- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Ozlemek ozlenmek guzeldir. Hergun bıcık bıcık gorusmektense boylesi daha guzel.Su an kizlarla disaridayim. Ama aklim fikrim nisanlimda.
Nisanlimin enistesi ve kuzeni geldi, onunla kaliyor. 2 haftaya yaklasti ve 17 nisana kadar da burdalar.
Ben nisanlimi cok ozledim.
1 hafta oldu gorusemedik.
Tabi ki enistesi varken evinde kalmak istemiyorum. Kalabalik yapmak istemiyorum.
Disarida yemek falan yiyoruz ama hicbir sey ona sarilip film izlemek gibi olmuyor
Ya da birlikte uyumak gibi...
Uff cok skldim.
Eminim ayni evde kalamayanlar ya da bir sekilde ayri dusenleriniz vardir. Nasil bas ediyorsunuz acaba
Nisanlimi ozleyince neden hayatimin merkezine koymus oldugumu anlamadim.Fazla abartiyorsunuz millet aylarca asker yolu gozluyor.
Uc bes gun gormemek ozlem bile sayilmaz.ayrica bu kadar hayatinizn merkezine koymayin derslerjnize odaklanin evlenince zaten her gun ayni evde olacaksiniz
Boyle bir iliskiye sahip olma sansiniz olsaydi siz ne derdiniz acabaBi evlenseniz de rahat etseniz, tabi biz de
Gerçi evlenseniz bu defa da eşim de eşim eşim diyecek potansiyel görüyorum sizde.
Azıcık özlem ilişkiyi taze tutar unutmayın.
AnlatamadinizAynı evde kalamayanlar mı ?
Nişanlıyken aynı evde kalma gibi bir kural mı var da kalamayanlar bu durumla nasıl baş ediyo diye sordunuz anlayamadım
Anneannemin bir sözü vardır "doycanız doycanız takkeye de koycanız" bilmem anlatabildim mi
Ne güzel yazmışsınÖzlemek de sevdaya dahil geçer yan yana gelince Aşk zor iştir vesselam ne akla söz geçer ne kalbe bunlar güzel duygular gerçek sevdaları daima güçlendirir az sabır :)...
Siz tıp öğrencisisiniz o kadar düşünecek vakti nerden buluyorsunuz ki?
Yorgunluktan direk yatak döşek uyumanız lazım.
Ben üniversitede öyleydim. Canım çıkardı kimseyi düşünemezdim.
Amaaan boşver be canım git git sen kal orda eniştesi kuzeni takılırsınızAnlatamadiniz
Eşim de eşim ,kocişim de kocişim, bebişimin babası da babası, uykuda bile özlüyorum evimin direğini diye bağırmayı tercih etmiyor oluşum sizi yanılmış sanırım. Kuyumcu bağırmaz ,pazarcı bağırır derler ya acaba neden?Boyle bir iliskiye sahip olma sansiniz olsaydi siz ne derdiniz acaba
Burdan biraz bagiriyor gibi gorundunuz. Bana bir sey ispatlamaniza gerek yok sakin olunEşim de eşim ,kocişim de kocişim, bebişimin babası da babası, uykuda bile özlüyorum evimin direğini diye bağırmayı tercih etmiyor oluşum sizi yanılmış sanırım. Kuyumcu bağırmaz ,pazarcı bağırır derler ya acaba neden?
Tusu kazaninca insallahAyşenaz düğün ne zaman?
Çarşıdan gayret kuşağı alıyorsun onu beline sıkıca bağlıyorsunSu an kizlarla disaridayim. Ama aklim fikrim nisanlimda.
Nisanlimin enistesi ve kuzeni geldi, onunla kaliyor. 2 haftaya yaklasti ve 17 nisana kadar da burdalar.
Tabi ki enistesi varken evinde kalmak istemiyorum. Kalabalik yapmak istemiyorum.
Disarida yemek falan yiyoruz ama hicbir sey ona sarilip film izlemek gibi olmuyor
Uff cok skldim.
Eminim ayni evde kalamayanlar ya da bir sekilde ayri dusenleriniz vardir. Nasil bas ediyorsunuz acaba
ben cok umursamıyorum....yalnızlıgı severim... sen sadece 1 haftadan bahsediyorsun ben ise 4 ay bekliyorum....Su an kizlarla disaridayim. Ama aklim fikrim nisanlimda.
Uff cok skldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?