Özlemek de sevdaya dahil geçer yan yana gelince Aşk zor iştir vesselam ne akla söz geçer ne kalbe bunlar güzel duygular gerçek sevdaları daima güçlendirir az sabır :)...Su an kizlarla disaridayim. Ama aklim fikrim nisanlimda.
Nisanlimin enistesi ve kuzeni geldi, onunla kaliyor. 2 haftaya yaklasti ve 17 nisana kadar da burdalar.
Ben nisanlimi cok ozledim.
1 hafta oldu gorusemedik.
Tabi ki enistesi varken evinde kalmak istemiyorum. Kalabalik yapmak istemiyorum.
Disarida yemek falan yiyoruz ama hicbir sey ona sarilip film izlemek gibi olmuyor
Ya da birlikte uyumak gibi...
Uff cok skldim.
Eminim ayni evde kalamayanlar ya da bir sekilde ayri dusenleriniz vardir. Nasil bas ediyorsunuz acaba
O kadar da degil. hep hayatimi yasayacak ve dusunecek vakti bulabildim cok sukurSiz tıp öğrencisisiniz o kadar düşünecek vakti nerden buluyorsunuz ki?
Yorgunluktan direk yatak döşek uyumanız lazım.
Ben üniversitede öyleydim. Canım çıkardı kimseyi düşünemezdim.
İyiymiş o zaman, tebrikler. Benim tıp okuyan arkadaşım yüzünü bile yıkayamazdı ondan öyle dedim.O kadar da degil. hep hayatimi yasayacak ve dusunecek vakti bulabildim cok sukur
Ozlem iyidir iyi.Birbirinize olan sevginizi güçlendirir.Her gun görüntülü konusun.Su an kizlarla disaridayim. Ama aklim fikrim nisanlimda.
Nisanlimin enistesi ve kuzeni geldi, onunla kaliyor. 2 haftaya yaklasti ve 17 nisana kadar da burdalar.
Ben nisanlimi cok ozledim.
1 hafta oldu gorusemedik.
Tabi ki enistesi varken evinde kalmak istemiyorum. Kalabalik yapmak istemiyorum.
Disarida yemek falan yiyoruz ama hicbir sey ona sarilip film izlemek gibi olmuyor
Ya da birlikte uyumak gibi...
Uff cok skldim.
Eminim ayni evde kalamayanlar ya da bir sekilde ayri dusenleriniz vardir. Nasil bas ediyorsunuz acaba
Benim evet tesekkur ederimOzlem iyidir iyi.Birbirinize olan sevginizi güçlendirir.Her gun görüntülü konusun.
Ayrica o profildeki siz misiniz?Eger sizseniz maşallah derim baska bir sey demem.
Tip fakultesinde misiniz?Ay cok guzel.Hacettepe mi peki?Ankara deyince.Benim evet tesekkur ederim
Niye ayrilsin kiz ozlemden ölüyorAyrıl bence.
Zaten sayili fakulte oldugu icin isim vermesem daha iyi olur galibaTip fakultesinde misiniz?Ay cok guzel.Hacettepe mi peki?Ankara deyince.
Yok tabiki zorunlu degilsiniz bu konuda.Hacettepe mi diye merak ettim sadece ben.Zaten sayili fakulte oldugu icin isim vermesem daha iyi olur galiba
Belki de okulun stresinden bu kadar agir ozluyor olabilirimIntern olmusken nöbet + tus + yaşam mücadelesi derken nişanlını özlemen bile iyi bir sey bence
17sine az kalmış zaten sıkma canını
Hayir tabi ki yanlis anlamadim:)Yok tabiki zorunlu degilsiniz bu konuda.Hacettepe mi diye merak ettim sadece ben.Umarim yanlis anlamamissinizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?