özlüyorum , güçsüzleşiyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

esmaeslem

Annem . ∞. ♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
861
20
53
İstanbul
Kendimi o kadar berbat tükenmis hissediyorum ki . Ben annemi çok özlüyorum.. vefat ettiğinden beri her zaman ozledim her gece agladim.. hatta ilk zamanlari cok agir geçirdim okullar basladi yavas yavas duzeldim... ama tekrardan ben eskilere dönüyorum.. özlemim cok daha fazlalasti bugun sinifta durup dururken aglamaya basladim bianda annemin ilk ölum ani gozumun onune geldi içim yandı . Psikologa ara verdim . Gitmekde istemiyorum onlara muhtaç olmak istemiyorum ben kendime kendim yetmek istiyorum ama neden yapamiyorum...
Gerçekten annemi çok özledim suan bunlari bile aglayarak yaziyorum ben çok çok yoruldum anneme ihtiyacim var ama sadec ona.. hayatim boyunca sadece o yanimda olsaydi baska hic ama hic kimse olmasaydi.. içim acıyo.. aklimi bosaltip uyuyamiyorum bile.. bu sekilde uykuya dalsamda kabuslarla uyaniyorum.. ben cok ozledim sanirim.. çoooooook....

Canimm ya gözlerim doldu ne desem bos rabbim sabir versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne kadar oldu kaybedeli? Başınız sağ olsun buarada, mekanı cennet olsun.

İnsanın sevdiklerini kaybetmesinden başka acı varmıdır ?
allah sabır versin size ..

Bişey diyemiyorum en azından rahmet dileyeyim Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun Allah taksiratını affetsin

Canim ya bu yasadigin cok zor birsey. ben annem tatile gitse bile özlüyorum. ama emin ol annen kizinin bukadar üzülmesini kesinlikle istemez. basin sagolsun , mekani cennet olsun insallah. sen bol bol dua et annen icin.

Canim ya bu yasadigin cok zor birsey. ben annem tatile gitse bile özlüyorum. ama emin ol annen kizinin bukadar üzülmesini kesinlikle istemez. basin sagolsun , mekani cennet olsun insallah. sen bol bol dua et annen icin.
Istemese gitmezdi.. hic degilse ben daha 16 yasindayken gitmezdi.. biliyorum elinde degildi ama ne olursa olsun o daha guclu duramazmiydi..
Peki tesekur ederim

çOK ÜZÜLDÜM , AĞLADIM YAZINIZI OKUYUNCA. rABBİM KOLAYLIK VERSİN...
Amin..

Bişey diyemiyorum en azından rahmet dileyeyim Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun Allah taksiratını affetsin
Amin. .

Canım ya o kadar duygulandım ki. Ama sonsuza kadar ayrılmadınız ki cennette yine berabersiniz inşallah o zamanlarını düşün, bol bol dua et. Rabbim sabır versin

Istemese gitmezdi.. hic degilse ben daha 16 yasindayken gitmezdi.. biliyorum elinde degildi ama ne olursa olsun o daha guclu duramazmiydi..
Peki tesekur ederim

annen seni birakip gitmeyi istermiydi ki bitanem eminim elinde olsa gitmezdi yanindan, ama bu dünya ölümlü bi dünya ve ölümü engelleyemezsin malesef. allah herkese bi ömür vermis kiminin ömrü digerinkinden daha uzun veya daha kisa, ömrün bittimi allah geri aliyor yanina. annen durabildigi kadar güclü durmustur ve inan senin bukadar cok üzülmeni istemez sende güclü durmaya calis.

canım üzülmemek elde değil ama şuan annenin acı çekmediğini düşün,ölümlü dünya hepimiz tadacağız ölümü sıkma canını,zamanla alışacaksın,yakının falan yok mu dertleşsen içini döksen,burda herzaman dinleyeceğiz seni emin ol.Allah rahmet eylesin,sana da sabır versin canım.

