Özlem'in Özlem'i

oğlun sağlıkla büyüsün de sonra da bir kızın olur belki fena mı olur??
ne güzel rabbim inşallah yeniden ve kendiliğinden nasip eder... allah kızına uzun ömürler versin canım...
amin canım inşallah..
sağlıklı günlerd kullansın minik...
ilbatum Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin ...duygularini ve heyecanini cok iyi anliyorum hamileligim geldi aklima...Rabbim hayirli evlat etsin insallah...

insallah canim benim..seninkide tup bebek sanirim kac sene sonra oldu kacinci denemendi?
canım ben öyle duş filan almıyorum hemen..bazen kalkıyorum hemen bazen de yatıyorum kalkmadan..ama biz zaten illa olsun demiyoruz sadece olursa da olsun diyoruz...ciddi bir çalışma yok yani..oluruna bıraktık..benim de burada kisem yok ailem uzakta..eşiminkilerde..sadece bakıcım var komsum güvenebileceğim..ama olursa allah kolaylığını veriri merak etme bence sen de krunma ...

insallah canim benim..seninkide tup bebek sanirim kac sene sonra oldu kacinci denemendi?

inşallah canım inşallah... evet benimkide tüp bebek canım ilk denememizde oldu şükür, aslında ben 2 yıl önce doğal yoldan hamile kaldım ama 3. ayda bebeğimi karnımda öldüğü için aldırmak zorunda kaldım, ondan sonra stresli bir dönem başladı tabi ,her ay olacak umudu ve olmaması ,uykusuz ve ağlamaklı geceler ,aylar birbirini kovaladı ,ben benlikten çıktım, ilk 2 yıl zaten çocuk hiç istemedik sanki oluyormuşta biz istememişiz aptallık mı desem gençlik mi bilmiyorum, neyse aşılama diye birşey duydum ve denedim tabi yumurtam çatlamıştı olmayacağı aslında baştan belliydi ve olmadı tabi ben yine yıprandım derken tüpü deneyelim dedik ve allahıma binlerce şükür bu kez oldu, rabbim olmayan herkese naisp etsin inşallah....

hiç fena olmaz ben kız çocuklarını çok severim inşallah rabbim 1 tanede kız nasip eder bana :)
sağol canım inşallah :) biz bir heyecanla ne varsa alıyoruz bakalım :)

sonunda olmusya cok sukur...hemde ilk denemenizde olmus buda buyuk bir sans tbi...

haklisin galiba canim...

oğluşum bugün gezdik parka gittik valla herkes seni sokakta doğuracağımı söylüyor :)
akşama dayın gelecek seni sevecek :)))
bende babanda seni çooooooooook seviyoruz yakışıklım....

canım artık çok yaklaşmışsınız belkide bu gün alıcaksındır kucağına doktorunuzda gelmiştir artık hadi bakalım bebecik güzel haberlerle gel anneni üzme kolayca katıl aramıza annesi sende bizi merakta bırakma aldım oğluşumu kucağıma diye haber ver bize dualarımız seninle

evet canım artık çok yaklaştık ,dr amcamız geldi bugün gittik şükür :) bebeğimiz daha inmemiş günüde çarşamba doluyor ve biz sezeryan olacağız ,nasıl olacak bilmiyorum ama inşalah kolay olur canım, dualarınız için teşekkür ederim canım benim allah senden razı olsun, haber veririm evime geleyim unutmam sizi :))))

canım oğlum benim nasılsın bakalım?
dayın geldi onunlayız dün akşamdan beri
bugün dr amcaya gittik muayene olduk çok canım yandı
sen daha aşağıya inmemişsin dr amca sezeryan dedi
bana da hazır değilsin dedi
neyse sen sağlıcakla gelde sağlıkla kurtulalımda gerisi önemli değil
sende 3 kiloyu geçmişsin
kocaman yakışıklı bir erkek olmuşsun :)
sana kavuşacağımız zaman çok yaklaştı
inşallah 2 güne kollarımızdasın bebeğim
biz seni özlemle bekliyoruz sağlıkla ve kolayca gel emi annecim

oğluşum benim seni çokkkkk seviyorum annemmmmm
yarın büyük gün seni kollarıma alacağım :)))
o mis gibi cennet kokunu içime çekeceğim
yumuk yumuk ellerini öpeceğim
belki gözümden yaşlar akacak sana bakarken
ama inan hepsi sevinçten :)
seni kollarıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum
beni üzmeden gel annecim olur mu?
seni herkes merakla bekliyor
babanda bende seni çok seviyoruz canım benim
rabbim seni nazarlardan korusun
inşallah rahat ve kolay bir doğum olur
canımı yakmazsın değil mi annem :)

hiç korkma cnm ben hem spinal hemde anestezili sezaryan oldum öyle çok korkulacak bişey yok zaten bebeği kucağını alınca ağrı sızı ya aldırmıycan ben spinalden daha memnun kaldım uyanık olmak bebği daha doğar doğmaz görmek çok güzel her dakikasında kendimdeydim hemde o ilk ağrılarıda çekmedim ayaklarım uyuşuk olunca tabi doktorun hangisini uygun görürse o daha iyi sizin için hadi güzel haberlerini bekliyoruz sakın doğumdan sonra sütüm gelmedi diye üzülme eve gelip duş alınca bol bol geliyo merak etme senhastanede devamlı emzir yinede

benim genel anestezi olacak canım burada epidural vb yöntemler yok (( herkes öyle diyor bebeği kucağına alınca herşey bitiyor diyor inşallah hayırlısıyla bebeğimi kucağıma almak nasip olur... bebeğimiz biraz iri ve ben dün muayene sırasında canım çok yandı o nedenle bunu tercih etti... tamam canım bol bol emziririm sen dua ette sütüm gelsin :))))

canım ne güzel yarın kollarında oğluşun ikinizde Allaha emanet olun kokla öp onu doya doya şimdiden tebrik ederim:))

canım ne guzel yazmıssın yaa bebısınle o guzel gunlerı.Rabbim kolay dogumlar versın de bır avazda gelsın bebısın.bende yenı ogrendım kanda test yaptırıp hamıle oldugumu.inşallah bırkac haftaya kese ve kalp atıslarını da duyarızda sızın gıbı neselı guzel bır hamılelık gecırırm bende.yazdıklarını yuzumde gulumsemeyle okudum.Rabbim yavrunu sana bagıslasın.

teşekkür ederim canım sende yazarsın artık annesi :))) tebrik ederim bende seni... avazda gelmeyecek sezeryan olacak canım daha inmemiş oğluşum yerinden memnun :) inşalah canım bu heyecanı rabbim herkese yaşatsın .... amin rabbim herkesin yavrusunu bağışlasın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…