Özlemekten ölmeme ramak kala

Tek bildigim erkekler gercekten isterse inadini kirar. Su an boslukta muhtemelen. Boslukta olunca eskilere sararlar cunku. Seven ayrilamaz, inattan bile. Su an sen de bosluktasin. Hayatinda biri olsa idi sen de eskiye sarmazdin.
Hayatımda biri olma düşüncesi bile beni mutsuz ediyor kendimi kötü hissediyorum ben başkasını istemiyorum

Kayınvalidesinin evinde adam vazgeçsin geri gelsin diye beklemiş zamanında boşanmamak için. Konu hep adamlardan adım beklemek değil bence.
Haaa o kısmı görmedim ben. Konu adım beklemek değil de biraz da o Çabalasına döndü şu an o zaman.
Bilemiyorum ya sıkıntılı konuymuş o zaman.

Birlikte mutluluk olsa o seçeneğimiz yok mu
Tabi ki var. Ama zaten birlikte mutlu olacağına dair bir umudun olsaydı kim ne demiş, kime demiş, o gelmiş ben gitmişim diye düşünmezdin ki. Bazen pireler için yorgan yakılıyor, bazen develer pire oluyor evliliklerde. Sen hayatına aldığın adamı bizden daha iyi tanırsın. Eğer konuşmaya değer diyorsan hiç bir şey kaybetmezsin. Ha ille de konuşmak demek yarın yeniden evlenin demek değil. Belki tamamen bitmesi için belki devam etmesi için söylenmemiş bir kaç söz vardır. Kim bilir? :KK24:

Tabi ki var. Ama zaten birlikte mutlu olacağına dair bir umudun olsaydı kim ne demiş, kime demiş, o gelmiş ben gitmişim diye düşünmezdin ki. Bazen pireler için yorgan yakılıyor, bazen develer pire oluyor evliliklerde. Sen hayatına aldığın adamı bizden daha iyi tanırsın. Eğer konuşmaya değer diyorsan hiç bir şey kaybetmezsin. Ha ille de konuşmak demek yarın yeniden evlenin demek değil. Belki tamamen bitmesi için belki devam etmesi için söylenmemiş bir kaç söz vardır. Kim bilir? :KK24:
Hala verilmemiş eşyalar var birbirimize ne o verebiliyor ne ben
Benim vermemekteki düşüncem kenarda bi sebebim kalması belki onunda öyledir

Hala verilmemiş eşyalar var birbirimize ne o verebiliyor ne ben
Benim vermemekteki düşüncem kenarda bi sebebim kalması belki onunda öyledir

İşte bilemezsin. Psikolojide de bu böyledir, başkası adına niyet okumak mantıklı olmaz. Eski eşin bile olsa. Sonuçta arada darp yoksa, şiddet yoksa, birbirinizin yüzüne bakamayacaginiz bir kavganiz olmadiysa bir yere davet edip geçen zamanın hatırına bir kahve ismarlayip konuşmaktan zarar gelmez. Tabi bu benim fikrim. Dediğim gibi yaşananlari biz bilemeyiz.

Sevmedigim kaynanamın sevdiğim bir sözü vardır kimse iyi kocasını boşamaz.Yani boşanmak Türk toplumunda hala tabu bir insan bunu yapıyorsa gerçekten bıkmıştır denenmiş bir daha denenmez derler
Benim kaynanamda gelen gideni aratır derdi 😀

İşte bilemezsin. Psikolojide de bu böyledir, başkası adına niyet okumak mantıklı olmaz. Eski eşin bile olsa. Sonuçta arada darp yoksa, şiddet yoksa, birbirinizin yüzüne bakamayacaginiz bir kavganiz olmadiysa bir yere davet edip geçen zamanın hatırına bir kahve ismarlayip konuşmaktan zarar gelmez. Tabi bu benim fikrim. Dediğim gibi yaşananlari biz bilemeyiz.
Gelişme olursa mutlaka tekrar görüşlerinizi istiycem 😊

Kimse ozlemekten olmez, o konuda iciniz rahat olsun.
Inattan bosaniliyorsa da demek ki evlilik olgunlugunda degilsiniz, ikinoz veya tekiniz, boyle yazanlara kizmayin.
Yeniden deneyecekseniz de flort asamasini uzun tutun.

Hayatımda biri olma düşüncesi bile beni mutsuz ediyor kendimi kötü hissediyorum ben başkasını istemiyorum
Su an cok yeni ayrilik. Ben de bosanmanin ilk zamanlari oyle idim. Sadece hayirlisini iste. Denenmisi denemeni tavsiye etmem. En fazla 4 ay suruyor sonra tekrar ayni oluyor hersey. Tecrubeyle sabit. Gerci biliyorum biz ne desek bos. Insan kendi yasayip tecrube edinmek istiyor.

Son düzenleme:
Belki de böyle böyle unutacam ama bakalım hayırlısı

Kavga eder etmez anlatım da rahatlayım diye hemen çevremize anlatıyoruz. Ondan sonra barışmak istesekte çevre baskısıyla barisilmiyor. Benim kaynimla eşi bu yüzden mecbur kaldılar ayrılacaklar gibi. Ama gurur yapıyorlar çünkü herşeyi döktüler ortaya

Aşkta gurur olmaz. İnattan boşanma turşu suyu limondan mı sirkeden mi muhabbeti gibi bişey ki çok ütopik bir durum bu yeşilçamdan bir demet gibi. Demek ki siz bir çift değilsiniz, olamamışsınız. Şimdi olduracak olan ne olacak. Özlüyorum bile diyemiyorsunuz. İletişimsizlik diz boyu. Evlilik olmuş evcilik.

Hep söylüyorum evlilik için ehliyet şart.

Kavga eder etmez anlatım da rahatlayım diye hemen çevremize anlatıyoruz. Ondan sonra barışmak istesekte çevre baskısıyla barisilmiyor. Benim kaynimla eşi bu yüzden mecbur kaldılar ayrılacaklar gibi. Ama gurur yapıyorlar çünkü herşeyi döktüler ortaya
Bin defa söyledim aileleri karıştırıcak bişey yok diye dinlemedi şimdi ne diycem diye dönemiyor lafından

Aşkta gurur olmaz. İnattan boşanma turşu suyu limondan mı sirkeden mi muhabbeti gibi bişey ki çok ütopik bir durum bu yeşilçamdan bir demet gibi. Demek ki siz bir çift değilsiniz, olamamışsınız. Şimdi olduracak olan ne olacak. Özlüyorum bile diyemiyorsunuz. İletişimsizlik diz boyu. Evlilik olmuş evcilik.

Hep söylüyorum evlilik için ehliyet şart.
Söyledikleriniz durumumuza uygun olmadığı için size yorum yapmıyorum

Back
X