yazılarını okurken ağlıyorum özlem bigün benimde olurmu ki böyle şeyler sölemek banada nasip olurm.............seni tebrik ediyorum
galeta senle ayni donemde hamile kalmistik hemen hemen...sen kizindan sonra hic korundunmu yoksa olmuyor diye korunmadinmi?
umarım hayırlısı ile kucağına alırsın benim de tüp bebekle olmuş bir kızım var 2 yaşında..ben normal doğuma cesaret edememiştim..seni tebrik ederim herhalde normal bekliyorsun..
evet canım bende seni hatırladım..ben hiç korunmadım nasıl olsa olmaz diye ama geçen temmuzda hamile kaldım kendiliğinden...ama 11 haftalıkken dştü maalesef...şimdi gene çalışmalara başladık..bakalım hayırlısı..belki de normal olur...eğer olmazsa seneye gene tüp bebek yapabilirim..allah kızıma uzun ve sağlıklı ömürler versin o da yeter bana..ama bir kardeşi olsun istiyorum açıkçası...sen ne yaptın peki?
evet canım bende seni hatırladım..ben hiç korunmadım nasıl olsa olmaz diye ama geçen temmuzda hamile kaldım kendiliğinden...ama 11 haftalıkken dştü maalesef...şimdi gene çalışmalara başladık..bakalım hayırlısı..belki de normal olur...eğer olmazsa seneye gene tüp bebek yapabilirim..allah kızıma uzun ve sağlıklı ömürler versin o da yeter bana..ama bir kardeşi olsun istiyorum açıkçası...sen ne yaptın peki?
ilbatum Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin ...duygularini ve heyecanini cok iyi anliyorum hamileligim geldi aklima...Rabbim hayirli evlat etsin insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?