Özluyorum ÇOK

savunması alınmadan bircok kişi atıldı kimileri neyazıkki sucsuz ve arkalarında gözü yaslı birsürü insan.eski okuldan hocamı atmıslar okadar iyi bir insandıki insanın içi acıyor.inşallah en kısa zamanda hersey biter
İnş amin diyeyim ..ama süreç uzun mesekkatli ..ne bileyim ya çok umutsuzum

Yahu zorlanıyorum çok çok çok ...eşimi çok özlüyorum ..tutuklu yargilaniyor 2 ay oldu ..onu çok özlüyorum ...bunun dışında kızım var isim yok param yok ...1 yaşında kızım var kime birakayimda çalışayım ..elim kolum bağlandı ..avukatlar deli para istiyorlar ..napicagimi kızlar ben ya ...yahu sanki tüm kapılar kapanmış gibi..
Maddi sknt yok şimdi ama olucak ..eşimin ne zaman çıkacağı belli değil ..bu şehri bırakamiyorum eşimi kızımdan nasıl ayirayimda gideyim annemler é gidemiyorum ,kalamiyorumda ..bunaldim
Ama en çok eşimden ayri kalmak
Haksiz tutuklamalar lâ ilgili nereye başvurmalı ..kime ses duyurulmali ..ya bnm esimin orda işi neé ya ..çok çok çok zor geliyor ..tek kankam lâ ayriyiz ..şaka değil o benim tek arkadasimdi
insaallah sucsuzdur yoksa boyle bir pislige bulasanlara en buyuk ceza verilsin ulkeyi cehenneme cevirdiler

İnş amin diyeyim ..ama süreç uzun mesekkatli ..ne bileyim ya çok umutsuzum
benim cevremde birçok kişi işsiz vede savunmaları dahi alınmadan . ve hergün acaba bizide içeri atacaklarmı diyorlar. ve bekleyen aileler hamile emzikli kadınlar . üzülme sucsuz ise birgün inşallh cıkacaktır senin gibi binlerce insan var yüreği sıkılan. bu süreci rahat atlatmak istiyorsan birgün bir bakmıssın hersey bitmiş bunu düsün umarım esine kötü bir ortamda muamelr yoktur. belki annenlere gidersin ayda bir iki ayda bir gelirsin bunu yaparkende sanki esin baska sehirde calısıyormus gibi düsün daha rahat gecer

Tutuklanmasına sebep neyi gösteriyorlar. Birisi mi ihbar etti? Direkt mi aldılar? Malum kuruluşlarla bir bağı var mıydı? Sizin için söylemiyorum yanlış anlamayın da bazılarının yaptığı gorevlerlerden ailesinin bile haberi olmuyor. Suçsuz olanlar hemen çıkar inşallah. Allah hepsinin ve sizin de yardımcınız olsun.

Tutuklanmasına sebep neyi gösteriyorlar. Birisi mi ihbar etti? Direkt mi aldılar? Malum kuruluşlarla bir bağı var mıydı? Sizin için söylemiyorum yanlış anlamayın da bazılarının yaptığı gorevlerlerden ailesinin bile haberi olmuyor. Suçsuz olanlar hemen çıkar inşallah. Allah hepsinin ve sizin de yardımcınız olsun.
ben de bunu yazacaktım..

benim cevremde birçok kişi işsiz vede savunmaları dahi alınmadan . ve hergün acaba bizide içeri atacaklarmı diyorlar. ve bekleyen aileler hamile emzikli kadınlar . üzülme sucsuz ise birgün inşallh cıkacaktır senin gibi binlerce insan var yüreği sıkılan. bu süreci rahat atlatmak istiyorsan birgün bir bakmıssın hersey bitmiş bunu düsün umarım esine kötü bir ortamda muamelr yoktur. belki annenlere gidersin ayda bir iki ayda bir gelirsin bunu yaparkende sanki esin baska sehirde calısıyormus gibi düsün daha rahat gecer
Cnm çok sagol usenmeden yazmışsın ...öyle düşünmeye çalışıcam inş ..biliyorum çok insan var ..hayirlisi bakalim

Cnm ne Dersanesi gitti ne kurumunda çalıştı esim ..alakası yok yani ama çalıştığı arkadaşları bunu fislemisler namazını bırakmadı hiç ,,Vs Vs suçu bucu diye ..arada laf sokuyorlarmis ama esim aldırmıyordu ..nerden bilelim böyle bir süreç yasanacagini ..yani hiç bir delil hicbir şey yok .. terör orgutune üye olmaklâ suçlanıyor bu adam ya

Cnm ne Dersanesi gitti ne kurumunda çalıştı esim ..alakası yok yani ama çalıştığı arkadaşları bunu fislemisler namazını bırakmadı hiç ,,Vs Vs suçu bucu diye ..arada laf sokuyorlarmis ama esim aldırmıyordu ..nerden bilelim böyle bir süreç yasanacagini ..yani hiç bir delil hicbir şey yok .. terör orgutune üye olmaklâ suçlanıyor bu adam ya
Tez zamanda çıkar inşallah ve tüm iftiraya maruz kalanlar da. Maalesef böyle de hainler. Masumlari ispiyonlayip kendileri de takiyye yapiyorlar. İnşallah bu kargasaya bir çözüm bulunur. Allah yardımcınız olsun..

Cnm ilkönce açığa aldılar ..tatilden dönmüştü k tebliğ ettiler ,6 gün sonra evimizi aradılar eşimi gözaltına alıp götürdüler .sonrada tutuklu yargilanmak üzere cezaevine ...Eşim şaşkın di ne ye uğradığını şaşırdı ..beklemiyorduk böyle bişiy ,evet is arkadaşları istihbarat Vs bunu bu cemaate yakın Vs diye fislendigini söylüyor esim ..mahkemede avukat çok ugrasti esim için hatta aynı anda alınan 4 kişi daha vardı ..avukat eşimden dolayı digerlerini değil belki ama eşiniz birakacaklarini düşünüyordum dedi ..ama topunu tutukladilar esimle birlikte

Back
X