Merhaba,
Evleneli 4 Ay gibi bir zaman oldu. Ancak ben bazi seylere alisamadim, ornegin evlenmeden once bi an once evleneyim yuvami kurayim evim olsun diyorum. Kendi ugraslarim olsun diyordum. Cok fazla sey umurumda degildi.
Ama simdi mesela annemi babami evimi eski yasantimi o kadar cok ozluyorum ki, bazen ve cok sıklıkla aslinda neden evlendim ki ben diye soruyorum kendime surekli. Annemler benim yokluguma alisamadi bunun da farkindayim. Ben hic simdiye kadar ailemden ayri da yasamadim, okul hayatimda bile ayrilmadim. 32 yasindayim. Kucukte degilim ama onlari cok ozluyorum, onlarla gecirdigim zamanlari cok ariyorum. Ben anneme cok duskunumdue babama annem kadar degildir ama ikisine de ayni oranda duskun oldum evlendikten sonra, babamla konusmayi cok aramazdim anneme daha bir baskayim ama babamla da konusmayinca kendimi eksik hissediyorum. Sanki evlenmisim de onlara ihanet etmisim gibi geliyor, bir sucluluk duygusu var uzerimde. Sanki bi yanim hep eksik, uzgun. Sizler de evlendiginizde boyle olmus muydunuz, yani onlarla gecirdigim her animi cok ama cok ozluyorum, bana ne tavsiye verirsiniz.
Bende ilk evlendiği yıllarda eski evimi ailemi arıyordum ama şimdi kendi evime gelince ohh diyorum zamanla çalışırsınız
Ne guzel. Evet ev deyince tabi insan kendi evinde daha rahat ediyor ama, aile ortami da baska oluyor.Ben de aksine eşim iki gün şehir dışına çıksa, annemlerde kalsam evimi özlüyorum, düzenimi özlüyorum. Elbette ailemi çok seviyorum, hiç seslerin yükselmediği huzurlu bir evdi bizimki. Ama ev deyince aklıma kendi evim, aile deyince eşim geliyor.
Cok tesekkur ederim. Eksik olma.Yeni evliliğin mutluluğu ve sevdiğin insanla geçireceğin zamanin heyecaninin bu tür endişe ve özlemleri bastırıyor olması lazım.
Tabi ki yeni bir hayata adım atıyorsun ve bi sekilde alisacaksin ama lütfen şimdi yeni yuvana odaklan. Eminim ailen de bu sekilde daha mutlu olurlar. Allah mesut etsin
aramıza hoş geldin küçüğümMerhaba,
Evleneli 4 Ay gibi bir zaman oldu. Ancak ben bazi seylere alisamadim, ornegin evlenmeden once bi an once evleneyim yuvami kurayim evim olsun diyorum. Kendi ugraslarim olsun diyordum. Cok fazla sey umurumda degildi.
Ama simdi mesela annemi babami evimi eski yasantimi o kadar cok ozluyorum ki, bazen ve cok sıklıkla aslinda neden evlendim ki ben diye soruyorum kendime surekli. Annemler benim yokluguma alisamadi bunun da farkindayim. Ben hic simdiye kadar ailemden ayri da yasamadim, okul hayatimda bile ayrilmadim. 32 yasindayim. Kucukte degilim ama onlari cok ozluyorum, onlarla gecirdigim zamanlari cok ariyorum. Ben anneme cok duskunumdue babama annem kadar degildir ama ikisine de ayni oranda duskun oldum evlendikten sonra, babamla konusmayi cok aramazdim anneme daha bir baskayim ama babamla da konusmayinca kendimi eksik hissediyorum. Sanki evlenmisim de onlara ihanet etmisim gibi geliyor, bir sucluluk duygusu var uzerimde. Sanki bi yanim hep eksik, uzgun. Sizler de evlendiginizde boyle olmus muydunuz, yani onlarla gecirdigim her animi cok ama cok ozluyorum, bana ne tavsiye verirsiniz.
bende ilk evlendiğimde çok zor olmuştu , hatta 1 hafta doğru düzgün birşey yiyememiştim , kolay olmuyor tabiki belli bir yaşa kadar yaşadığınız ev , yaşam tarzı , alışkanlıklar vs... şimdi tamamen sıfırdan başlıyorsunuz , aile özlemi bende yıllar oldu hala bitmedi günde 3 kez ararım anne babamı , en az haftada 1 kezde gider kalırım :)Merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?