Özlem'in Özlem'i

oğlummmm nasılsın bakalım
bugün pek hareket edemedin benim yüzümden
başım dün geceden beri çok ağrıyor
bende uyuyamadım sabahta kalkamadım
aç kaldım senide aç bıraktım
çok ama çok özür dilerim canım
şimdi babamız geldi yemeğimizi yedik
inşallah bundan sonra daha kıpır kıpır olursun
seni çok ama çok seviyorum canım oğlum
bugün 39. haftaya girdik son 1 hafta
bakalım ne zaman geleceksin :)
yarın dr amcamıza gideceğiz ne diyecek acaba :)

oğlummmm nasılsın bakalımmmmmmm
birazdan hazırlanıp dr amcaya gideceğiz bakalım ne diyecek bize :)
sende nstde kıpır kıpır ol tamam mı yavrum
benide babayı da üzme olur mu bebeğim?
seni çok seviyorum,gelince yazarım bebeğim
bakalım ne kadar büyümüşsün:)

annecim hastaneye gittik ama dr amcamız yok kongreye gitmiş
ne olur az daha sabret olur mu bebeğim....

bugün bizim evlilik yıldönümümüz oğluşum
babayla biz 5 yıl önce bugün evlendik
bu yıl dönümü bizim için çok özel ve güzel
çünkü sen varsın bu defa
çok mutluyum annecim çoooooook
rabbim sana tüm güzellikleri versin inşallah

canım oğluşum benim nasılsın annecim
bugün pek hareketli değilsin hazırlanıyor musun annem :)
seni çok merak ediyorum bebeğim
bir taraftan hemen olsa diyorum diğer tarafta dr amcamız yok
allah hakkımızda hayırlısını versin ne diyeyim
seni çok seviyorum bebeğim

yazılarını okurken ağlıyorum özlem bigün benimde olurmu ki böyle şeyler sölemek banada nasip olurm.............seni tebrik ediyorum

yazılarını okurken ağlıyorum özlem bigün benimde olurmu ki böyle şeyler sölemek banada nasip olurm.............seni tebrik ediyorum

canım benim kıyamam ben sana ,yazılarımı kimseyi üzmek için değil umut olmak için yazıyordum halbuki (( rabbim sana da en kısa zamanda nasip eder inşallah canım.... allah emeklerini boşa çıkarmasın kimsenin .....

canım benim birazdan atta gideceğiz,
sana biberon, emzik, tırnak makası ve alt açma alacağız :)))
evede alışveriş gerek
sen bekle ,dayan oğlum pzt dr amcamız gelecek
akıllı yavrum benim seni çok seviyorum ben

umarım hayırlısı ile kucağına alırsın benim de tüp bebekle olmuş bir kızım var 2 yaşında..ben normal doğuma cesaret edememiştim..seni tebrik ederim herhalde normal bekliyorsun..

galeta senle ayni donemde hamile kalmistik hemen hemen...sen kizindan sonra hic korundunmu yoksa olmuyor diye korunmadinmi?

galeta senle ayni donemde hamile kalmistik hemen hemen...sen kizindan sonra hic korundunmu yoksa olmuyor diye korunmadinmi?

evet canım bende seni hatırladım..ben hiç korunmadım nasıl olsa olmaz diye ama geçen temmuzda hamile kaldım kendiliğinden...ama 11 haftalıkken dştü maalesef...şimdi gene çalışmalara başladık..bakalım hayırlısı..belki de normal olur...eğer olmazsa seneye gene tüp bebek yapabilirim..allah kızıma uzun ve sağlıklı ömürler versin o da yeter bana..ama bir kardeşi olsun istiyorum açıkçası...sen ne yaptın peki?

umarım hayırlısı ile kucağına alırsın benim de tüp bebekle olmuş bir kızım var 2 yaşında..ben normal doğuma cesaret edememiştim..seni tebrik ederim herhalde normal bekliyorsun..

çok teşekkür ederim canım benim allah razı olsun, rabbim seninde bebeğini korusun sanırım kızının adı melis benimde kızım olsaydı düşündüğüm isimdi :)))) ay yooook ne cesareti dr bekliyor ama bende o cesaret yok pzt gideceğiz bakalım ne diyecek :) tebrik etme doğurursam o şekilde edersin :)

ne güzel rabbim inşallah yeniden ve kendiliğinden nasip eder... allah kızına uzun ömürler versin canım...

bebeğim alışverişimiz yaptık hatta aklımızda olmayan banyo süngeri ile burun temizlemek için alet bile aldık ,hatta daha ihtiyacın olmadığı halde sırf çok beğendiğim için minicik bir suluk bile :))))

canim ben daha korunmayi birakmadim...bazen olsun bu ay baslayayim calismalara diyorum bazende gozum korkuyor oglum cok hareketli yardim eden yok pesinde nasil kosarim hamile hamile diyorum ilk hamileligim cok zor gecmisti benim bulantilar kusmalar bayilmalar daha neler neler...canim yaaa sen iliski sonrasi dus aliyormuydun hemen yoksa yatiyormuydun biraz veya sabaha kadar ???iliski sonrasi hemen dus yapmak spermleri oldurdugu icin gebelik riskini azaltiyormus diye duymustum...birde yumurtlama gunlerini hesaplayarakmi yapmistiniz?cevaplarsan sevinirim...

ilbatum Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin ...duygularini ve heyecanini cok iyi anliyorum hamileligim geldi aklima...Rabbim hayirli evlat etsin insallah...

ilbatum Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin ...duygularini ve heyecanini cok iyi anliyorum hamileligim geldi aklima...Rabbim hayirli evlat etsin insallah...

sağol canım allah razı olsun senden, evet çok heyecanlı ve meraklıyım, amin güzel duaların için .... rabbim sanada yeniden nasip etsin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…