Özlem'in Özlem'i

sağol canım benim rabbim olmayan ve isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhhhhh....

bebeğim , bitanem, aşkım yarın büyük gün seninle karşılaşacağım yavrum öyle sabırsızım ki :)))
ama bugün çok yordum seni affet meleğim benim...
annen öğretmen sende bugün annenin yaramaz öğrencileriyle tanıştın biliyorum çok yorulduk ...
ama annen sana kıyamaz canım benim
söz bundan sonra fıstığımı yormam daha iyi bakarım aşkıma...

canım bu özel mucizeyi yasadıgın için cok şanslısın
RAbbim öyle büyük ki bir anda herşeyin bitti dediği anda böyle şaşırtıyor işte
ben de asılamada negatif sonucu aldıgım ayın peşine hamile kalmıstım süpriz bişekilde cok şahane bir duygu bu tadını cıkar doya doya
doktorun da bilimsel ruhsuzlugunu es geç canım degerin cok güzel
insallah hayırlı haberler alırsın sağsalim büyütürsün bebeğini
insallah hepimiz kavusuruz saglıkla selametle evlatlarımıza

özlemcim annelerin en tatlısı ne güzel anlatıyorsun özlemini
yerim o fıstıgı ben hadi güzel haberler getir yegenımden bize

allahım sana binlerce kez şükürler olsun ki bana bu güzel günü yaşatsın..
dünyanın en güzel sesini dinlettin ben bu sesi saatlerce dinleyebilirim :)
darısı tüm isteyenlerin başına inşallah...

sermest teyzesi maşallah bebeğime pıtpıt atıyordu kalbi :))
seninkinin kardeşi :)

biz öyle kardeşe kurban oluruz
büyüyecek de nasıl güçlenecek o bumbum sesleri :)

allahım sana binlerce kez şükürler olsun ki bana bu güzel günü yaşatsın..
dünyanın en güzel sesini dinlettin ben bu sesi saatlerce dinleyebilirim :)
darısı tüm isteyenlerin başına inşallah...

ayy canım duydun mu kalp atışını hadi gözün aydın.bende bugün sadece keseyi görebildim 4 hafta 5 günlükmüş minik bebeğim.15 gün sonra gidicem kalp atışı için sen kaçıncı haftadaydın yani ne zaman duydun

rabbim isteyen herkeze sağlıklı hayırlı evtatlar nasıpetsin .Banada üç defa aşılama yapıldı maalesef olmadı şimdi tüpbebek için gün sayıyorum

diana canım hiç merak etme allahın izniyle duyacaksın sende,
benim 6. haftada karından bakıldı sadece kese göründü ,dün gittim yani 7+6 da kalp atışlarını da kendini de gördüm rabbime şükürler olsun :)

mavii17 canım inşallah herşey çok güzel olur hakkında hayırlısı canım ,rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah....

aman da aman ya biz kocaman olmuşuz maşallah benim yavruma :)
8 haftamızın içindeyiz rabbimin izniyle 9a doğru yol alıyoruz ama ben bir an önce mayıs gelsin istiyorum fıstığıma bir an önce kavuşayım :)))
rabbim isteyen herkese nasip etsin beklemek ,özlem duymak gerçekten çok zordu ama rabbim zamanı gelince veriyor işte:)))
bende 2 yıla yakın bekledim ve nihayet özlemim oldu :)))
şimdi büyüyoruz bakalım maşallah benim canıma....

saol canım inşş sen ne güzel duymuyşun allah bebeğinide senide korusun.ben dün doktorda ultrosonda nokta gibi bişey gördüm ama doktorun verdiği ultroson resminde kese boş gibi görünüyor fazla mı endişeleniyorum doktorum bişey demedi bende sormayı unuttum açıkcası sen keseyi gördüğünde nasıldı kese.7mm boyuda.

sende duyacaksın canım benim hiç merak etme benim kesem 11.7 idi görünmemişti sen hiç endişe etme bebişide üzme tamam mı annesi, o zamanı gelince kendini gösterecek hiç merak etme :)))

oyy benim annem bugün çok yoruldu kıyamam ben nazar boncuğuma,
toplantı yaptı annesiyle yeni velilerle tanıştı :)
çok susadı miniğim feda olsun ona okyanuslar...
annesi ona herşeyi yapar...

annecim bugün nasılsın fıstığım?
teyzoşların buluşmuş dün gece ocak başında ,ablan ada da gitmiş :)))
ben çok kıskandım onları yavrum ama sen kıskanç olma tamam mı annem:)))
seni çok ama çok seviyorum ...
şu an ezan okunuyor burada içimden ne güzel bir zamanda yazıyorum diye geçiyor rabbim sana sağlık,sıhhat versin yavrum, sağlıcakla dünyaya gelmeni babanda bende nasıl bekliyoruz bir bilsen :)))
seni çoooooooooooooook seviyoruz bebeğim :)))

ozlemmmm canimmm..cok uzun zamandir giremedim nete..ama yazdiklarini okudum tek tek..her sey yolunda..prensesin keyfide yerinde..masllah size...bende cok guzel haberler vermek isterdim((( esime en son yaptigimiz testte sayi sifir cikti..sok sok sok oldum..ve cift tarafli varikosel tespit edildi...sayinin sifirlanacagi hic aklima gelmezdi..o kadar inaniyordum herseyin guzel olacagina..dun ameliyat oldu esim...insallah bundan sonra hersey guzel olur..Rabbim insallah banada nasip eder bebisimi bir an once...

canım ya evet özlettin kendini valla.. allaha şükür herşey yolunda inşallah öylede devam eder...
aaa bende şaşırdım nasıl 0 olur ya daha önce vardı değil mi?
neyse geçmiş olsun canım ya allah sabır ve kolaylık versin, ama biraz beklemeniz gerekecek çünkü benim eşimde olmuştu ...
inşallah canım sanada nasip edecek sen hiç meraklanma çevremizde 3-5 tane spermi olup hamile olan o kadar varki duyduğumuz sizinde olacak inşallah allah büyük canım.....
dualarım seninle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…