Özlemekten ölmeme ramak kala

Gururunu kırabilirse gelecek. Belki de bu sefer hiç gitmemek için gelecek. İnşallah öyle de olur :)
İnşallah canım ben bekliyorum gelicek biliyorum ama zaman alıyor işte onun hareket etmesi 😊merak etmesi kaç ayı buldu

Ayy gözlerim doldu valla haklısın kuzum ne zor günlerdi ya o günleri unutturmak için çaba göstermesi gerekiyor çekinmesi değil

Valla cekinecek bir seyi yok. Olur da bir barisma hamlesi yaparsa cekinmesi gereken biri varsa o da sensin. Boyle bir adama guvenip tekrar yola cikmak bana ne kazandirir, ne kaybettirir diye cekinmesi gereken sensin. Cekinecek adam durduk yere bosanmazdi. Boyleleri akillanmaz kuzum. Rabbim onune kiymet bilecek iyi insan cikarsin insAllah. Kendi kurdugu ailenin farkinda olmayip bos yere bosanan insan akillanmaz.

Valla cekinecek bir seyi yok. Olur da bir barisma hamlesi yaparsa cekinmesi gereken biri varsa o da sensin. Boyle bir adama guvenip tekrar yola cikmak bana ne kazandirir, ne kaybettirir diye cekinmesi gereken sensin. Cekinecek adam durduk yere bosanmazdi. Boyleleri akillanmaz kuzum. Rabbim onune kiymet bilecek iyi insan cikarsin insAllah. Kendi kurdugu ailenin farkinda olmayip bos yere bosanan insan akillanmaz.
Neyse büyük konuşmayım şimdi Allah hakkımızda ne hayırlıysa onu yaşatsın inşallah

Umutsuz seni uzun zamandır takip ediyorum. Sen çok duygusal neşeli cıvıl cıvıl birine benziyorsun. Yuksek enerjili etrafına gülücükler saçan, poztifi ruhlu bir kadınsın. Eski eşin senin enerjini sömürmek istemiş ama sen kendine çok değer verdiğin için sınırlarına girememiş. Acikcasi bosanmak isterken istedigu sey senin direncini kirip istedigi konuma seni getirmekti.

Açıkçası itaat beklentili bir adam karşındaki. Senin naif karakterinden faydalanmak istiyor. Pes edip dönersen buğuzu artacak. Bak sevgiye ilgiye tav olan birisin. Bu sekilde senden ayrıldı ki avsın sen onun için.

Şuan basiretin bağlı gibi göremiyorsun bunları ama ben dışardan bir gözle sana söyleyim olacakları. Muneccim değilim ama yaşadıklarımdan öğrendiğim şey şu = Sen bu adama dönersen bir şekilde, çok kısa bir süre sonra kendini kaybedip hiç olmadigin birine dönüşüp sınır krizleri gecireceksin.

Belki de yaşadın bunları bir önceki evliliğinde. Sonra adam karşına geçip sen sorunlusun diyecek sana.

Sen bir kez daha evlenerek, elinden geleni yaptığını ama olmadığını göreceksin. Vicdanın belki rahat olacak. Ama kaybolan yılların olacak.

Hayattan daha agir dersler almak için kendini ateşe atma derim.

Sevgi böyle bir şey değil. Gerçekten sevilince seni olduğu gibi kabul ettiğini görürdün. Şuan sana yaşattığı çelişkiler bile sAna iyi gelmiyor bak gör bunları. Haksızlığa uğramaya devam ediyorsun. Karşıdaki kişi biliyor beklentini.

Sen bence resti çek ve arkana bakma her yerden engelle her yerden. Ancak boyle unutabilirsin

Umutsuz seni uzun zamandır takip ediyorum. Sen çok duygusal neşeli cıvıl cıvıl birine benziyorsun. Yuksek enerjili etrafına gülücükler saçan, poztifi ruhlu bir kadınsın. Eski eşin senin enerjini sömürmek istemiş ama sen kendine çok değer verdiğin için sınırlarına girememiş. Acikcasi bosanmak isterken istedigu sey senin direncini kirip istedigi konuma seni getirmekti.

Açıkçası itaat beklentili bir adam karşındaki. Senin naif karakterinden faydalanmak istiyor. Pes edip dönersen buğuzu artacak. Bak sevgiye ilgiye tav olan birisin. Bu sekilde senden ayrıldı ki avsın sen onun için.

Şuan basiretin bağlı gibi göremiyorsun bunları ama ben dışardan bir gözle sana söyleyim olacakları. Muneccim değilim ama yaşadıklarımdan öğrendiğim şey şu = Sen bu adama dönersen bir şekilde, çok kısa bir süre sonra kendini kaybedip hiç olmadigin birine dönüşüp sınır krizleri gecireceksin.

Belki de yaşadın bunları bir önceki evliliğinde. Sonra adam karşına geçip sen sorunlusun diyecek sana.

Sen bir kez daha evlenerek, elinden geleni yaptığını ama olmadığını göreceksin. Vicdanın belki rahat olacak. Ama kaybolan yılların olacak.

Sevgi böyle bir şey değil. Gerçekten sevilince seni olduğu gibi kabul ettiğini görürdün. Şuan sana yaşattığı çelişkiler bile sAna iyi gelmiyor bak gör bunları. Haksızlığa uğramaya devam ediyorsun. Karşıdaki kişi biliyor beklentini.

