minik batucuk burp teyzen yer seni annen baban senin getirdiğin uğurlasenin için bir ev aldılar babanda senin getirdiğin uğurla istediği bölgeye tayin oldu şimdi annecinle babacın pür telaş senin sağlıkla huzurla büyüyeceğin evinizi süslüyorlar seni heyecanla bekliyorlar sağlıkla gel ve annenin babanın itina ile yerleştirdikleri eşyaları seneye bu zamanda alaşa yap
oğluşum yakışıklım benim
şimdi içimde sen kıpır kıpır oynuyorsun
bende zevkten dört köşe şekilde yazıyorum
bu hallerin beni nasıl mutlu ediyor anlatamam
hep böyle kıpır kıpır ol inşallahhhhh
bugün iyileştim annecim daha iyiyim
güzelce yemeklerimizi de yedik sen enerji aldın tabi :)
ve ilk bezini almaya gittik babanla
hatta tahta yap boz bile aldık gerçi daha çoooooooook erken ama :)
özendik işte annecim
senin gelmene az kaldı bizde ne yapacağımızı şaşırdık
hem bekliyor hem ne yapacağımızı bilemiyoruz :)
ne güzel şeyler yazmışsın gözyaşlarıma hakim olamadım okurken dilerim sağlıkla al yavrunu kucağına bende tedavideyim ne olur banada dua et olurmu bende yaşayayım anne olmanın o eşsiz duygusunu o kıpırtıları o heyecanı....
canım benim kıyamam ben o gözyaşlarına inşalah bundan sonra seninde mutluluktan akar sadece....
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım....
tedavin hayırlı olsun ,rabbim sizede nasip etsin inşallah,dualarım seninle canım....
sen inan ve bol bol dua et olur mu olacağına inan çok faydası oluyor...
inşallah o kıpırtıları ,o heyecanı sende yaşayacaksın...
bu arada 1202 çok dikkatimi çekti anlamı nedir?
Allah razı olsun duaların için arkadaşım inşallah benim ve isteyen herkezin göz yaşları mutluluktan olsun...aslında bu tedavimde çoook inanıyorum sanki gerçekten hissediyorum olacağını ama işte rabbim ol der inşallah.. tek dileğim bu. 1202 üniversitede ilk aldığım tlf numaranın son dört rakamı:))))) çok komik çok saçma ama tüm şifrelerimi öyle girdim tam 10 yıldır benim için vazgeçilmez sanki:)) 2 ve 12 sayısını ayrı severim oda var tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?