Özlem'in Özlem'i

Rabbim sana ve tüm bebek özlemi çeken her kadına bu güzel duyguyu en kısa zamanda yaşatsın lütfen stres yapma inş kısa zamanda meleğine kavuşursun

ankaraya gittiğimde mayaya girdiğimde herşey artık başladı ve beklenen sona yaklaşıyoruz nihayet dedim... adnan bey muayenemi yaptı ve pzt çatlatma iğneni yapalım dedi ne diyeceğimi şaşırdım büyümüştü yumişler :)))
pzt çatlatma iğnemi yaptırdım aman allahım ne uyku gözümü açamıyorum beni derinden vurdu ,hemşire canımı hiç yakmadı ama uyku beni yordu...
neyse çarşambaya ne kalmıştı toplanacaktı benim yumişler... kelebekli çiçekli bir elbise giydim o an küçücük bir kız çocuğu gibiydim mutlu, haylaz,meraklı,heyecanlı... bende hiç heyecan yoktu oysa ama bir anda geliverdi hemşire beni aldı asansöre bindirdi ve aşağı indirdi ,ben seni burada brakıyorum dedi kapının önünde:)) o an dahada heyecanlandım.. dr beni bekliyordu . yatırdılar ve iğne yaptılar hemen uyur muyum diye sordum evet tatlım dediler ve uyumuşum. uyandığımda ağlıyordum sebepsiz akıp gidiyordu benden izin almadan:) yattım biraz sonra sedye ile odama çıkardılar eşimi görünce yine tutamadım kendimi tabi:) daha sonra hemşire ve drlar geçmiş olsuna geldiler bir ihtiyacım olup olmadığını sordular sağolsunlar... ben adnan beyin, osman beyin, şerifemin ve gül hemşiremin iyiliğini helede sultan ablamı hiç unutamam allah hepsinden razı olsun.... derken heyecanla beklemeye başladık kaç tane oldu ne oldu diye... toplama işlemine gitmeden önce sema hanım geldi dünya tatlısı bir insan bana eğer uyanınca benim adımı söylemezsen yeniden gönderirim dedi ben mi uyanır uyanmaz semaaaaaaaaa demişim şimdi herkes bana gülüyor tabi :)))

neyse 20 tane yumurtam toplanmış valla 1 koli çıkarmışım hep derim zaten tavuk olsam sahibim kesmezdi diye:)))
bunlardan 14 ü işleme alındı 6 fireyi vermiştik bile( özge hanım dedi 14ünü işleme aldık 13ü döllendi diye...transfer günü gelmişti o günde aradılar 1 tane 8 hücreli 1. kalite var onu transfer edeceğiz ,1 tane daha var isterseniz onu da donduralım dediler... fireye bakkkkkkkk((
neyse benim için önemli olan bir tane olsun sağlıklı,eli ayağı düzgün,hayırlı bir evlat olsun yeterdi... rabbim verecekse verecekti zaten ha 1 ha 2 değil mi?
diğerini dondurttuk inşallah bu olursa kardeş yapmaya gideriz dedik:)))

neyse beklenen gün geldi çattı .bende bir gün öncesi kabızlıktan şikayet edip merkezi aradım bana bir ilaç önerdiler neyse kullandım ama tık yok bir daha yaptım hala yok bu kez eşim 2 ölçek daha yani toplamda 4 ölçek içtim veeeee tam tersi durduramıyorum sabaha kadar taşındım:))) ama ne korku anlatamam ne yapacağım ben ne yapacağım diye... neyse sabaha azalmıştı ama hala devam ediyordu ve biz merkeze gittik.. oradakilere söyledim sen bekle önce diğerlerini alalım bari dediler sema hanım geldi aferin sana diye bana kızdı:)) deni herkese söyleyeceğim gör sen dedi:)))
su içmem söylendi içiyorum içiyorum ama hissetmiyorum, hebire soruyorlar tamam mı sıkıştın mı diye ama benim aklım başka yerde ve başıma ne gelebilir derdinde:))
düşünsenize transfer esnasında yaşanacakları...
ben anlamadım ama 1 lt su içtiğimi söyleyince aşağı indirdiler tabi ama titriyorum resmen heyecandan ya birşey olursa diye...

