzel şeyler olacak bilemezsin ki? Mutlu yıllar

İyi seneler. Bu sene iyi seneler mesajlarini ilk ben attim. 4 kisiye. 3u arkadasim, biri abim. Neden atmayim ki? Neden bekleyim? OZellikle arkadaslarim, tanistigimjz gunden beri beni hic unutmamis 3 guzel kisi. Az belki ama yetiyor be.. acaba siz mi adim atsaniz?

Aklım atma diyor..
Bir kere olsun onun sesini dinleyeyim dedim ..
Kalbim iyi gelmiyor bana ..

Bence de atmamak daha hayırlı. Keşke bugün yakın bir arkadaşınızla girseydiniz yeni yıla. Dışarıda havai fişekler patlarken evde yalnızligini daha çok hisseder insan

Dışardayım
Etrafımda havai fişek patladı..
Ama ben kicimda patladı gibi hissediyorum ...

'kendim bile kendimin yanında değilim, öylesine bir yalnızlık' diyerek düşündüğüm zamanlar olmuştu.

ama geçti.

hiç bir acı kıyaslanamaz ama her acının hissettirdiği acı dozajı zamanla azalıyor.
geçecektir sizinki de.

Umarım...

Ne oldu ayrıldınız mı ,aşk acısı cidden zor ,kendimden biliyorum

Ne oldu ayrıldınız mı ,aşk acısı cidden zor ,kendimden biliyorum

Ayrılmadık çünkü birleşmedik .
O kabul etmese de ,ben her seferinde yüzüne vurdugum halde
Sırf bir şeyler yaşayabilmek için her şeyi kullandı..
Sonra da uzaklaştı.
Her şey aynı diyor ama değil
Upuzak,sopsoguk...

Bazı erkekler böyle sevdi , kaçtı yapıyorlar , dengesiz miş , sevmiyorsa ümit vermeseymiş değmez inanın ki

Sizi yalnız bırakan ve değersiz hissettiren bu adamı 2019'unuza almayın!

Bazı erkekler böyle sevdi , kaçtı yapıyorlar , dengesiz miş , sevmiyorsa ümit vermeseymiş değmez inanın ki

Evet bunu bildiğim için arayıp sormuyorum
Hala ne oldu diyo öküz
Hala sen yanlış anlıyorsun her şeyi diyo ...
Bunu bildiğim için kendim gibi davranamıyorum
Aramamak sormamak ilgilenmemek için uğraşıyorum

Umudunu kaybetme witch. Bu sene böyle geçti diye hep mutsuz olmayacaksın ki. Belki de 2018 sana iyi gelmedi ama 2019da hayatında olumlu gelişmeler olur bilemezsin,yeterki umutsuz olma.
Umarım yeni yılda gönlünden geçen ne varsa seni bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…