Özlemekten ölmeme ramak kala

kaybetmemek icin elimden geleni yaptim diyor adam, yani elinden fazlasi gelmemis, yanlis anlama ama isteseydi milletin ne dedigi pek de umrunda olmazdi. engelini bile acmamis
Sevmediğini düşünerek daha çabuk unutur ve soğurum diye bu söylediklerinizi defalarca kendime tekrarladım hatta 3 ay uğraştım sandım ki gerçekten nefret ettim soyadımı almak için gittiğimde ısrarla oda gelmek istedi avukatı aramış gözlerime bi bakışı var sanki hiç ayrılmamış sanki o üzüntüleri hiç o yaşatmamış gibi oldum 1 ayda zor kendime geldim Buda kendime gelmiş halim

ah canim benim... umarim onun da icinde biraz sevgi varsa sana en yakin zamanda bi adim atar..

İstiyor ki siz ona gelin.2.kez evlenirseniz,sen barışmak istedin diyip istediği gibi at koştursun.
Tükürdüğünü yalama mevzusu onunki tamamen tabi sizin dediğiniz gibi de olabilir zaten beni baskın görüyormuş ya daha fena olurum diye düşünüyordur ama özlesin ya yazsın daha fazla acı çektirmesin ikimize de valla gıcık oluyorum onun yüzünden yaşadıklarıma bakın

Aynı konu üzerinde bir kaç kere tartışınca biz mutlu olamayız diye koydu kafaya daha da dönmedi koca kafa ailesi yalvardı kızın bişeyi yok boşayacak diye ama yok dinlemedi hiç kimseyi şimdide millete ne diycem o kadar laf ediler yok dedim şimdi nasıl istiyorum diycem diyormuş ailem hiç kötü davranmadı onların yüzüne nasıl bakıcam diyormuş öyle duydum

Çocuk istemem de boşanmak istemesini tetikledi mutsuz bir aileye çocuk olmazmış biz ayrılalım sen yöneticeğin birini bul dedi ve gitti

Bende duysam saçmalık derdim ama yaşıyorum

Size değer verse o boşanma davası öncesi çeker kenara konuşurdu. Seven erkek kimsenin lafına bakmaz biz kadınlar gibi milleti takmaz. Yaşadıklarınızı siz bilirsiniz elbet oturun iyice düşünün aynı şeyler olursa katlanır mıyım.

Benim bir arakadaşım var aynı adamla 2 kez boşanıp 3 kez nikah kıydı olmaz diye birşey yok ama sizin durumunuzda esinizin adım atması önemli ama gurur yapmayın ömür gidiyor ve sevgi varsa kaçırmayın

'Özledim' diye mesaj atın çok mu zor. O da özlediyse karşılık verecektir.
Boşanmanızda ciddi bir sebep de yokmuş. Ne inat yahu. Biri alır gider sonra bir bardak soğuk su içersin artık üstüne. Bekle dur sen özleyedur sen!

Benim bir arakadaşım var aynı adamla 2 kez boşanıp 3 kez nikah kıydı olmaz diye birşey yok ama sizin durumunuzda esinizin adım atması önemli ama gurur yapmayın ömür gidiyor ve sevgi varsa kaçırmayın
Mutlular mı bari

Ya vermezse daha da alçalmış olucam gözünde

Ayy sen yazsan ölürmüsün canım ya hayat kısa söyle sevdiğini ya bosversene mutluluk herşeyden önemli
Hayat sadece bana kısa değil ki o desin ya ben sana haksızlık yaptım gel konuşalım diye karşıma geçmiş bide diyo ki ben seni aradım telefonun kapalıydı sonra da arasaydı ulaşana kadar çabalasaydı bu kadarcık mı çaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…