Özlemin özlemi olmadıözlemcim negatif sonuç aldım tedavimden çok şükür zor günleri atlattık şimdi toparlanma zamanı donmuşları denemk için hem moral hem enerji toplamam gerekiyor.Seninde donmuşmuydu?
canım benim çok üzüldüm ama herşeyde vardır bir hayır değil mi demek zamanı günü gelmemiş
toparlanmana sevindim yolumuza devam etmek zorundayız canım
benim donmuş değildi ama bunu kafana takma dondurulmuşlarla hamile kalan çok insan var
hem şanslısın canım bak dondurulmuşların var
benimde 1 tane donduruldu bakalım bu olsun sonra onuda düşünürüz
ya hiç dondurulmuş olmasaydı aynı şeyleri yeniden yaşaydın ilaçları
şükret canım benim olacak allahın izniyle
dualarım seninle canım:Saruboceq:
yeni yolculuk ne zaman başlayacak peki?
Allah razı olsun canım.rabbim evladını sana bağışlasın inşallah
hemen düşünmüyorum özlemcim sene sonu inşallah bakalım
özlemcim ve dünya tatlısı bebeği kırılmayın bize affedin bizi.dün hemen gelince mayıs anneleri topiğinde buldum kendimi sanada yazıcaktım sonra anneme falan gittik unuttum sonunda bende hamileyimmmmm:CüvCüv::teytey: allahım senin,benim herkesin bebeğini korusun.bi daha ki kontrolümüz 1 ay sonra şu an tam 6 haftalık hamileyim.sende gelişmeleri yaz ne zaman gidiceksin doktora?
canım benim nasıl sevindim inanamazsın....
demek 6 haftalık oldunuz ha maşallah rabbim tamamına erdirsin inşallah...
bende 1-2 haftaya giderim 2li test varya:)))
dua et bize sorun çıkmasın teyzesi...
çok teşekkürler özlem teyzesi.ederim tabii etmez olur muyum hiç allahın izniyle hiçbir sorun çıkmaz içini ferah tut.bende kalp atışlarını duymaya gidene kadar yolda hep dua ettim rabbime binlerce kez şükürler olsun onu da duyduk.sizinde hiçbi sorun çıkmıcak dualarıma bunu da eklicem.kendinize iyi bakın öptüm.zemuszemus
canım yavrum nasılsın bugün ,büyüyor musun sağlıcakla ?
annen hasta oldu yavrum grip oldu
şimdi seni korumak için uğraşıyorum ne yesem ne içsem diye
sana zarar vermekten çok korkuyorum yavrum
ahh özlemcim grip mi oldun ? hayy allah ya burda da herkes grip bende çok korkuyorum olcam diye.canım bol bol meyve ye mandalina falan çıktı ya bol bol tüket ıhlamur iç.yaa aslında bazıları ıhlamur zararlı bazlıları diil diyo bi araştır istersen çok geçmiş olsun.bol bol dinlen yat bakalım.merak etme bizim bebeklerimiz çok güçlü bişey olmaz onlara öptüm seni.
mavim canım çok teşekkür ederim darısı en kısa zamanda başınıza inşallah .......
valla topikteki herkese dua ediyorum rabbim kabul etsin ....
inşallah sendende güzel haberi alacağız canım sende kurtulacaksın....
özlemmmmmmm hamileyim yazacaksın :)))
bende çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sevineceğim.....:teytey:
inşallah özlem inşallah....
benimde 6 yıllık özlemim son bulur inşallah bigün...
rabbim bu uğurda uğraşan hiç kimsenin kucağını boş koymasın inşallah...
buraya bebişinin resimlerinide eklersin inşallah....
doğduğunda ne güzel kokar kimbilir mis gibi cennet kokusu...
yumuk yumuk elleri ayakları...o pamuk gibi teni...ne tatlı bişeydir kimbilir anne olmak...
rabbim nazarlardan kem gözlerden korusun seni ve kuzunu maşallah subhanallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?