özlüyorum

ebru101

Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
83
2
6
35
Ankara
Merhaba
Benim bir arkadasim vardi kizlar. Lisede ayni okuldaydik, lise sonda cok yakin olduk, sonra sacma sapan bi sebepten bitti arkadasligimiz. Ben gurur budalasinin tekiyim, o da kendini onaran biridir yeni arkadasliklar kurdu kendine hemen. Aslinda bircok arkadasligim var yillardir suregelen ama onunla kisa surede de olsa cok farkli hepsinden cok ustun bi bag olusmustu aramizda zaten karakter olarak da cok benziyorduk. Neyse, sonra ben sinava konsantre oldum tıp istiyorduk ikimiz de ben kazandim o dis hekimligine gitti baska bi sehre. Gitti ama ben nasil ozluyorum, anlatamam. Ya cok farkli etkiler birakti bende bilemiyorum psikolojik mi ama. Bu yil duydum ki universiteyi birakip gelmis sinava hazirlaniyormus tıp yazacakmis. Hirsli bi kızdı zaten basarir eminim. Ama ben hâlâ onun etkilerini silemedim uzerimden, bizim okula gelse de bi sarilsam canimm desem diye dusunurken buluyorum bazen kendimi. Ama eminim bizim okula da gelse aptal gururum yuzumden tek bi adim atmam zateb su anda okuldan cok cok yakin doldugum bir baska arkadasim daha var, küs oldugum arkadasimla barissam ona saygisizlik olacakmis gibi geliyor sacma oldugunun farkinda olmakla birlikte. Bendeki takinti da olabilir aslinda ne o ayni odur ne ben ayni benim su an barissak kac yazar. Bazen de amaaan diyorum o bu kadar dusunuyo mu bakalim, ne bu sendeki bi cizgi cekemiyosun gecmisine acisiyla tatlisiyla. Yani karmakarisigim. Bu konu bende bi yara, kimseye gostermedigim bi zayifligim, size actim sadece buraya yuz yuze gelmeyecegim insanlara. Simdiden yorumlar icin tesekkurler, sevgilerle..

lisede başlayan aşk hikayesi sandım

Amaan canım ne kadar dert etmişsin bu kadar özlüyorsun bir arayıver nolucak ki, bu kadar gururun ne anlamı var arkadaşınmış o senin sonuçta. Hemen aramalısın bence hem sınava hazırlanıyormuş destek olursun

benimde 5 senelik bir dostluğun ardından görüşmeyi kestiğim bir kız arkadaşım var..tam 1 senedir görüşmüyoruz çünkü o benimle arkadaşlığını kesmek istedi..nişanlısını tercih etti...bugün bile aklımdaydı içim acıdı..dediğin gibi biz de barışsak kaç yazar ama insan üzülüyor işte..

çok özlüyorsan ara... konuş belki aranız düzelir...

bende lisdeyken bir arkadaşımla küsmüştümde neden küstüğümü bile hatırlamıyorum şimdi. nedense o aklıma geldi. ama ben onu hiç özlemedim

Ulaşabiliceğin hiç mi bir yer yok. Hakkında bu kadar şey bildiğine göre sınava tekrar giricekmiş vs. Numarasını mı bulamayacaksın
Bulurum ama ortak arkadaslarimiza ben onu ozledim ariycam diyemem yani ne bileyim enteresan geliyo Yüzsüz gurursuz gibi, o arasin diyorum o da aramiyo iste

