- 23 Ağustos 2019
- 1.129
- 2.197
- 83
- Konu Sahibi Musmutluuu
-
Kayınvalidesinin evinde adam vazgeçsin geri gelsin diye beklemiş zamanında boşanmamak için. Konu hep adamlardan adım beklemek değil bence.Neden siz adım atmıyorsunuz ki?
Ne kaybedersiniz? Hem belki kazanmış olursunuz. Hep adımı adamlardan beklemeyin yav atın adım.
Tabi bunu inat yüzünden boşandınız diye diyorum. Sebebi önemli
Cidden önemli bir sebebimiz yok yani her ailedeki gibi sorunlarımız tabiki vardı ama boşanma gerektirecek bir sorun yoktu gereksiz yere oldu büyüttü olaylarıNeden siz adım atmıyorsunuz ki?
Ne kaybedersiniz? Hem belki kazanmış olursunuz. Hep adımı adamlardan beklemeyin yav atın adım.
Tabi bunu inat yüzünden boşandınız diye diyorum. Sebebi önemli
Çocuksunuz burda.. siz evliliğin ne olduğunu anlamalı ,öğrenmelisiniz...Vericem de gelip benden istemiyor ki bi kere barışalım dedi olmaz dedim dahası yok ısrar etsin istedim etmedi
Napabilirim ki uzaktanBurda o kadar dağınık yazılmış ki anlaşılmıyor.
1 ay uğraştığını sizin mesajdan sonra yazmış.
Girişte yeterli açıklama yok. 1 kere söylemesiyle bitip bir kere söylediğinde de barışma bekliyosa elbette yanılıyor. Bence de bir şey yapma. Ama tamamen de kendi haline bırakma.
Ortak arkadaşın senle fotoğraf atsın mesela.Napabilirim ki uzaktan
Evliliğim bitmesin diye fazlasıyla uğraştım karşı taraf anlamıyorsa bu benim evliliği anlamadığım anlamına gelmezÇocuksunuz burda.. siz evliliğin ne olduğunu anlamalı ,öğrenmelisiniz...
Bencede tek tarafın çabasıyla olmuyor adım atamam zaten daha ağlar zırlar otururum en fazlaÇok güzel düşünüyorsunuz sakın adım atmayın zamanında uğraşmasanız siz yazın derdim ama sadece bir tarafın fedakârlık yapmasıyla olmaz evlilik. Şuan acı cekersiniz illaki unutursunuz. Bence özlediginizi bile belli etmeyin.
Ona düşüncesine göre ben onu yönetmek istiyordum oda bana karşı koymak için senin istediğin değil benim istediğim olucak diye düşünerek yaptı bunlar yaşanmadan önce zor bi dönemden geçti psikolojik olarak yıpranmıştı o yüzden çocukluk olarak görmüyorum hep zor bi hayatı olmuş ve tekrar sıkıntı yaşayınca doğal olarak zorlandı kendini toparladı ve pişmanSadece kuru bir inat yüznden mi ayrıldınız? O inadın sebebi neydi?
İki tarafta yetişkin gibi davranmıyor.
Birlikte mutluluk olsa o seçeneğimiz yok muBoşandığına göre bir sebebi vardır. Onunla mı mutsuz olmak istiyorsun, onsuz mu? Başka sözüm yok hakim bey...
evinizi falan dağıttınız mı? eşyalarınız ne oldu? yoksa düzen halen kurulu muCidden önemli bir sebebimiz yok yani her ailedeki gibi sorunlarımız tabiki vardı ama boşanma gerektirecek bir sorun yoktu gereksiz yere oldu büyüttü olayları
çok merak ettim eşin balık burcu mu :))Ona düşüncesine göre ben onu yönetmek istiyordum oda bana karşı koymak için senin istediğin değil benim istediğim olucak diye düşünerek yaptı bunlar yaşanmadan önce zor bi dönemden geçti psikolojik olarak yıpranmıştı o yüzden çocukluk olarak görmüyorum hep zor bi hayatı olmuş ve tekrar sıkıntı yaşayınca doğal olarak zorlandı kendini toparladı ve pişman
Çoğunu o aldı ev tuttu ondaevinizi falan dağıttınız mı? eşyalarınız ne oldu? yoksa düzen halen kurulu mu
İkimizde oğlak burcuyuz aynı gün doğmuşuzçok merak ettim eşin balık burcu mu :))
Ozman senın adım atacak halın yok ıstıyorsa o atsın daha ne yapacaksınAma ben 1 ay uğraştım ayrılmayalım diye tam 1 ay o evi terk etti ben kv evimde bekledim gelsin diye
Ona düşüncesine göre ben onu yönetmek istiyordum oda bana karşı koymak için senin istediğin değil benim istediğim olucak diye düşünerek yaptı bunlar yaşanmadan önce zor bi dönemden geçti psikolojik olarak yıpranmıştı o yüzden çocukluk olarak görmüyorum hep zor bi hayatı olmuş ve tekrar sıkıntı yaşayınca doğal olarak zorlandı kendini toparladı ve pişmanKonu ınatta ne ınadı anlatsanız bı
Bu yorumumdan sonra sızın kv de 1 ay bekledıgınızı okudum pısmansa kendı gelsın evlılık bu o sen varmı konu ne olursa olsun ortak bı cozum uretılmelı ve her ıkınızınde bır bırınızde soz hakkı olmalı. Sımdı o zora gelememıs kacmıs sız adım atsanız daha cok yapacak ve ıkıncıkez bıterse o evlılık bu sefer nefret olur aranızda o yuzden o gelıp pısmanım demeden adım atmayın benceOna düşüncesine göre ben onu yönetmek istiyordum oda bana karşı koymak için senin istediğin değil benim istediğim olucak diye düşünerek yaptı bunlar yaşanmadan önce zor bi dönemden geçti psikolojik olarak yıpranmıştı o yüzden çocukluk olarak görmüyorum hep zor bi hayatı olmuş ve tekrar sıkıntı yaşayınca doğal olarak zorlandı kendini toparladı ve pişman
Aynen öyle Annesi babamın evine ağlayarak bıraktı kadın onun uğraşması gerekiyor hata yapan oBu yorumumdan sonra sızın kv de 1 ay bekledıgınızı okudum pısmansa kendı gelsın evlılık bu o sen varmı konu ne olursa olsun ortak bı cozum uretılmelı ve her ıkınızınde bır bırınızde soz hakkı olmalı. Sımdı o zora gelememıs kacmıs sız adım atsanız daha cok yapacak ve ıkıncıkez bıterse o evlılık bu sefer nefret olur aranızda o yuzden o gelıp pısmanım demeden adım atmayın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?