Özlemek...

Teşekkür ederim ..
O zaman da bir başlık acarım buraya :)

Watch o adamı geçen senede bırakki bu sene kaliteli daha iyi adamlar karşına çıkabilsın :)
Yorumlarını hep takip ediyorum çok içten diliyorum hep mutlu ol

Witch onu düşünüp üzüleceğine hadi yeni yıldan bişeyler dilesene?
Herkes rengarenk girmiyor yeni yıla.
Daha şimdi gözyaşlarımı sildim,burnumdaki sümükler baya suratıma yayılmıştı bi yıkadım geldim. Konunu okudum.

Ah bu yıl çok güzel başlamalı..
Yeni güzel haberler gelmeli.
Tekrar ağlama geldi bana üfff

Emin olun sormayınca daha kıymetli oluyor insan sakın peşinden koşmayın , ona olan hislerinizi söylemeyin her defasında , bir yerleri kalkıyor

Ağlamıyorum da ben iki gözüm sulanıyo tamam ...

Ağladım yazınızı okuyunca...
Bende bi kuyu kazıp içine girip haykırarak ağlamak istiyorum...
Içim çok dolu çok acı çekiyorum...
Beni yer yüzünde kimse anlamıyor kimse hissetmiyor ...

ask acisi hala yasadiginin gostergesi. ama gececek... bir sabah hic yasamamis hic hissetmemissin gibi uyanacaksin. yeni yilin guzel olsun.

günaydın witch,

yeni yıl ,doğum günleri beni hep korkutur.yeni yılda neler yaşayacağım,daha kötü seyler olabilir mi diye.bu yüzden az hasarlı,bir yıl atlatmışsam ona şükrederim.
mesela ben 19 aralıkta babanne oldum.hiçte insanların anlattığı gibi birşey değilmiş.çok seviyorum ama uzaktan seviyorum işte.orasına burasına dokunma diyen bir gelinim var.9 ay hamileliğinde her kaprisini cektiğim,kendi annesinin bile tahammül edemediği nazlanmalarına katlandığım bir gelinim var.
90 yaşında,hergün hastanelere taşıdığım ,ama ilaçlarını içmeyen,ölmekten de çok korkan,bu yüzden sabaha kadar oturan bir babam var.
78 yaşında,parkinson hastası,babamdan sürekli şikayet eden,bakmakta zorlanan ama bana da gelip kalmak istemeyen bir annem var.
yılbaşı gecesi 10 lara kadar çalışan,bugun sabah 6 da işe giden(mecburiyet yok,kendi işi)bir kocam var.
2 yıl boyunca ,sürekli ay da üçkez almak zorunda olduğum,serumlarım,günlük rutin kullandığım ilaçlarım ve hala teşhisi tam konulmamış hastalıklarım var.
yine de şükür ediyorum,zaman zaman isyan etsem de.

yalnızlık iyidir aslında.tadını çıkar.çünkü etrafındaki kalabalık bazen sana öyle bir yük getiriyor ki,yalnızlığı özlüyorsun.

istanbula gel,beni bul.seninle şöyle bir eminönü,kadıköy vapurunda çay içelim.suyun üzerinden geçmek bana çok iyi geliyor.beraber kah gülelim,kah ağlayalım.
mesela ben deniz kenarında ağlamaya gidiyorum şimdi.
iyi yıllar,seni tanımadan sevdim.çok mutlu olacaksın bu yıl,dualarım seninle.

Muhtaç yaratıklarız be canım...
Bak doğaya balık doğar doğmaz yüzüyor , kuzular doguyor 5 dakika sonra yürümeye basliyor vs vs. Ama biz öyle miyiz? Anne babaya muhtacız, sevgiye ilgiye muhtacız, tam büyüdük artık kimseye ihtiyacımız yok diyoruz ki yine işte böyle ihtiyaç duyuyoruz :)
Güzel bir söz okumuştum nasıldı dur, baskalari sizi sadece sizin izin verdiğiniz kadar üzebilirler. Lütfen başkalarının seni üzmesine izin verme.
Önce sen kendine değer ver.
Kendine acımayı bırak.
Kendine saygı duy.
Kendini sev.
Onun sana değer vermemesi seni değersiz yapmaz.
Şuan sana uzak görünse de elbet mutlu günler de gelecek.
Pırıl pırıl gökkuşağını görmek için önce yağmuru yaşamak gerekir
Dilerim yeni yılda hayal bile edemeyecegin güzellikler seni bulsun. Rabbim sağlık mutluluk ve iç huzuru versin...

İnsan acı çekerken yeni yıl kutlayabilir mi,kutlasa da yuzeysel bir "yeni yılım kutlu olsundan" öteye gidebilir mi.İnsan bu durumdayken en fazla( o da ortamin etkisiyle) temennilerde bulunur kendisi için..Benimde tek temennim hayatımın üzerinde canlarının istediği gibi hareket edenlerin bunu düzeltmek adına birseyler yapması yada benim akıllanmam.Eger bu temennim gercek olursa işte o zaman yeni yılım kutlu olur. O nedenle sizede yasadığınızı hissetmis biri olarak sadece temenni cümleleri yazmak istedim.Dilerim hayatınızda güzel gelismeler olur , gercek ve derinligi olan günler ,sohbetler ve ozlemenin bile tat verdigi bir ask sizi bulur 2019'da..

