özlüyorum , güçsüzleşiyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

allah rahmet eylesin..mekanı cennet olsunn..okurken cümlelerde kendimi buldum..bende babamı kaybettim 1 yıl önce..ölümü..onu musalla taşında son kez öpüşüm(((canım benim yaa ama tabii anne daha baskın olur..tek başına bu durumu yenemezsin..bence psikologa devam et..üzülerek sölüyorum ki aradan kırk yılda gecse onların yeri hiç dolmaayacak..ama biz üzüldükçe onlar daha cok üzülüor..anneni mutlu etmek istiyorsan bol bol dua et ona...bide eğer psikoloğa gitmek istemiorsan günlük tut..tüm acılarını yaz belki iyi gelir..ben öyle yapıorum babamla konusurmus gibi yazıorum işte..her gece yorganın altına saklanıp ağlamak nedir ben biliirim..seni o kadar iyi anlıorumki...bende gecen yıl sınıfta durduk yerde ağlardım..yurda gitmiştik orda bile bi anda basladım ağlamaya..kendimi gördüm sende((dediğim gibi günlük yaz annenle konusuor gibi belki bu azda olsa sana iyi gelir..

Allah rahmet eylesin.. Gunluk cook kucukluhumden beri tutuyorum .. sanirim devam etmeliyim psikologa .. tesekkur ederim♥

Biraz seninde çaba sarfetmen gerek canım güçlü bir kızsın atlatacağını söyle sürekli kendine

Peki.. tesekurler..

seni cok iyi anliyorummmm...bende 2 yil once kaybettimm...yarin tam iki yil olacak...hayatin tadi yok kimsenin yanimda olmasini da istemiyorumm...sadece annem olsun istiyorum onu cok ozledim 2 yildir hep agliyorummm icim yaniyorrr gun gectikce daha cok yaniyor...bir cocugun anne deyisi bile etkiliyor beni...allah sabir versin kardes.. mekani cennet olsun nur icinde uyusun..melek onlar melek olup uctular..basin sagolsun...

özlemek güçsüzleşmek değil. sen güçlü olduğun için özlüyorsun. acı çekmek güçsüzlük değil; insan olduğunun, yürek taşıdığının göstergesidir tatlı kız.
her insanın zaman zaman psikoloğa ihtiyacı olur. bunu başkasına muhtaç olmak olarak adlandırmamalsın. kendini tanıma adına bir fırsatın olur psikologla konuşursan. güçlü yönlerini açığa çıkartır. sen yeter ki iyi bir psikolog bul ve sonrasını ona bırak.
inan bana kimsenin hayatı güllük gülistanlık değil. biliyorum, acılar yarıştırılmaz ve elbette ki ateş düştüğü yere yakar. şunu da unutma ki, annenin en çok isteyeceği şey senin güçlü bir biçimde ayakta durabilmen ve tüm zorluklara göğüs gerebilmen olacaktır. bunu yapabilirsin değil mi? ben yapabileceğine yürekten inanıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…