Özlem'in Özlem'i

canim cokk sagol bi tanem//evet onceden sperm vardi..inanamadim yani nasil sifira iner...ameliyat bir umut insallah hersey yoluna girer..seninde esin oldu demek ameliyat..ne zaman sonra spermler yukselmeye basladi peki..ameliyattan kac ay sonra..bazilari 3 ay sonra belli olur diyo bazilari 6 ay...canimm benimmm dualarini esirgeme benden..Rabbim melegini sag salim bagislasin sana insallah..dikkat et kendine canim..

canım benim düzelecek herşey inşallah ama siz beslenmenize falan dikkat edin tamam mı ?
evet ameliyattan sonra beklemek gerekiyor en iyi sonucun 6 ay ile 1 yıl arasında olduğunu söylüyorlar..
aslında bizimkinde çok sorun yoktu biraz boşuna olduk gibi oldu işte küçük yerde olunca inanıyorsun ne varsa yaptırıyorsun((
siz keşke başka bir yere daha sayım yaptırsaydınız canım belkide yanlıştır...
hiç esirgermiyim her zaman ediyorum rabbim sanada tez zamanda verecek canım benim yeterki sabret
sağol canım benim rabbim hepimizi korusun inşalah...

yavrum annesinin de babasının da kıymetlisi seni nasıl bekliyoruz bir bilsen daha miniciksin ama inşallah rabbimin izniyle kocaman olacaksın.... sağlıkla gel yavrum benim...

aşkımmmmmmm bugün nasılsın bakalım? bence büyüyorun valla sol kasığıma azcık baskılama yapıyorsun gibi geliyor, büyü annem sen ,ben senden gelene razıyım yavrum benim... dün ilk defa soğan kokusunu sevmedik :) ama sen baban gibi yemek seçme olur mu yavrum :)

canim benim..2 ayri yerde 3 gun arayla test yaptirdik ayniydi sonuc..sifir yani..bazen umudumun tukendigini hissediyorum ama Rabbimden gelen herseye sukrolsun sonucta...sende kendine cok cok dikkat et canim benim...

canim benim..2 ayri yerde 3 gun arayla test yaptirdik ayniydi sonuc..sifir yani..bazen umudumun tukendigini hissediyorum ama Rabbimden gelen herseye sukrolsun sonucta...sende kendine cok cok dikkat et canim benim...

anladım canım benim... eee sebebi neymiş varikosel çok mu ilerlemiş ondan mı azalmış? yooo asla öyle düşünme ne olur ya diyorum ya yan komşumun bir akrabasının sadece 6 tane spermi varmış ve şu an ikiz bebişleri var ne olur rahat ol canım benim.. havuç suyunu, keçiboynuzunu ihmal etmeyin.... herşey yoluna girecek bol bol dua edin... sende kendine çok dikkat et canım benim...opuyorumnanaktan

cennet okulum seni kucağıma alacağım günü nasıl sabırsızlıkla beklyiorum bir bilsen
bir bilsen anne ben daha çok küçüğüm büyümem gerek dersin gerçi:)))
ama senin özlemin beni öyle çok sardı ki seni şimdiden çok merak ediyorum
kız ya da erkek ol benim için hiç fark etmez yeterki sağlıcakla gel hayırlı bir evlat ol
annende babanda seni çok ama çok seviyor ve ÖZLEMLE bekliyor canım yavrum
ömrüme güneş gibi doğdun seninde ömrün pırıl pırıl geçsin inşallah yavrum
rabbim sana sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah meleğim benim....

