canım ya evet özlettin kendini valla.. allaha şükür herşey yolunda inşallah öylede devam eder...
aaa bende şaşırdım nasıl 0 olur ya daha önce vardı değil mi?
neyse geçmiş olsun canım ya allah sabır ve kolaylık versin, ama biraz beklemeniz gerekecek çünkü benim eşimde olmuştu ...
inşallah canım sanada nasip edecek sen hiç meraklanma çevremizde 3-5 tane spermi olup hamile olan o kadar varki duyduğumuz sizinde olacak inşallah allah büyük canım.....
dualarım seninle....
canım benim düzelecek herşey inşallah ama siz beslenmenize falan dikkat edin tamam mı ?
evet ameliyattan sonra beklemek gerekiyor en iyi sonucun 6 ay ile 1 yıl arasında olduğunu söylüyorlar..
aslında bizimkinde çok sorun yoktu biraz boşuna olduk gibi oldu işte küçük yerde olunca inanıyorsun ne varsa yaptırıyorsun((
siz keşke başka bir yere daha sayım yaptırsaydınız canım belkide yanlıştır...
hiç esirgermiyim her zaman ediyorum rabbim sanada tez zamanda verecek canım benim yeterki sabret
sağol canım benim rabbim hepimizi korusun inşalah...
canim benim..2 ayri yerde 3 gun arayla test yaptirdik ayniydi sonuc..sifir yani..bazen umudumun tukendigini hissediyorum ama Rabbimden gelen herseye sukrolsun sonucta...sende kendine cok cok dikkat et canim benim...
yolculuğunu taaa en başından okudum ve inan çok mutlu oldum senin adına....rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin.
bende 2 yıl aradam sonra dondurulmuşlarımı denicem..inşallah hayırlısı olur hakkımızda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?