benimde var öyle özlediğim bi arkadaşım en son düğününde gördüm 15 yaşındaydı daha evlenirken...Bende 18inde evlendim ama kesinlikle pişman değilim eşimi çokkk seviyorum .Neyse bu kız gecenlerde eşinden boşandı,1 tane oğlu var şimdi ailesinin yanında...Bende onu çok özlüyorum liseyi bitirmedim dışardan okuyordum zaten...Ortaokul arkadaşımdı ama nedense onu çok özledim,zaten aynı köylüyüz köye ailemin yanına gittiğimde görüşmek istiyıorum umarım değişmemiştir,onunlA beraber sınıftaki erkekleri döverdik,sadece bizden korkarlardı o biraz iri yarıydı benden ama benimde gücüm yetrdi erkeklere :) Beraber voleybol takımındaydık çok severdik voleybolu yine oynasak keşke...Herneyse canım seni okuyunca o geldi aklıma , aşkta gurur olmaz derler ya arkadaşlıkta hiç olmaz bence,en kısa zamanda görüş onunla öteki yakın arkadaşın gercekten iyi bir arkadaşsa zaten sen anlattığın zaman seni anlayacaktır..

Uzerinden uzunca zaman gecmis olmali o vakit . O kadar zaman gecse ben de zaten unuturum. Neler neler unutulmuyor ki zamanla. Ama icimde ukde kalmasi durumunu da yasamak istemiyorum, hatiralar gözümün önüne geldiginde acitirsa yine yillar sonra gururuma sövmek istemiyorum. Bir diger yandan da, ben bir adim atarsam da barisirsak sayet, hicbir sey eskisi gibi olmadığında neden tatli birer ani olarak birakmadin herseyi diye de kizmak istemiyorum kendime. Kendimi cok duzgun ifade edemedigimin farkindayim, kafam bi ton, bunun icin kusura bakmayin. Lakin cok anlasilmayacak derecede de yazmadim sanirim,

Hayatlar baska baska.. Sizin adiniza icimden bi ses guzel olacak hersey diyor, iyi dileklerim sizinle. Arkadaslik asktan beter zaten, ask dedigin nedir, eloglu. Dost senden bir parca oluyor, iz birakiyor, gecmiyor

Hayatlar baska baska.. Sizin adiniza icimden bi ses guzel olacak hersey diyor, iyi dileklerim sizinle. Arkadaslik asktan beter zaten, ask dedigin nedir, eloglu. Dost senden bir parca oluyor, iz birakiyor, gecmiyor

inşallah canım sağol iyi dileklerin için ama karamsar olma bence ufakta olsa bi adım at..

evet baya zaman oldu. ilk başlardaki tepkimi bile hatırlamıyorum.

sosyal paylaşım sitelerinden bulup ekle. işte sana ilk adım...

Sosyal paylasim sitesinde hesabi yok ben de kullanmiyorum zaten. Herkese tesekkurler kendi icimde sorunumu çözdüm, sartlar nasil gelisirse oyle davranmaya akisina birakmaya karar verdim ve dusunmemeye calisacagim zaten cok sık aklima geliyor degil ama geldiginde uzulmemeye hatta gulumseyebilmeye calisacagim. Konumun kapatilmasini rica ediyorum, yazim yanlislari telefondan kaynakli, herk3se sevgiler

Hayatta hiç bir şey gurur yapmaya değmiyor İnan Çok kötü Bişey geçmediyse aranızda git çok özledim seni de barışın

Bilemem akilli bi hatun musunuz, ben okudugumu yorumlarim. Dalga gecmeye calismissiniz sanirim ama olmamis ya, baska sefere baska konuya artik

Gerçekten de kaybı önemsenmeyecek birisin sanırım...insanlardan fikir istiyorsun ama arkadaşın ilk yorumunda üstüne çullanmışsın.... hem de hoş olmayan bir üslupla... muhtemelen şimdi bana da çemkireceksin... ama ben senin gibi kendine güveni olmayan ve ayakları yere sağlam basan biri olduğum için aldırmayacağım...

Son düzenleme:
Kendinize guveniniz o kadar belli ki, nikiniz dahi kiskanckiz, tabii ya. Kiskirtiyorsunuz ve muhtemelen simid bana da cemkireceksin diyorsunuz, ama buyuk yanilgi. Size harcadigim su son bir dakikaya uzuluyorum sadece. Ego manyagi sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…