canım merhaba oğluşunun iyi olduğuna çok sevindim lütfen oğluşunla bu gün benim için dua edin olurmu akşam sonucu öğreneceğim hayırlııs ile müjdeyi veririm.))
ayyyy ben şimdiden heyecan yaptım nasıl beklerim akşama yaaaaa
rabbim inşallah sana da yaşatacak bu duyguyu inşallahhhhhhhhh
allahım pınar arkadaşımıza da nasip eyle nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım benim akşam müjde vereceğim inşallah biraz geeç yazabileceğim ama olsun geç olsun güç olmasın :))
canım benim geciktiğim için gerçekten özür dilerim mmalesef olmadı 5.gün 1. kalite 2 embriyo ile olmadı kısmet kader şanssızlık her ne ise senin gibi umut vaad eden bi topiğe böyle bişey yazmak istemezdim gerçekten yinede duaların için sağol :))
canım benim çok üzüldüm inan demek hayırlısı bu zamanda olan değilmiş öyle düşün ne olur, dondurulmuşların var mıydı peki? Benim dualarım hep sizlerle emin ol rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah....
kısmet böyleymiş ne yapalım olsun şimdi kilo verip tatil yapma zamanı:)) maaledsef dondurulmuş yok 6 ay ara sonra herşeye sil baştan. Ne güzel az kaldı oğluşunla buluşmana umarım herşey çook güzel olur:))
Selam canim
Hade bakalim hayirlisi cook az kalmis canimya koklamana heyacan dorukta degilmi insallah hayirlisiyla kucaginada alirsiniz insallah
Bende 38*6 dogum yapmistim iyocene agirlasmissinizdir.Son gunler hem yorucu hemde heyacan uykuzuzluk bol bol dinlenin geri kalan gunlerinizi guzel gecirmeniz dilegiyle sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?