Özlem'in Özlem'i

bugün nstye gittik annecim sen beni hiç üzmedin seni çok seviyorum, dr amcamız herşey gayet güzel dedi ,rabbim senide benide korusun yavrum......

canım merhaba oğluşunun iyi olduğuna çok sevindim lütfen oğluşunla bu gün benim için dua edin olurmu akşam sonucu öğreneceğim hayırlııs ile müjdeyi veririm.))

canım merhaba oğluşunun iyi olduğuna çok sevindim lütfen oğluşunla bu gün benim için dua edin olurmu akşam sonucu öğreneceğim hayırlııs ile müjdeyi veririm.))

ayyyy ben şimdiden heyecan yaptım nasıl beklerim akşama yaaaaa
rabbim inşallah sana da yaşatacak bu duyguyu inşallahhhhhhhhh
allahım pınar arkadaşımıza da nasip eyle nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ayyyy ben şimdiden heyecan yaptım nasıl beklerim akşama yaaaaa
rabbim inşallah sana da yaşatacak bu duyguyu inşallahhhhhhhhh
allahım pınar arkadaşımıza da nasip eyle nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım benim akşam müjde vereceğim inşallah biraz geeç yazabileceğim ama olsun geç olsun güç olmasın :))

canım benim akşam müjde vereceğim inşallah biraz geeç yazabileceğim ama olsun geç olsun güç olmasın :))

ay inanmazsın mesajını gördüm son sayfayı açarken ellerim titredi heyecandan
rabbim inşallah sanada bu güzel duyguyu nasip edecek ,tüylerim diken diken oldu ya
merakla ve sabırszlıkla bekliyorum....

pınarrrr ne oldu canım ya yazmadın bekledim bu zamana kadar inşallah sonucun iyidir ben beklesemde olur .... ama meraktan ölüyorum hala

canımmmmm nasılsın bakalım bugün?
bu gece annen çok ağladı
bacağım inanılmaz ağrıdı zaten 1 haftadır böyle geçmedi
inşallah geçer diyorum ama nafile
sen allahtan üzmüyorsun beni bebeğim
seni çok seviyorum
bugün temizlik işim var sana hazır olmam gerek
inşallah acıtmaz teyzeler :)
kendine iyi bak balküpümmmmmm

pınar telefon numaran olsa arayacağım seni yeminle...
ama yazmadıına göre hala sanırım sonuç beklediğimiz gibi değil

canım benim geciktiğim için gerçekten özür dilerim mmalesef olmadı 5.gün 1. kalite 2 embriyo ile olmadı kısmet kader şanssızlık her ne ise senin gibi umut vaad eden bi topiğe böyle bişey yazmak istemezdim gerçekten yinede duaların için sağol :))

canım benim çok üzüldüm inan demek hayırlısı bu zamanda olan değilmiş öyle düşün ne olur, dondurulmuşların var mıydı peki? benim dualarım hep sizlerle emin ol rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah....

oğluşum benim sana hazırım artık annecim
ne zaman canın isterse gelebilirsin artık :)
seni çok merak ediyorum ...
haftaya dayın gelecek yanımızda olacak,
baban işte olacağı için o bizimle olacak
okulda devamsızlık yapmış rapor alacak dayısı oğlumun :)
bana bak dayın sana çapkınlık öğretecekmiş
sakın kimsenin kızının canını yakma ha kızarım bak....
seni çok seviyorum bebeğim

annesinin nartanesi ,nurtanesi ,birtanesi nasılmış bakalım bugün
dün gece hiç uyumadım senide uyutmadım sanırım
akşam üstü azcık yatayım demiştim onun etkisi ile uyuyamadım
sabah kalktık kahvaltımızı yaptık
sonra ölen babamız geldi yemeğimizi yedik
şimdi yemek yapıyorum akşama
sen çok seviniyorsun yemek yedikten sonra nşallah doğduktan sonrada yemekte sorun çıkarmazsın
seni çok seviyorum aşkım....

kısmet böyleymiş ne yapalım olsun şimdi kilo verip tatil yapma zamanı:)) maaledsef dondurulmuş yok 6 ay ara sonra herşeye sil baştan. Ne güzel az kaldı oğluşunla buluşmana umarım herşey çook güzel olur:))

öyle canım hayırlısı olsun derler ya gerçekten öyle bende çok uğraştım ama vakti zamanı gelmeyince olmuyor işte, tatil iyi gelecektir eminim belkide hiçbir şeye gerek kalmadan geliverir bebiş ne dersin :)
dondurulmuş olsaydı yaz glemeden deneyebilirdin aslında neyse yeniden başlarsın belki çok daha iyi yumişlerin olur... inşallah canım inşallah herşey çok güzel olur... senin içinde ,benim içinde :))))

Selam canim
Hade bakalim hayirlisi cook az kalmis canimya koklamana heyacan dorukta degilmi insallah hayirlisiyla kucaginada alirsiniz insallah
Bende 38*6 dogum yapmistim iyocene agirlasmissinizdir.Son gunler hem yorucu hemde heyacan uykuzuzluk bol bol dinlenin geri kalan gunlerinizi guzel gecirmeniz dilegiyle sevgiler

selammmmm
evet canım çok az kaldı hemde nasıl artık çok daha fazla merak ediyorum bebeğimi, inşallah hayırlısıyla kucağıma almak nasip olur... benimde bugün 38+6 daha bir belirti yok ,ağırlaştım valla heryerim ağrıyor artık, uyku delisi oldum 1-2 haftadır sanırım depo yapıyorum :))) amin canım sağol hepimizin günleri güzel geçsin inşallah.....

oğluşum benimmmmmmmmm
bu gece beni hem heyecanlandırdın hemde canımı acıttın
kasık ağrılarım oldu ama canımı çok acıtmadı
ama uyuyamadım bu yüzden o ayrı :))))
senin gelmene çok ama çok az bir zaman kaldı
dayın gelemiyor prş gelecekmiş hastanede işleri var
perşembe dr amcamızada gideceğiz bakalım ne diyecek bu kez
seni çoooooook seviyorum canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…