sağol deniz teyzesi, rabbim sana da en kısa zamanda versin inşallahhhhhhhhhhhhhh.........
dönis oğlan gelecek daha amerikayı batıracak:))

annecim canım yavrum bugün çok ama çok yorulduk...
bugün annen ve sen nöbet tuttu biliyor musun?
nöbet ne anne diye sorarsan , öğretmenler için kurulmuş tuzak :))) bel ve sırt ağrısı,ayak şişmesi işte nöbet bu:)))
sen kim bilir ne olmak isteyeceksin miniğim benim....
ne istersen hangi mesleği yapmak istersen hep yanında olacağım yavrum sen yeterki mutlu olacağın işi yap...
bende öğrencilerimle aslında çok mutluyum ama şimdi çabuk yoruluyorum
sakın kendini bu yüzden suçlama yavrum senin yüzünden değil:)))
senin varlığın benim için herşeye bedel sen yeterki sağlıklı ol,sıhhatli ol o bana yeter :)))
ben çekerim her şeyi ne olacak çoğu gitti azı kaldı
ne kaldı şunun şurasında annem 7 ay kadar :)))
seni sabırsızlıkla bekliyorum annemmmmmmmm.....:ecrin_bebek:

annem seni unuttuğumu düşünme asla...
dün fatma teyzenler erzuruma taşındılar bizdelerdi ve benim zamanım hiç olmadı
yoksa sen hem aklımda hem yüreğimdesin her zaman:)))
seni çok seviyorum yavrum benim...

umudumsun sen benim
herşeyimsin
sana bağlı bundan sonra herşey
sen nasıl istersen öyle olacak
daha gelmeden düzene soktun bebeğim
annen ve baban hasretle seni bekliyor unutma
büyü yavrum dualarım seninle annemmmmmmmm.....

annesinin nurtanesi
birtanesi
pamukşekeri
sevdiceği
oyyy kurban olurum ben sana ....
senden haberi olan kişilere bugün hürü teyzeni ekleyeceğiz kesin ağlar şimdi o :))))
ama inan sen bizim hep mutluluktan gözlerimizi yaşarttın yavrum
inşallah bu bir ömür boyuncada böyle olur
başarılarınla bizim gözlerimizi yaşartırsın canım benim.......

bebeğim bugün nasılsın bakalım?
kocaman oldun mu yavrum sen:)))
seni çok merak ediyorum acaba nasıl bir bebek olacaksın
ama ne olursa olsun huyun biz seni çok seveceğiz bebeğim
sen özlenensin
bizim birtanemizsin
kıymetlimizsin
herşeyimizsin
senin için neler yapabilirim diye düşünüyorum daha şimdiden
bebeğim rahat etsin diyorum
annem seni çok seviyorum
uzun bir bekleyişin ardından güneş gibi doğdun ömrümüze
ışığım oldun umutsuz hayatımda
babanı da beni de gelişin öyle mutlu ett ki
dün akşam hürü teyzen de öğrendi o da sevinçten ağladı
yavrum,birtanem ,ışığım bizi hep sevinçten ağlat olur mu :)))
seni öpüyorum bebeğim benim...

yolculuğunu taaa en başından okudum ve inan çok mutlu oldum senin adına....rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin.
bende 2 yıl aradam sonra dondurulmuşlarımı denicem..inşallah hayırlısı olur hakkımızda...

canım ilgine çok teşekkür ederim ......amin hepimizin inşallah...
demek yeni bir yolculuğa başlıyorsun hadi hakkında hayırlısı olsun:)))
benden sana tek tavsiye sadece İNAN canım inanki olsun ,rahat ol, dualarım seninle...:Saruboceq:
inşallah güzel haberinide alacağım buradan:)))
ne zaman başlıyorsun peki?

allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin bebişini...darısı başımıza....
ne güzel kurtuldun tedavilerden...maşallah subhanallah

mavim canım çok teşekkür ederim darısı en kısa zamanda başınıza inşallah .......
valla topikteki herkese dua ediyorum rabbim kabul etsin ....
inşallah sendende güzel haberi alacağız canım sende kurtulacaksın....
özlemmmmmmm hamileyim yazacaksın :)))
bende çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sevineceğim.....:teytey:

canım bebeğim
minik kelebeğim içimde senin varlığını hissetmek öyle güzel ki
birde kendini hissettirsen kimbilir nasılda mutlu olurum
yavrum sana hep dua ediyorum rabbim kabul etsin,sağlıcakla gel canım benim....
özlenensin sen canımsınnnnnnnnn

hayatımın baharı hayatıma ömrüme gönlüme hoşgeldin yavrum seni çok seviyorum canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…