sağol canım allah razı olsun senden, evet çok heyecanlı ve meraklıyım, amin güzel duaların için .... rabbim sanada yeniden nasip etsin inşallah....
oğlun sağlıkla büyüsün de sonra da bir kızın olur belki fena mı olur??çok teşekkür ederim canım benim allah razı olsun, rabbim seninde bebeğini korusun sanırım kızının adı melis benimde kızım olsaydı düşündüğüm isimdi :)))) ay yooook ne cesareti dr bekliyor ama bende o cesaret yok pzt gideceğiz bakalım ne diyecek :) tebrik etme doğurursam o şekilde edersin :)
amin canım inşallah..ne güzel rabbim inşallah yeniden ve kendiliğinden nasip eder... allah kızına uzun ömürler versin canım...
sağlıklı günlerd kullansın minik...bebeğim alışverişimiz yaptık hatta aklımızda olmayan banyo süngeri ile burun temizlemek için alet bile aldık ,hatta daha ihtiyacın olmadığı halde sırf çok beğendiğim için minicik bir suluk bile :))))
ilbatum Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin ...duygularini ve heyecanini cok iyi anliyorum hamileligim geldi aklima...Rabbim hayirli evlat etsin insallah...
canım ben öyle duş filan almıyorum hemen..bazen kalkıyorum hemen bazen de yatıyorum kalkmadan..ama biz zaten illa olsun demiyoruz sadece olursa da olsun diyoruz...ciddi bir çalışma yok yani..oluruna bıraktık..benim de burada kisem yok ailem uzakta..eşiminkilerde..sadece bakıcım var komsum güvenebileceğim..ama olursa allah kolaylığını veriri merak etme bence sen de krunma ...insallah canim benim..seninkide tup bebek sanirim kac sene sonra oldu kacinci denemendi?
insallah canim benim..seninkide tup bebek sanirim kac sene sonra oldu kacinci denemendi?
oğlun sağlıkla büyüsün de sonra da bir kızın olur belki fena mı olur??
amin canım inşallah..
sağlıklı günlerd kullansın minik...
canım ben öyle duş filan almıyorum hemen..bazen kalkıyorum hemen bazen de yatıyorum kalkmadan..ama biz zaten illa olsun demiyoruz sadece olursa da olsun diyoruz...ciddi bir çalışma yok yani..oluruna bıraktık..benim de burada kisem yok ailem uzakta..eşiminkilerde..sadece bakıcım var komsum güvenebileceğim..ama olursa allah kolaylığını veriri merak etme bence sen de krunma ...
inşallah canım inşallah... evet benimkide tüp bebek canım ilk denememizde oldu şükür, aslında ben 2 yıl önce doğal yoldan hamile kaldım ama 3. ayda bebeğimi karnımda öldüğü için aldırmak zorunda kaldım, ondan sonra stresli bir dönem başladı tabi ,her ay olacak umudu ve olmaması ,uykusuz ve ağlamaklı geceler ,aylar birbirini kovaladı ,ben benlikten çıktım, ilk 2 yıl zaten çocuk hiç istemedik sanki oluyormuşta biz istememişiz aptallık mı desem gençlik mi bilmiyorum, neyse aşılama diye birşey duydum ve denedim tabi yumurtam çatlamıştı olmayacağı aslında baştan belliydi ve olmadı tabi ben yine yıprandım derken tüpü deneyelim dedik ve allahıma binlerce şükür bu kez oldu, rabbim olmayan herkese naisp etsin inşallah....
oğlun sağlıkla büyüsün de sonra da bir kızın olur belki fena mı olur??
amin canım inşallah..
sağlıklı günlerd kullansın minik...
canım ben öyle duş filan almıyorum hemen..bazen kalkıyorum hemen bazen de yatıyorum kalkmadan..ama biz zaten illa olsun demiyoruz sadece olursa da olsun diyoruz...ciddi bir çalışma yok yani..oluruna bıraktık..benim de burada kisem yok ailem uzakta..eşiminkilerde..sadece bakıcım var komsum güvenebileceğim..ama olursa allah kolaylığını veriri merak etme bence sen de krunma ...
sonunda olmusya cok sukur...hemde ilk denemenizde olmus buda buyuk bir sans tbi...
canım artık çok yaklaşmışsınız belkide bu gün alıcaksındır kucağına doktorunuzda gelmiştir artık hadi bakalım bebecik güzel haberlerle gel anneni üzme kolayca katıl aramıza annesi sende bizi merakta bırakma aldım oğluşumu kucağıma diye haber ver bize dualarımız seninle
hiç korkma cnm ben hem spinal hemde anestezili sezaryan oldum öyle çok korkulacak bişey yok zaten bebeği kucağını alınca ağrı sızı ya aldırmıycan ben spinalden daha memnun kaldım uyanık olmak bebği daha doğar doğmaz görmek çok güzel her dakikasında kendimdeydim hemde o ilk ağrılarıda çekmedim ayaklarım uyuşuk olunca tabi doktorun hangisini uygun görürse o daha iyi sizin için hadi güzel haberlerini bekliyoruz sakın doğumdan sonra sütüm gelmedi diye üzülme eve gelip duş alınca bol bol geliyo merak etme senhastanede devamlı emzir yinedeevet canım artık çok yaklaştık ,dr amcamız geldi bugün gittik şükür :) bebeğimiz daha inmemiş günüde çarşamba doluyor ve biz sezeryan olacağız ,nasıl olacak bilmiyorum ama inşalah kolay olur canım, dualarınız için teşekkür ederim canım benim allah senden razı olsun, haber veririm evime geleyim unutmam sizi :))))
hiç korkma cnm ben hem spinal hemde anestezili sezaryan oldum öyle çok korkulacak bişey yok zaten bebeği kucağını alınca ağrı sızı ya aldırmıycan ben spinalden daha memnun kaldım uyanık olmak bebği daha doğar doğmaz görmek çok güzel her dakikasında kendimdeydim hemde o ilk ağrılarıda çekmedim ayaklarım uyuşuk olunca tabi doktorun hangisini uygun görürse o daha iyi sizin için hadi güzel haberlerini bekliyoruz sakın doğumdan sonra sütüm gelmedi diye üzülme eve gelip duş alınca bol bol geliyo merak etme senhastanede devamlı emzir yinede
canım ne güzel yarın kollarında oğluşun ikinizde Allaha emanet olun kokla öp onu doya doya şimdiden tebrik ederim:))
canım ne guzel yazmıssın yaa bebısınle o guzel gunlerı.Rabbim kolay dogumlar versın de bır avazda gelsın bebısın.bende yenı ogrendım kanda test yaptırıp hamıle oldugumu.inşallah bırkac haftaya kese ve kalp atıslarını da duyarızda sızın gıbı neselı guzel bır hamılelık gecırırm bende.yazdıklarını yuzumde gulumsemeyle okudum.Rabbim yavrunu sana bagıslasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?