ama kafama takmayacaktım herşey yolunda gidecekti bu mesajı beynime ilettim ben buraya zırıldamaya değil bebeğimi almaya gelmiştim :CüvCüv: beni yatırdılar bacaklarıma kılıf gibi birşey geçirdiler adnan beye ben çok korkuyorum canımı yakmayın dedim:)
amannnnnn zaten unutmuştum herşeyi bebeğe odaklandım ben... çok az bir acı çektima ama kesinlikle daynılabilir bir acı adnan bey sağolsun eli çok haifti... derken temizliği yaptı ve beklenen ince çubuk ileri geri hareketlerle içime giriyordu gözüm ekrandaydı herşeyi unutmuştum o an gözlerimden yaşlar süzüldü bana yine mi ağlıyorsun sulugöz dediler ama bunlar sevinç gözyaşlarıydı ben bebeğimi alıyordum var mıydı ötesi.. dua ediyordum yakarıyordum rabbime bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine diye... tam o sırada aklıma geldi bitti mi diye sordum.. dr um hayır bekliyoruz geliyor dedi ... ve ekrana bakarak dua etmemei söyledi ben zaten gözümü oradan ayırmamıştım ki, ben zaten dudaklarımdan duamı eksik etmemiştim ki... derkennnnnnnn minicik bir pırıltı hayatımın en güzel ışığı benim ışığım konuverdi rahmime rabbim en güzeli benimki dedim :) ne güzel bir şeydi nasıl bir mucizeydi bu allahıma şükürler olsun herşey bitmişti tüm korkular,bekleyişler o ışıkla son bulmuştu...

ışığım şimdi içimde rabbimin izniyle daha çok parlasın inşallahhhhhh.....

canım duygularını ne kadar güzel dile getirmişsin daha doğrusu yazıya dökmüşsün senin gibi pozitif düşünen olumlu enerjisi olan bir insanın tedaviside mutlu sonla biter bence güzel haberlerini bekliyoruz canım

ınsallah canım ınsalah hersey guzel olur
benım gıbı yarıda kalmazsın canım
ınsalalh tutunduktan sonrada sıkıntı bıtmıyorkı
sımdıden bukadar stres yapma ınsallah hersey guzel olucak
yınede sukret donmusun var canım

aral canım inşallah güzel haberi paylaşmayı rabbim bana da nasip eder inşallah....

nisam bitanem sana çok üzüldüm rabbim bir daha kimseye yaşatmasın bu acıyı çok zor çok.....

özlemiiiimmmm böylesine şahane dönüşün aramıza
öyle şahane bir evlat getirecek ki sana
Rabbimin izniyle 26 agustos düğün bayram yapacagız birlikte

inşallah sermestim inşallahhhhhhhhhhhh........ sanada rabbim çok cici bir melek gönderdi :) sıra bizde inşallah...

seni düşünmek güzel şey, ümitli şey,
dünyanın en güzel sesinden
en güzel şarkıyı dinlemek gibi bir şey ....
fakat artık ümit yetmiyor bana,
ben artık şarkı dinlemek değil ,
şarkı söylemek istiyorum .

evettt birtanem,nartanem,nurtanem,herşeyim,şekerparem bugün 6. günümüz ve içim kıpır kıpır rabbim bir mucize gösterse ve seni bana bağışlasa, seni daha hiç bilmiyorum kız mısın erkek misin bir fikrim yok ama ne olursa olsun sağlıkla gel yavrum sen benimsin ya benimlesin bu mutluluk bana yetiyor...
seni büyük bir ÖZLEMle,umutla,sevgiyle bekliyorum:)))
sana çok cici bir yatak hazırladım yerleştin mi, uyudu mu meleğim? annesinin fıstığı...
herkes çok zor zaman geçmiyor falan diyor ama ben seninle rahatım bakalım zamanı gelince göreceğiz rabbim büyük değil mi kuzum?
sen içimde hergün biraz daha büyüyen ve inşallah beni bu karanlığımdan kurtaracak ışığımsın ,seni çok ama çok seviyorum annemmmmmm.....
rabbim sesimizi duy ne olur benimde miniğime can ver ne olur o benim için çok kıymetli çok.....:Saruboceq:
işte seni beni büyük bir özlemle bekliyorum beni üzmezsin değil mi miniğim?

bugün içime doğan güneşimin 1. haftası :))) tam 7 gün oldu meleğim kimbilir ne çabalar içeriside, ben ona hep annene sıkı sıkı tutun yavrum o seni çok ama çok seviyor diyorum ... inşallah minik meleğimde beni sevmiştir :)))

inaşallah canım..meleğin sana sımsıkı tutunmuştur ve 26 ağustostada gelişini müjdeleyecek inşallah...

bebeğime bugün 9. günümüz... rabbim inşallah onu bana bağışlamıştır, ona can vermiştir inşallahhhhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…