Seninle daha önce de yorumlaşmıştık konu yine yalnızlık, ıssızlıktı, sanırım aradan bir yıldan fazla zaman geçti , bende de değişen bişey yok diycem ama var aslında ben değiştim.

Tanıyabileceğin en duygusal insanlardan biriyim fakat olmayan , olmayacak ya da olur mu olmaz mı belli olmayan veya olsa da mutlu etmeyen her türlü iliski icin kendimi uzmemeyi, nokta koymayı, gidene el sallayıp hosçakal demeyi öğrendim.

Bisey yasadığım da yok aslında cünkü daha basında bana güven vermiyorsa baslatmiyorum bile.

Hersey kendini sevmekle basliyor. Kalbine guven o sana dogruyu soyluyor. Canin yansa da ne kadar yanacak ki hic korkma, cek acinı ve bitir.

Bi oyle bi boyle, uzak, soguk adamla ne isin olur ki yol ver gitsin. Ne arayacaksin, ne soracaksın. Yani o iletisimde kalmiyorsa sen mi ite-kaka onu sevgili yapacaksın.

Inan insanin umut olmayan bir iliskiye hayir diyebilmesi kadar kendine saygisini ve guvenini artiran az sey vardir bu hayatta.

Enerjini hakeden kisiye sakla canim. Duygusal moddan çik. Isteyen erkek arar, sorar, ilgilenir ya da istedigi halde bunlari yapmiyorsa psikolojik sıkıntılari vardir kendi icinde. Sen hic kimsenin psikologu degilsin. Adam olsun yaninda dursun senin sevgin onu iyi eder ama boyle uzaktan uzaga o is olmaz.

Sen kendi hayatini mutlu mesut yasa git aaa bi bakiyorsun ki hayat cok güzel yeter ki gecmisin yukunu tasima, gelecekte ne olur diye endiselenme, sen günü yasa belki harika bi ask cikacak karsina kalbini bi bosaltta yer açılsın di mi ama...

Bazen özlemeyi de özlersin witch..
Ne de masum özlerdim be diye içlenirsin.

Özlemek de güzeldir yani..
Netice de bir duygu.
İnsanın tüm hislerini aldırmışcasına boş hissetmesi daha üzücü..
Can acıtan duygular yok tamam ama umudu da yok..

Az önce bir caps gördüm 2019 için.

Amcaya sarılıp ağlayasım geldi..

Herkese iyi seneler..

Ayyy ben bu yazılanlara neden ağladım ama şimdi yaaa

Birini özlemek yine iyi
Ben kendi kendimi kaybetmişim kendimi özlüyorum resmen

Ama kimseyi arama sorma bir yerde sevgisizlik hissediyorsan vardır olsaydı iyi biri olsaydı yıl başına onla girerdin

Yazdiklarini okudum abla ama sana layık olan şekilde cevap verebilmek için biraz ayilmayi bekledim ,kahvemi içtim geldim :)..
Geçen sene bana hediye ettiğin kokinalar hala evimde..
Renkleri solmadı ama evde alamadım :)))
Kendi aldıklarım ise çoktan çöpü boyladı..
Insan şansıyla doğar tabi kokinalar bahane...

O kadar naif , o kadar tatlısın ki
Hafif çakır keyifken yazdığım ozleme temalı konuma vaktini ayırıp uzun uzun yazmışsin çok teşekkür ederim ...

Kişileri ayrı ayrı kategorize etmeyecegim .
Ama o gelin zaten sana layık değildi bunu daha önce de söylemiştim
Yaşlı anne baba ah çocuk gibi oluyorlar değil mi ?
Yine de insan aman ne haliniz varsa görün diyemiyor.
Zaten biz gibi kalbiyle aklı arasında kalmış insanlar hep daha fazla etkileniyor .
Ben bile alıştım artık ..
Safsin witch diyorum safsin ve saf olduğun için de bunu cekeceksin bitti ...

Anne baba çalıştığı için 8 yaşından beri yalnızım ben ...
Çoğu zaman yaaa yalnızlık süper 10 numara deyip ,dimdik gözüksem de bazıları aslında anlıyor bir şeylere ihtiyacım olduğunu yeterince kamufle edemiyorum belki de ..
Kafam karmakarışık kendimi bildim bileli
Hep demisimdir keşke tek kaygım fasulyenin dibini tutması olsaydı.
Market indirimlerini takip eden,ben bilmem beyim bilir kafasinda 2 çocuklu bir kadın olsaydım...
O zaman belki daha az incinirdim bilemiyorum,farkindalik yoruyor insanı abla ..
Daha fazla uzatmayacağım
Tam olarak söylemek istediklerim de bunlar değil ama kafam karışık yine sen anlarsın halimden ..
Kendime soz verdim bu sabah
Bir zirh daha giyicem üstüme
Insanlar kötü,düşüncesiz,inceliksiz...

Nazik davetin için çok teşekkür ederim.
Inşallah bir gün karşılıklı bir kahve iceriz ..
Mune ye de fotoğraf atarız...

Yeni yılın kutlu olsun .
Torunun sağlıklı,uzun ömürlü olsun.
Sen tanıdığım en güzel babaannesin
O çatlak gelini boşver ...
Her şey gönlünce olsun
Fazla da aglama lütfen ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…