Ah kuzum ahhh...keşke anneler hep yanımızda olsa...yapma böyle o seni görüyor,çok üzülür sonra...seni beklerken mutlu olmasını istiyorsan,hayırlı bir evlat olduğunu göster ona...onu geri getiremeyiz...keşke elimizde olsa...mekanı cennet olsun...sen üzülme,ablaların olarak biz varız,bi anne olamayız ama burdayız...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım seni anlıyorum bende 16 yaşımda babamı kollarımın arasında kaybettim ama güçlü olmak zorundaydım kardeşim için o benden de küçük sonuçta. Zor oluyor unutmak hele anne daha acı ama bu acıyı kendine çektiren sensin. Sen acı çekmeye devam ettikçe annen mezarında rahat yatamayacak sen acı çektikçe annen de acı çekecek ve sen acı çektikçe annen bu iki dünya arasında sıkışıp kalmaya devam edecek. Onu huzura kavuşturmalısın anneni seviyorsan bunu yap. Ruhlar yakınları onun yokluğuna alışana kadar bu dünyadan gidemezlermiş ve acı çekerlermiş bunu annene yapma. Hayata tutunmaya çalış gerekirse psikolojik destek al onlara muhtaç olmak değil bu. Nasıl hastalandığında doktora gidiyorsan seni iyileştiriyorsa yine iyileşmek için psikoloğa gidebilirsin bu çok doğal Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

doğum ve ölüm elimizde değil ki güzelim isteseydi gitmezdi diye sitem etme. Sabırlı olmalı güçlü olmalı. İçim acıdı okurken Allah sana sabır versin. Anneciğinin mekanını cennet eylesin. Bence özlediğin anlarda dua etsen daha iyi olur ne bileyim belki de duanı beklediği için aklına geliyordur? Psikologa bağımlı bir hayat sürmeyeceksin ama henüz yeni kaybetmişsin biraz destek almak daha iyi olur ileride kendi çocukların olduğunda bu kaygıyı yaşamamak için bu yaşlarında ruh sağlığının temelini güçlendirmek adına gitmeye devam etsen olmaz mı?

Cnm benim yazını okuyunca icim yandı.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki.

Ben 11 yaşımda babamı amansız bir hastalık neticesinde toprağa verdim. Hic bir zaman kabullenemedim yokluğunu ama bununla yaşamasını öğrendim. Secenek yok hepimizin varacağı yer belli. Önemli olan yanımızda götürdüklerimiz ammellerimiz.

Annene bu kadar bağlı olman cok güzel ama hayırlı evlat olup hayatta başarılı olman emin ol annen icin daha önemli ancak sen mutlu olursan yattığı yerde huzur bulur.

Bugün bende bir anneyim ve cok korkuyorum bana birşey olursa naparlar nasıl yaşarlar hayata tutunabilirler mi, karşılarına kötüler cıkarsa nasıl kendilerini korurlar diye cok düşündüğüm oluyor o yüzdende sana tekrar bir anne olarak diyorum bununla yaşamasını öğrenmelisin ve ne olursa olsun hayata tutunup geleceğine doğru adımlarla ilerlemelisin.

Peygamberimiz hem yetim hem öksüz büyüdü. Evlat acısı eş acısı her türşü acıyı yaşadı ama Allah'a olan aşkıyla bizlere kılavuz oldu. Zor anlarında aklına getir bunu bana cok yardımı dokunuyor.

Hala daha kucuk bir cocuk gibi baba diye ağladığım oluyor köşelerde ama bugünüme sükürler olsun.

İnşaAllah icten yaptığımın bu paylaşımın bir faydası olur. Kendine iyi bak cnm

Rabbim annenin mekanını cennet eylesin sanada bool sabırlar versin inşaAllah

Ne desem bilemedim , Sözün bittigi yerdeyim.

Canim benim , Basin sagolsun , Mekanni cennet olsun...

Eminim Annen bukadar üzülmeni istemezdi , ne olur guclu ol...

Kader işte be arkadaşım
Sorgulayacak sıfatta değiliz ki.. Rabbim böyle yazmış.
Özlemek insanın yüreğini deşer bilirim.. Ama bir şekılde hayata tutunmak zorundasın.
Rabbim sabır versin. Anneninde mekanı cennet , toprağı bol olsun canım. Ağlama. Onun için birşeyler yapmak istiyorsan dua et. Senin duana ihtiyacı vardır. Başka elimizden ne gelir ki
Rabbim insanı en sevdiği şeyle imtihan edermiş. seninde imtihanın buymuş.
Tekrar başın sağolsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Peki tesekur ederim

Amin..

Amin. .
Olumun saati degismez..annen icin yapacagin en hayirli iki sey var.bir guclu durup allaha siginip okuyup biyerlere gelmek,iki bol bol yasin,dua okumak..rabbim sabit versin..guc versin...sen guclu birisin..sabrini hep koru

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…