Sen bence resti çek ve arkana bakma her yerden engelle her yerden. Ancak boyle unutabilirsin
Hakkımdaki güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim şuan kendimi rest çekmeye hazır hissetmiyorum biraz zaman geçsin su akar yolunu bulur 😊güzel kalbiniz için teşekkür ederim

NASIL güzel anlatmışsınız aynı olayı ben yaşadım.çok sakin bir insanken sinir krizleri geçirip adımı deliye çıkartıp boşanan biriyim gerçekten bazı erkekler susarak ve hamle yaparak bilerek yapıyor.

Merhaba kızlar
Eski eşimle ortak arkadaşımız olan bi çift var hafta sonu onlarla görüştüm. Onunla ilgili konuştuk oda düşünmeden edemiyormuş falan Bide paylaşım falan yapmış Twitter da içeriği kaybetmemek için elimden geleni yaptım gibi bişey
Bu arada ben zaten unutamıyordum şimdi daha da çok özlediğimi hissediyorum böyle içim içime sığmıycak kadar özlüyorum napıcam ben 🥺
Sevgi nasil kazaniliyor da bir inat ugruna kaybedilebiliyor işte. Size muhakkak yazacaktir yazdiginda umursamaz davranmayin sans verin bence. Cunku ortada elle tutulur bir sebep yok inat diyorsunuz. Aldatma, evine sahip cikmama, siddet gibi sebepler olur insan uzak durur ama bunlar ve benzerleri yoksa niye yeniden olmayasiniz

Sevgi nasil kazaniliyor da bir inat ugruna kaybedilebiliyor işte. Size muhakkak yazacaktir yazdiginda umursamaz davranmayin sans verin bence. Cunku ortada elle tutulur bir sebep yok inat diyorsunuz. Aldatma, evine sahip cikmama, siddet gibi sebepler olur insan uzak durur ama bunlar ve benzerleri yoksa niye yeniden olmayasiniz
Yazdığı hesabı engelledim kendine ait olmadığı için bidaha yazar mı bilmiyorum 🤷‍♀️ Öyle sebepler yok evet yanlış hareketleri oldu ama bende tamamen suçsuzum demiyorum hayırlısı bakalım

Adam tam bir ömür törpüsü yalnız.hep boylemiydi acaba, hani erkekler ilişki kurmak için en başta peşinden çok koşarlar falan o zamanlar nasıldı

Tabi mahkeme günü herkes kavga ederek çıkıyor biz bi köşeye çekildik sohbet ediyoruz üşürsün sen diye camı falan kapattı dedim biz napıyoruz burda diye bi yola çıkınca dönüş olmuyor ya öyle bişey bizimkisi

Ayy yeşilçam filmi mi bu nasıl iş. Karısının üşümesini bile istemeyecek kadar düşünen adam o kadın kendisini bir ay boyunca beklerken neredeymiş aklı. Ha o zaman cepteydi değil mi? Hakkınızda hayırlısı olsun. Eğer hâlâ birleşmek gibi bir isteğiniz varsa karşıdan bir adım gelirse ona göre davranın. Seven adam inat etmez

Ayy yeşilçam filmi mi bu nasıl iş. Karısının üşümesini bile istemeyecek kadar düşünen adam o kadın kendisini bir ay boyunca beklerken neredeymiş aklı. Ha o zaman cepteydi değil mi? Hakkınızda hayırlısı olsun. Eğer hâlâ birleşmek gibi bir isteğiniz varsa karşıdan bir adım gelirse ona göre davranın. Seven adam inat etmez
Yeşilçam filmleri kadar saçmayız belki ama iyiydik Yanyana

Yanlış anlamayın kötü amaçla yazmadım ama evlilikte inat olmaz. Ha olur da inada boşanma olmaz. Evlilik olgunluk ister. Emek ister. Özveri ister
Haklısınız ama anne baba sıkıntılı ve ayrı büyümüş belki ben ondan bu dediklerinizi gösteremedi
Belki de sadece yaşanması gerekiyordu bilmiyorum yaşandı bende yaşadım engel olamadım

Haklısınız ama anne baba sıkıntılı ve ayrı büyümüş belki ben ondan bu dediklerinizi gösteremedi
Belki de sadece yaşanması gerekiyordu bilmiyorum yaşandı bende yaşadım engel olamadım

Hayat bu başımıza ne geleceğini bilemeyiz. Dediğiniz gibi belki de yaşanması gerekiyordu . Eski kocanız inşallah aklını başı alır. Ama huy değişmez. Allah yardımcınız olsun. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Bişey söyleyim mi benim de tanıdığım bir çift boşandı. O evlilikte en sorunlu kişi adamdı. Kadın da az değildi ama kadını da o hale getiren koca kişisiydi. Artık bi süre sonra kadın dayanamadı 20 küsür yıllık evliliği bitirdi. Adam yıllarca bekledi ben karımla birleşeceğim tekrar dedi başka bişey demedi. 5 yılın sonunda barıştılar tekrar ama şu an hiçbişey eskisi gibi değil. İllaki bi soğuma olmuş.

O yüzden barışırsanız da oturun konuşun. Eteğinizdeki taşları dökün. Gerekirse yardım alın. Birbirinizi değiştirmeye çalışmayın. Olduğunuz gibi kabul edin.

Back
X