- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
İyi seneler. Bu sene iyi seneler mesajlarini ilk ben attim. 4 kisiye. 3u arkadasim, biri abim. Neden atmayim ki? Neden bekleyim? OZellikle arkadaslarim, tanistigimjz gunden beri beni hic unutmamis 3 guzel kisi. Az belki ama yetiyor be.. acaba siz mi adim atsaniz?
Bence de atmamak daha hayırlı. Keşke bugün yakın bir arkadaşınızla girseydiniz yeni yıla. Dışarıda havai fişekler patlarken evde yalnızligini daha çok hisseder insanAklım atma diyor..
Bir kere olsun onun sesini dinleyeyim dedim ..
Kalbim iyi gelmiyor bana ..
Bence de atmamak daha hayırlı. Keşke bugün yakın bir arkadaşınızla girseydiniz yeni yıla. Dışarıda havai fişekler patlarken evde yalnızligini daha çok hisseder insan
Hayat ikilemde kalmak için çok kısa witch
Sevdiklerimiz eksilmesin yeni yılda
Mutlu yıllar :*
'kendim bile kendimin yanında değilim, öylesine bir yalnızlık' diyerek düşündüğüm zamanlar olmuştu.
ama geçti.
hiç bir acı kıyaslanamaz ama her acının hissettirdiği acı dozajı zamanla azalıyor.
geçecektir sizinki de.
YaaDışardayım
Etrafımda havai fişek patladı..
Ama ben kicimda patladı gibi hissediyorum ...
Ne oldu ayrıldınız mı ,aşk acısı cidden zor ,kendimden biliyorum
Bazı erkekler böyle sevdi , kaçtı yapıyorlar , dengesiz miş , sevmiyorsa ümit vermeseymiş değmez inanın kiAyrılmadık çünkü birleşmedik .
O kabul etmese de ,ben her seferinde yüzüne vurdugum halde
Sırf bir şeyler yaşayabilmek için her şeyi kullandı..
Sonra da uzaklaştı.
Her şey aynı diyor ama değil
Upuzak,sopsoguk...
Sizi yalnız bırakan ve değersiz hissettiren bu adamı 2019'unuza almayın!Yine mi özlemek..
Yine mi ölmekten 2 harf fazla özlemek ...
Niye ben öksüz kalmış kedi yavrusu gibi hissediyorum ..
Niye beynim takir takir çalışırken,kalbimin çıtır çıtır seslerini duyuyorum ..
Yutkunamamak kelimesini neden 32 yaşında öğreniyorum..Bunun için biraz fazla yaşlı değil miyim?
Dünyanın en bitik,en vazgeçmiş ,en yorgun insanının bile içini bir kaç dk lığına ısıtmaz mi yeni yıl..
Aklına gelmez mi sevdikleri ,iyi dilekler dileyecegi insanlar ..
Bana bir mutlu yıllar dilemeyen birini ben ne yapicam ?
Yerin dibine bir çukur açsam
Oraya girip hüngür hüngür ağlasam...
Birinin omzuna başımı yaslasam
Kaç zaman olmuş birine içten sarilmayali
Gelse sarılsam ...
Herkesin yeni yılı kutlu olsun ...
Bazı erkekler böyle sevdi , kaçtı yapıyorlar , dengesiz miş , sevmiyorsa ümit vermeseymiş değmez inanın ki
Sizi yalnız bırakan ve değersiz hissettiren bu adamı 2019'unuza almayın!
Sizi ileriki yaşlara kadar bu şekilde oyalamamalı.Olmuyorsa çokta yıpranmanıza değmez.Bu hayata belki de onun için gelmediniz.Nasıl yapicam bunu bilmiyorum
Bu yaşta bunu yaşamak ağır geliyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?