- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.916
- 158
- 29
- Konu Sahibi Musmutluuu
-
İstiyor ki siz ona gelin.2.kez evlenirseniz,sen barışmak istedin diyip istediği gibi at koştursun.Telefonda engelli değilmişim ulaşmak isteseymişim ordan ulaşırmışım onun lafı bunlar
Sevmediğini düşünerek daha çabuk unutur ve soğurum diye bu söylediklerinizi defalarca kendime tekrarladım hatta 3 ay uğraştım sandım ki gerçekten nefret ettim soyadımı almak için gittiğimde ısrarla oda gelmek istedi avukatı aramış gözlerime bi bakışı var sanki hiç ayrılmamış sanki o üzüntüleri hiç o yaşatmamış gibi oldum 1 ayda zor kendime geldim Buda kendime gelmiş halimkaybetmemek icin elimden geleni yaptim diyor adam, yani elinden fazlasi gelmemis, yanlis anlama ama isteseydi milletin ne dedigi pek de umrunda olmazdi. engelini bile acmamis
Sevmediğini düşünerek daha çabuk unutur ve soğurum diye bu söylediklerinizi defalarca kendime tekrarladım hatta 3 ay uğraştım sandım ki gerçekten nefret ettim soyadımı almak için gittiğimde ısrarla oda gelmek istedi avukatı aramış gözlerime bi bakışı var sanki hiç ayrılmamış sanki o üzüntüleri hiç o yaşatmamış gibi oldum 1 ayda zor kendime geldim Buda kendime gelmiş halim
Tükürdüğünü yalama mevzusu onunki tamamen tabi sizin dediğiniz gibi de olabilir zaten beni baskın görüyormuş ya daha fena olurum diye düşünüyordur ama özlesin ya yazsın daha fazla acı çektirmesin ikimize de valla gıcık oluyorum onun yüzünden yaşadıklarıma bakınİstiyor ki siz ona gelin.2.kez evlenirseniz,sen barışmak istedin diyip istediği gibi at koştursun.
ah canim benim... umarim onun da icinde biraz sevgi varsa sana en yakin zamanda bi adim atar..
Çocuk istemem de boşanmak istemesini tetikledi mutsuz bir aileye çocuk olmazmış biz ayrılalım sen yöneticeğin birini bul dedi ve gittiAynı konu üzerinde bir kaç kere tartışınca biz mutlu olamayız diye koydu kafaya daha da dönmedi koca kafa ailesi yalvardı kızın bişeyi yok boşayacak diye ama yok dinlemedi hiç kimseyi şimdide millete ne diycem o kadar laf ediler yok dedim şimdi nasıl istiyorum diycem diyormuş ailem hiç kötü davranmadı onların yüzüne nasıl bakıcam diyormuş öyle duydum
Bende duysam saçmalık derdim ama yaşıyorumBir insan severse inat uğruna da boşanmaz ben sevene insan inat uğruna kavga eder bağırır çağırır evleri ayririr en fazla çeker gider ama boşanma işine girmez çünkü geri dönüş olmadığını bilir.
Mutlular mı bariBenim bir arakadaşım var aynı adamla 2 kez boşanıp 3 kez nikah kıydıolmaz diye birşey yok ama sizin durumunuzda esinizin adım atması önemli ama gurur yapmayın ömür gidiyor ve sevgi varsa kaçırmayın
Ya vermezse daha da alçalmış olucam gözünde'Özledim' diye mesaj atın çok mu zor. O da özlediyse karşılık verecektir.
Boşanmanızda ciddi bir sebep de yokmuş. Ne inat yahu. Biri alır gider sonra bir bardak soğuk su içersin artık üstüne. Bekle dur sen özleyedur sen!
2. Çocuğu yaptılar arada dalga geçiyolar bizim boşanma zamanımız yaklasiyo her 4 senede bir boşanıyoruz diye dışardan görünen mutlular ama kimse kimsenin içini bilemezMutlular mı bari
Hayat sadece bana kısa değil ki o desin ya ben sana haksızlık yaptım gel konuşalım diye karşıma geçmiş bide diyo ki ben seni aradım telefonun kapalıydı sonra da arasaydı ulaşana kadar çabalasaydı bu kadarcık mı çabaAyy sen yazsan ölürmüsün canım ya hayat kısa söyle sevdiğini ya bosversene mutluluk herşeyden önemli
Ortak arkadaşlarınızdan duyuma göre o da özlemiş neden cevap vermezse diye düşünüyorsunuz kadın isterse yapamayacağı şey yok bunu unutmayın.Ya vermezse daha da alçalmış olucam gözünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?