Özlem'in Özlem'i

canım yaa hiç üzülme, asla umudunu kaybetme... yaşadığın hersey bebeğini kucagına aldıgın an bitecek. cektiğin acılar geride kalacak, unutacaksın ama senin gibi bu acıyı yaşayanları her zaman anlayacaksın yinede. bebeğin oldugu an , olmayanları daha iyi anlayacak onlar için dua edeceksin emin ol. ben 5 sene ugrastım cocuk için. aşılamalar oldu, yemediğimiz içmediğimiz sey kalmadı, söylenen her yöntemi uyguladık. artık tamam dedim benim cocugum olmayacak herhalde dedim. ne hamile görmeye, ne cocugu olanı görmeye dayanamadım. yolda bebek arabasında bebegini gezdiren hiç tanımadıgım birini görüp eve gelip deliler gibi agladıgımı biliyorum. her adet günü eşime bunu söylmek eziyete dönüştü. ama şimdi hersey değişti. bende mayaya gittim senin gibi.pco vardı, eşimde sperm cok azdı ve morfoloji olabilecek en kötü safhadaydı ama mikroenjeksiyonla hamile kaldım ikiz bebeklere. birini kaybettim, tutunamadı annesine. öbürüde gidecek dedim. ama allahım öyle büyük, öyle inanılmaz ki öbür bebeğimi tutundurdu bana. şimdi 5 gün önce dogum yaptım. doğuma giderken hepinize dualar ettim. hala da ediyorum. bebegimi her kucagıma aldıgımda içim sızlıyor, allahım bunu olmayanlara da yaşat diyorum ve yasatacagına da son derece içten inanıyorum. moralinizi yüksek tutun hersey gelip geciyormuş. bir bakacaksın bebegin kollarında olacak.

Canım tebrik ederim. Rabbim bebeğine uzun ömürler versin inşallah. Ben de 2 kez Mayada denedim. Maalesef olmadı. Toplam 3 olumsuz denemem var. Herşeyin hayırlısı. Canım morfoloji kötüydü derken kaçtı sizde. Bizde maalesef 0. Hayırlısı Allahtan.

canım insallah en kısa zamanda bebeğine kavusursun, başka başka denemelere gerek kalmaz. morfoloji bizim 1 di.

özlemin özlemi inşallah huzurla hayırlısıyla son bulsun. ben de 2 hafta önce tüp bebekle sahip olduğum 4 aylık bebeğimi kaybettim. rabbim kimseye yaşatmasın yüzünü güldürsün inşallah iyi haberleirni bekliyoruz

rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun tedavide olup gün sayan kader arkadaşlarım inşaallah hepiniz hamilesinizdir dualarım gönlüm sizinle

merhaba kızlar özlemimden haber getirdim size
özlemimin yumoşlar sayı olarak gayet iyiymiş
15-16 mm boyutlarına gelmişler
yarın falan catlatma yapılır sanırım sonra da yumurta toplama
derken hayırlı sona dogru gider özlemcim insallah adım adım

cemrecim canım inşallah son denemen olur canım... rabbim göndersn meleğini inşallah...

uhde canım duaların için çooooooooooooook teşekkür ederim canım emin ol yaradı çok rahat geçti sayenizde:)

oferta canım inşalah benimde senin gibi tatlı bir bebişim olur duaların için teşekkürler :)))

esra canım ne kadar içten demişsin inşallahhhhh diye :)))
rabbim kimseye aratmasın inşallahhhhhhhhh:)

yi2635 seni çok iyi anlıyorum zaten bizi bizden başka kim anlar değil mi? rabbim hepimize nasip edecek inşallah...

leftere bu dediklerini bende çok yaşadım hamilelerle darıldım hele yakınımdakileri hiç hazmedemedim ama herşey geçiyor işte:)

zeynepela çok üzüldüm canım allah kimseye yaşatmasın.... rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…