Özlem'in Özlem'i

özlemcim en zoru bekleme süreci ben de şimdiden o süreci düşünüyorum umarım bu bekleyişin sonucunda güzel haberi alırsın ayağını sürüsünde ardından bizlerde sırayla güzel haberleri alıp meleklerimize kavuşuruz bekleme sürecini nasıl geçiriyorsun sürekli yatıyormusun neler yapıyorsun belirti filan arıyormusun ben heğp çok stresli bir 12 gün geçirirdim hatta kan vermeye gittiğimde olmamıştır derdim ama bu sefer bu şekilde düşünmüyecm olumlu olucam sende bu güzel enerjiyi fazlasıyla görüyorum içimden pozitif sonucu alacakmışsın gibi geliyor

aral canım gerçekten beklemek zor aslında ilk başlarda hiç öyle değildi ama gün yaklaştıkça merak,korku içiçe giriyor işte... ben ilk 5 gün falan yattım sonra yine yatıyorum ama evde geziniyorum ananas,kabak çekirdeği,kivi,dut kurusu,hurma falan yiyorum bol bol su içiyorum,süt içiyorum işte böyle... inşallah meleğim bekletmez beni canım... son 2 günüm ve bende 3-4 gündür stres yapmaya başladım aslında yapmam diyordum ama.... hiçbir belirtim de yok bu da beni korkutuyor aslında (( ama allah büyük ne diyeyim hakkımızda hayırlısı neyse o....

canım inşallah mutlu sona ulaşacaksın her ne kadar belirtilere takılma stres yapma desemde olmuyor tabi zor ama bence belirtiler çok yanıltıcı oly-uyor ben bura nice belirtileri olupta gebe olmayan ama hiç belirti olmadan pozitif sonucu alan nice insanlar gördüm o yüzden rabbim ol demiştir inşallah ve olur özlemin özlemi biter

aralcım canım arkadaşım desteğin için çok teşekkür ederim rabbim inşallah şu mübarek günler hatrına ol demiştir....

sarıcivciv canım amin rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın, seninde hayırlı olsun canım :)

sağol zeynebim rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah tabi bana da :)))opuyorumnanaktan

özlemilker yazılarını okudum çok etkilendim benim tedavimde yeni bitti negatif sonuç aldım, umarım senin pozitif sonucunu duyarız buradan Allah tüm isteyenlere bizlere sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah.Umudumuzu kaybetmeyelim, sonunda kavuşucaz inşallah nazlı bebeklerimize...

cat canım çok üzüldüm inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz canım.... pozitif olmaya çalışıyorum ama merak ve korku beni bırakmıyor:)
evet gerçekten çok nazlandılar gelsin yiyecek popoya şaplağı:)
umudumuzu kaybetmek yok tabi....

özlemcim çok duygulandım
tam olarak bugun okdum sayfaları
yarın büyük gün 2010 un umutlu savaşçıları 2011 e anne olarak girecek hayırlısı ile..
seni çok seviyorum özlemcim senin için dua ediyorum hep ama hayırlısı olsun diye
bu kadar pozitif olan anneye yavrusu neden gelmesinki?
bizimde hakkımız değil mi?
umarım bende bir gün senin gibi pozitif olabilirim tedavi sürecinde..

canım benim okumana çok sevindim inşallah yavrum gelir bitanem... inşallah isteyen herkese nasip eder rabbim... savaşı kazanmaya başladık inşallah devamımız gelecek canım :)) sende pozitifsin aslında kocişin rahat olsa :)

özlemcim test günün yarın mı inşallah bayrama 3 kişilik bir aile olarak gireceksiniz heyecanla güzel haberini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…