Kendimi o kadar berbat tükenmis hissediyorum ki . Ben annemi çok özlüyorum.. vefat ettiğinden beri her zaman ozledim her gece agladim.. hatta ilk zamanlari cok agir geçirdim okullar basladi yavas yavas duzeldim... ama tekrardan ben eskilere dönüyorum.. özlemim cok daha fazlalasti bugun sinifta durup dururken aglamaya basladim bianda annemin ilk ölum ani gozumun onune geldi içim yandı . Psikologa ara verdim . Gitmekde istemiyorum onlara muhtaç olmak istemiyorum ben kendime kendim yetmek istiyorum ama neden yapamiyorum...
Gerçekten annemi çok özledim suan bunlari bile aglayarak yaziyorum ben çok çok yoruldum anneme ihtiyacim var ama sadec ona.. hayatim boyunca sadece o yanimda olsaydi baska hic ama hic kimse olmasaydi.. içim acıyo.. aklimi bosaltip uyuyamiyorum bile.. bu sekilde uykuya dalsamda kabuslarla uyaniyorum.. ben cok ozledim sanirim.. çoooooook....
Amin..tesekur ederim..Canimm ya gözlerim doldu ne desem bos rabbim sabir versin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
1 sene 3 ay. Tesekur ederim aminNe kadar oldu kaybedeli? Başınız sağ olsun buarada, mekanı cennet olsun.
.amin..İnsanın sevdiklerini kaybetmesinden başka acı varmıdır ?
allah sabır versin size ..
Istemese gitmezdi.. hic degilse ben daha 16 yasindayken gitmezdi.. biliyorum elinde degildi ama ne olursa olsun o daha guclu duramazmiydi..Canim ya bu yasadigin cok zor birsey. ben annem tatile gitse bile özlüyorum. ama emin ol annen kizinin bukadar üzülmesini kesinlikle istemez. basin sagolsun , mekani cennet olsun insallah. sen bol bol dua et annen icin.
Amin..çOK ÜZÜLDÜM , AĞLADIM YAZINIZI OKUYUNCA. rABBİM KOLAYLIK VERSİN...
Amin. .Bişey diyemiyorum en azından rahmet dileyeyimAllah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun Allah taksiratını affetsin
Istemese gitmezdi.. hic degilse ben daha 16 yasindayken gitmezdi.. biliyorum elinde degildi ama ne olursa olsun o daha guclu duramazmiydi..
Peki tesekur ederim
Kendimi o kadar berbat tükenmis hissediyorum ki . Ben annemi çok özlüyorum.. vefat ettiğinden beri her zaman ozledim her gece agladim.. hatta ilk zamanlari cok agir geçirdim okullar basladi yavas yavas duzeldim... ama tekrardan ben eskilere dönüyorum.. özlemim cok daha fazlalasti bugun sinifta durup dururken aglamaya basladim bianda annemin ilk ölum ani gozumun onune geldi içim yandı . Psikologa ara verdim . Gitmekde istemiyorum onlara muhtaç olmak istemiyorum ben kendime kendim yetmek istiyorum ama neden yapamiyorum...
Gerçekten annemi çok özledim suan bunlari bile aglayarak yaziyorum ben çok çok yoruldum anneme ihtiyacim var ama sadec ona.. hayatim boyunca sadece o yanimda olsaydi baska hic ama hic kimse olmasaydi.. içim acıyo.. aklimi bosaltip uyuyamiyorum bile.. bu sekilde uykuya dalsamda kabuslarla uyaniyorum.. ben cok ozledim sanirim.. çoooooook....
annen seni birakip gitmeyi istermiydi ki bitanem eminim elinde olsa gitmezdi yanindan, ama bu dünya ölümlü bi dünya ve ölümü engelleyemezsin malesef. allah herkese bi ömür vermis kiminin ömrü digerinkinden daha uzun veya daha kisa, ömrün bittimi allah geri aliyor yanina. annen durabildigi kadar güclü durmustur ve inan senin bukadar cok üzülmeni istemez sende güclü durmaya calis.
Olumun saati degismez..annen icin yapacagin en hayirli iki sey var.bir guclu durup allaha siginip okuyup biyerlere gelmek,iki bol bol yasin,dua okumak..rabbim sabit versin..guc versin...sen guclu birisin..sabrini hep koruIstemese gitmezdi.. hic degilse ben daha 16 yasindayken gitmezdi.. biliyorum elinde degildi ama ne olursa olsun o daha guclu duramazmiydi..
Peki tesekur ederim
Amin..
Amin. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?