- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
Umudunu kaybetme witch. Bu sene böyle geçti diye hep mutsuz olmayacaksın ki. Belki de 2018 sana iyi gelmedi ama 2019da hayatında olumlu gelişmeler olur bilemezsin,yeterki umutsuz olma.
Umarım yeni yılda gönlünden geçen ne varsa seni bulur.
Aç aç.Teşekkür ederim ..
O zaman da bir başlık acarım buraya :)
Watch o adamı geçen senede bırakki bu sene kaliteli daha iyi adamlar karşına çıkabilsın :)
Yorumlarını hep takip ediyorum çok içten diliyorum hep mutlu ol
Emin olun sormayınca daha kıymetli oluyor insan sakın peşinden koşmayın , ona olan hislerinizi söylemeyin her defasında , bir yerleri kalkıyorEvet bunu bildiğim için arayıp sormuyorum
Hala ne oldu diyo öküz
Hala sen yanlış anlıyorsun her şeyi diyo ...
Bunu bildiğim için kendim gibi davranamıyorum
Aramamak sormamak ilgilenmemek için uğraşıyorum
Emin olun sormayınca daha kıymetli oluyor insan sakın peşinden koşmayın , ona olan hislerinizi söylemeyin her defasında , bir yerleri kalkıyor
Witch onu düşünüp üzüleceğine hadi yeni yıldan bişeyler dilesene?
Herkes rengarenk girmiyor yeni yıla.
Daha şimdi gözyaşlarımı sildim,burnumdaki sümükler baya suratıma yayılmıştı bi yıkadım geldim. Konunu okudum.
Ah bu yıl çok güzel başlamalı..
Yeni güzel haberler gelmeli.
Tekrar ağlama geldi bana üfff
ask acisi hala yasadiginin gostergesi. ama gececek... bir sabah hic yasamamis hic hissetmemissin gibi uyanacaksin. yeni yilin guzel olsun.
günaydın witch,
yeni yıl ,doğum günleri beni hep korkutur.yeni yılda neler yaşayacağım,daha kötü seyler olabilir mi diye.bu yüzden az hasarlı,bir yıl atlatmışsam ona şükrederim.
mesela ben 19 aralıkta babanne oldum.hiçte insanların anlattığı gibi birşey değilmiş.çok seviyorum ama uzaktan seviyorum işte.orasına burasına dokunma diyen bir gelinim var.9 ay hamileliğinde her kaprisini cektiğim,kendi annesinin bile tahammül edemediği nazlanmalarına katlandığım bir gelinim var.
90 yaşında,hergün hastanelere taşıdığım ,ama ilaçlarını içmeyen,ölmekten de çok korkan,bu yüzden sabaha kadar oturan bir babam var.
78 yaşında,parkinson hastası,babamdan sürekli şikayet eden,bakmakta zorlanan ama bana da gelip kalmak istemeyen bir annem var.
yılbaşı gecesi 10 lara kadar çalışan,bugun sabah 6 da işe giden(mecburiyet yok,kendi işi)bir kocam var.
2 yıl boyunca ,sürekli ay da üçkez almak zorunda olduğum,serumlarım,günlük rutin kullandığım ilaçlarım ve hala teşhisi tam konulmamış hastalıklarım var.
yine de şükür ediyorum,zaman zaman isyan etsem de.
yalnızlık iyidir aslında.tadını çıkar.çünkü etrafındaki kalabalık bazen sana öyle bir yük getiriyor ki,yalnızlığı özlüyorsun.
istanbula gel,beni bul.seninle şöyle bir eminönü,kadıköy vapurunda çay içelim.suyun üzerinden geçmek bana çok iyi geliyor.beraber kah gülelim,kah ağlayalım.
mesela ben deniz kenarında ağlamaya gidiyorum şimdi.
iyi yıllar,seni tanımadan sevdim.çok mutlu olacaksın bu yıl,dualarım seninle.
günaydın witch,
yeni yıl ,doğum günleri beni hep korkutur.yeni yılda neler yaşayacağım,daha kötü seyler olabilir mi diye.bu yüzden az hasarlı,bir yıl atlatmışsam ona şükrederim.
mesela ben 19 aralıkta babanne oldum.hiçte insanların anlattığı gibi birşey değilmiş.çok seviyorum ama uzaktan seviyorum işte.orasına burasına dokunma diyen bir gelinim var.9 ay hamileliğinde her kaprisini cektiğim,kendi annesinin bile tahammül edemediği nazlanmalarına katlandığım bir gelinim var.
90 yaşında,hergün hastanelere taşıdığım ,ama ilaçlarını içmeyen,ölmekten de çok korkan,bu yüzden sabaha kadar oturan bir babam var.
78 yaşında,parkinson hastası,babamdan sürekli şikayet eden,bakmakta zorlanan ama bana da gelip kalmak istemeyen bir annem var.
yılbaşı gecesi 10 lara kadar çalışan,bugun sabah 6 da işe giden(mecburiyet yok,kendi işi)bir kocam var.
2 yıl boyunca ,sürekli ay da üçkez almak zorunda olduğum,serumlarım,günlük rutin kullandığım ilaçlarım ve hala teşhisi tam konulmamış hastalıklarım var.
yine de şükür ediyorum,zaman zaman isyan etsem de.
yalnızlık iyidir aslında.tadını çıkar.çünkü etrafındaki kalabalık bazen sana öyle bir yük getiriyor ki,yalnızlığı özlüyorsun.
istanbula gel,beni bul.seninle şöyle bir eminönü,kadıköy vapurunda çay içelim.suyun üzerinden geçmek bana çok iyi geliyor.beraber kah gülelim,kah ağlayalım.
mesela ben deniz kenarında ağlamaya gidiyorum şimdi.
iyi yıllar,seni tanımadan sevdim.çok mutlu olacaksın bu yıl,dualarım seninle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?