Yakışıklı oğlunuzu bugun göreceksiniz ne güzel.. Rabbim bu günleri bana da gösterir inşallah.
Mutluluklar dilerim canım ailenle
canım oğlum kıpır kıpırsın maşallah
doğum çantamızı hazırladık bugün anneanneyle
senin cicilerini koyduk ama benim eksiklerim var daha
sen daha öenmlisin yavrum benimkiler zaten olur
birkaç parça da kendime koydum ama asıl önemlileri daha koyamadım
seni çok ama çok seviyorum annecim
anneannen gitti bugün ben çok ağladım
sen sanki biliyor gibi anne beni düşün der gibi tekmeleyip duruyorsun :)
ama yakında dayı ,dede hepsi gelecek
çünkü senin gelmene çok az kaldı
ve herkes heyecanla seni bekliyor
özlemcim,azkaldı kavuşmanıza galiba?rabbim sağsalim kucağın aldırsın oğlunu,hasretine kavuşursun inşaallah..allah yardımcın olsun..annen gitmke zorundamıydı annelerimizi rabbim başımızdan eksik etmesin...
ne güzel bahsediyosun oğluşunda ne güzel. haber ver demiştin dualarını eksik etme ne olur yarın sabah saat9:30 da transferim var 5 adet sağlıklı embriyom varmış 5. güne gittiler çok şükür daha önce hiç 5. güne gitmemişlerdi savaşçı kuzularım benim binlerce kere şükrediyorum Allahıma inşallah sonuna kadar devamını getirir Rabbim ne olur oğluşunla bana kuzucuklarıma dua et bende senin gibi bu duyguları yaşayabileyim inan sana bunları yazarken burnumun direği sızlıyo umarım herşey çok çok güzel olur .....
ayy canım benim unutmamışsın çok teşekkür ederim
demek yarın tansferin var rabbim sana da nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu ,dualarım seninle canım, ne güzel yumişler 5. güne de gitmişler, sen hiç canını sıkma rahat ol herşey çok güzel olacak, oğluşumda bende sana dua edeceğiz canım ,oğluşum sana arkadaşlarından getirecek merak etme, şu an kıpırdıyor valla onaylıyor sanırım :))) ay inşalahhhhhhhhhh..... sende çok güzel bir hikayeye başlıyorsun canım bende senin buradan takip edeceğim inşallah ,sende yazacaksın içinden geçenleri ve yaşadıklarını
kuzum inş hayırlısıyla bebgin olur kucagına alırsın inş
dualarım seninle bende senin yaşadıgın sorunların aynısını yaşıyorum senin duygularını tahmin edebiliyorum
o kadar güzel yazmışsın ki sana ve oğluşuna çok teşekkür ederim ne olur benim için okşa karnını olurmu oğluşun bana uğurlu gelsin bana arkadaşlarından getirsin Rabbim dualarımızı kabul etsin ne olur kabul etsin (amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?